Alt yapı oyuncusu ile ilgili durumu değişti diye biliyorum zaten TBF'nin sitesinde, lig mevzuatında takım kadroları ile ilgili kısımda böyle bir ibare yoktu. Bu konu birkaç kez gündeme gelmişti yakın zamanda da dikkatli bir şekilde bakmıştım çok küçük bir olasılık gözümden kaçmadı ise öyle br zorunluluk bir süredir yok.
Maçı salondan izledim ilk yarı kötü savunma yaptık onlarda şanslıydı biraz ikinci yarı savunma toparlanınca maçı rahat aldık sayılır.
Gordon'un oldukça iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Savunmada çok iyi hücumda da hem 1 hem 2 numarada katkı veriyor. OLy'de diğer 3 guardın yanında doğal olarak hücumda sönük kalmıştı ama bizde bu alanda da katkı verecek gibi duruyor. Ayrıca daha da önemlisi saha içinde ve saha dşında çok iyi bir takım oyuncusu. Bir ara 10 sayı civarı seri yedik, mola aldı hoca ve iyi bir fırça kaydı o sırada sahada olan beşi tek tek teselli etmeye çalıştı.
Cevher'den umutluydum, umudum daha da artı. Yetenek konusunda sııntısı zaten yok ama BJK ortamından takım oyuncusu olması ve savunmaya adepte olması kuşkuluydu ama gayet olumlu buldum. 3 asist yapmış bu maçta.
Ender'i ilk maçı olmasına rağmen beğendim ben. Furkan bu maçta verimliydi daha çok eksiği var ama hücumu gelişmeye başlamış tabi zaman ihtiyacı var hala.
Andric'in serbest atışları daha netti hücumda biraz daha güçlenmiş gibi ama bitiricilik konusunda sıkıntı hala var sanki.
Tutku zaman zaman savunmada aksadı fırçasını yedi.
Korkarım Caner pek şans bulamayabilir. Hoca sadece ikinci yarı sonunda birkaç dakika şans verdi orada da birkaç hata yapınca o da iyi bir fırça yedi.
Ayrıca hücumda top alçak posta hiç inmiyor, yani göstermelik de olsa post-up yapmıyor pek uzunlarımız bu bir sıkıntı oluşturur mu merak diyorum.
KSK maçında İlkan'ı da izleme şansım oldu her iki yabancı oyuncu ile yan yana oynuyor hem 4 hem 5 gibi oynuyor. Yani hissiyatım, iyi senaryoda İlkan, Furkan'dan da iyi bir oyuncu olabilir. Kötü senaryoda silinip gidebilir yetenek olarak değil ama mental olarak daha zayıf sanki. Savunmada gayretliydi ama hücumda pek bir şey yapamadı.