Haydi pankart çalışmaları yapalım, yeni besteler yazalım

Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
Fantastik bi fikrim var arkadaşlar ama inşallah umursanır =)

Speed kelimesi biliyosunuz hız anlamına geliyor ve bu adamın en önemli özelliği de hızı(dee brown'ın).

Bu yüzden şöyle bir şey düşündüm SPEED yazıcak pankartta fakat bakın speed kelimesinin son üç harfini tersten okursanız DEE çıkıyor. yani ; SPEED böyle ama işin olayı burda değil işte asıl olay şudur ki ; EED tersten DEE olduğu için harfler ters yazılcak yani bakın ben paintte ufak bi örnek yaptım tabi böyle aptalca gözükmez iyi bi pankart çalışmasıyla çok güzel bir şey olacağı fikrindeyim bkz. ;

speedmd2.png



Bunu şöyle de düzenleyebiliriz ki bence öylesi LOKUM olur LOKUM :D

WE NEED SPEED * meali ; Hıza İhtiyacımız Var . NEED ve SPEED kelimelerinin son üç harfi ters ve farklı renkte yazılıcak yani hem DEE'ye hem hıza ihtiyacımız var şekli bi pankart yani bence çok hoş olur..
Fırat abi helal olsun bence süpe fikir!
 
Beste konusunda geride kalan bir tribünüz. Yeni besteler dediğimiz başlıkta bile eski melodileri tekraryabiliyoruz. Marşlara uyacak bir beste biliyorum, sözleri genişletebilir, güzel bir marş yapabiliriz.

http://www.youtube.com/watch?v=LHcIy9nVLK8

Hoy da hoy riraaaa... Hooooy da hoy rira :)

Cimbombomum yürüyor
Şampiyonluk yolunda
Taraftarıyla kolkola...

Hoyda hoy rira...

Melodi işlevsel ve uzun bir marş yapılacak şekilde. Sizden çıkar mı bişeyler?
 
Re: Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
[quote="Ömer Horzum":74d78]"Aslantepe'ye Salon İstiyoruz" pankartı hazırdır.

Hayırlı olsun.

Ellerinize , emeğinize sağlık.[/quote:74d78]

Çok süper bir söz olmuş...

Emeğe geçen herkese teşekkürler ;)
 
arkadaşlar siteye yeni geldimm....çalışmalarınızın hepsinin okumasamda bi kısmını okudum çokk hoşş...heleeee şu speed le ilgili pankart olayı falan çok hoş..uygulamalıyız bencee...bende boş vakitlerimde yeni çalışmalar düşünmeye çalışcam...en kısa zamanda paylaşmaya çalışırımmm;)
 
Re:

seda yükseloğlu' Alıntı:
arkadaşlar siteye yeni geldimm....çalışmalarınızın hepsinin okumasamda bi kısmını okudum çokk hoşş...heleeee şu speed le ilgili pankart olayı falan çok hoş..uygulamalıyız bencee...bende boş vakitlerimde yeni çalışmalar düşünmeye çalışcam...en kısa zamanda paylaşmaya çalışırımmm;)
katkılarını bekliyoruz seda hepimiz tıkandık
 
yok ya tıkanıklık falan yok güsel fikirler çıkıyor..ee tabi daha çok çalşma olsa çok da iyi olur ama herkes uğraşıyor bunun hakkında sanırım...bende dünden beri falan düşünüyorum ama bir anda böyle çalışmalar gelmedi aklıma....başka gs li arkadaşlarımı da bu siteye üye yapmayı düşünüyorum..belki onlarla ortak bir çalışma yapabilirim=))

Uyarı : Türkçe`ni koru! (O.Y)
 
Re:

Emirhan Şatır' Alıntı:
Burak abi hani beste yazıcaktın geçen hafta sonu bişeler bulucam dedin hala ortada bişe yok
Emirhan iyi güzel söylüyorsun kardeşim de yazılılar falan başladı başımızı dersten kaldıramıyoruz ki :D , boş vaktim olsa hemen basket oynamaya gideceğim... Neyse iyi hatırlattın bizde yazarız birşeyler 8)
 

Üst