Hazırlık Maçları/Turnuvaları

Kutay abi,

Havaalanından izban'a bindikten sonra mavişehirde inmen lazım,indiğin yerde otobüs durakları var zaten,kime sorsan hangi otobüse bineceğini söyler sana.zaten mavişehirde indikten sonra otobüsle KSK Arena 5 dakika.maçın ilk 10-15 dksını kaçırırsın büyük ihtimal ama.

TşK ederim tarif iyi oldu erkene aldım yetişeceğim inşallah :)

pınar cup'tan sonra oynayacağımız hazırlık maçları olacak mı yada planlanan maç programı var mı?euroleague elemeleri için litvanya'ya gitmeden önce euroleague takımları ile oynayarak sertlik seviyemizi yukarı çekebilirsek güzel olur.hatta avrupa şampiyonasından dönmüş oyuncuları ve oyuncularımız ile efes tam aradığımız takım olur.iki hazırlık maçı üst üste güzel olur.

Bugün saat 18.00'da ki Alba Berlin - Galatasaray'ımız Maçına Gidiyoruz.
Gidiş+Dönüş+Maç Bileti 15TL. Buradan gelecek varsa acil geri dönüş yapsın.

15 Eylül 2011 Perşembe
Transfer: Genç Oyuncularımız Daçka'ya Kiralandı

Gelecek sezon için bol alternatifli bir kadro kuran erkek basketbol takımımızda genç oyuncularımız Doğukan Sönmez ve Muhammed Mustafa Baygül daha fazla süre almak için Daçka'ya kiralandılar. Ayrıca Can Korkmaz'ın da Daçka'ya kiralanma olasılığı var.

www.simasjasaitis.blogpost.com

yazacak yer bulamadım neyse
hayırlısı olsun iyi pişerlerse
seneye forma bulurlar

İlk yarıyı 4 sayı geride kapamıştık,üçüncü periyotun bitmesine 1 dakika kala 14 sayı öne geçtik.Bir üçüncü çeyrek balyozu daha =)

Songaila ve Lakovic geldikten sonra rotasyon nasil yapilacak merak ediyorum. Bir de Ömer Asik ismi konusuluyor (ki gerekli de). ama su an itibariyle kadro cok sisik. Caner ve Göksenin muhtemelen kadroya girmesi zor.

Songaila ve Lakovic geldikten sonra rotasyon nasil yapilacak merak ediyorum. Bir de Ömer Asik ismi konusuluyor (ki gerekli de). ama su an itibariyle kadro cok sisik. Caner ve Göksenin muhtemelen kadroya girmesi zor.
Onlar geldikten sonra Göksenin,Evren ve Sertacın kadroya girmesi zor olur.Caner 5dk bile olsa süre bulur Oktay Hocanın sisteminde.

AZem71gCIAErh0m.jpg

AZenGctCQAADO80.jpg

Kadro olarak gerçekten önemli bir genişliğe sahibiz. Lakovic, Gordon, Shipp, Songaila, Andric yabancılarımız zaten. Tutku, Ender, Shumpert, Cevher ve Furkan da direk oyuncularımız. Geçen sene önemli katkı aldığımız Haluk, Caner gibi oyuncular. Önemli bir yerli olarak gördüğümüz Evren'e daha sıra gelmedi. Bu yönden cidden oldukça esnek bir kadromuz var.

Hazırlık maçlarında da dolu dizgin gidiyoruz, nazar değmesin.

Hem bir hazırlık maçı olması hem de izleme imkanım olmadığı için maç hakkında fazla bir yorum yapmam mümkün değil. Ne de olsa sayılar her zaman doğruyu söylemiyor..

Üçüncü çeyrekte ipleri elimize aldık ve sonra hiç bırakmadık.

6 oyuncumuzun çift hanelere ulaşması çok güzel.

Bu satırları okuyunca birkaç yıl öncesine gittim, özellikle Üner´li yıllar. Kazandığımız maçların ardından merak edilen ilk istatistik; sayıları belli oyuncular mı attı, yoksa takım içinde dengeli bir dağılım oldu mu? Halil Üner istifa!.. : )