Lakoviç ve Songaila da takıma katıldıktan sonra İstanbul'da seyirciye açık bir hazırlık maçı koysak keşke.
Takımı çok özledim yahu ..
Evet gerçekten süper olur hem takıma extra bir moral - motivasyon olur hem de jaka ve darius azda olsa takıma alışır.Lakoviç ve Songaila da takıma katıldıktan sonra İstanbul'da seyirciye açık bir hazırlık maçı koysak keşke.
iyimiş o zaman eurolig ön elemesinde böyle tecrübe 2 isme çok ihtiyacımız olacakÇarşamba takımla birlikte idmana çıkacaklarmış Şamil abi öyle söyledi.
jaka ve darius ne zaman takıma katılacak acaba?
Sadece savunmalarıyla ayakta kalmaya çalışan takımlar artık demode oluyor.(bkz celtic,chicago,sırbistan,Türkiye) Evet savunma basketbolun temeli ama hücumda çok daha fazla üretken olmak gerek. Ayrıca bizim pota altı savunmamız çok kötü. Savunma sadece guarda baskı değil ki. Geçen sene final serilerinde
pota altını savunamadık, ribaund alamadık. Bunlar olmamış gibi gittiler savunması olmayan songaila'yı aldılar. Neymiş şutu olan uzunmuş. Şut atmak uzun oyuncunun önceliği değil ki. Neyse lig başlasın efes,ülker maçları gelsin, dediklerimi daha iyi anlayacaksınız.
Daha takımı televizyondan izleme fırsatı bulamadık (!)
Valla en basitinden Cholet ile karşılaşma ihtimalimiz var finalde düşünsenize Erman hoca için birinin maçı çektiğini yada analiz ettiğini. Bence olması gereken bu, Oktay hoca doğrusunu yapıyor.