umarım holman o kötü sakatlığının etkilerini tam olarak üzerinden atmıştır. holman'ın bu sezon bize çok büyük katkı yapacağını düşünüyorum. kendisi bana göre tbl'deki en iyi yabancılardan birisi. onu almamız iyi oldu.
dirk nowitski' Alıntı:holmanda geldiğine göre bence dixon takımda tutulacak fuchs a inanmaya başladım.eğer malikte takımda kalırsa bizi kimse tutamaz
holmanı efes değil ülker almıştı sakatlandığı için oynayamamıştısami' Alıntı:arkadaşlar geçen sezon holmanı efes almıstı hatırlıosanız ama sakatlandıgı için oynayamamıstı...gerçekten çok güzel bi transfere imza atmıs oluyoruz eğer doğruysaa..bide chuk davis hakınnda biraz daha biligi verebilecek olan var mı acaba?? :roll: :shock:
sen kaynağı söyle ben sana o smiledeki kızları vereyim gerçek bir galatasaraylıysan kaynağı açıklarsın öyle laf söyleyip kaçmak olmazFuchs' Alıntı:dirk nowitski' Alıntı:holmanda geldiğine göre bence dixon takımda tutulacak fuchs a inanmaya başladım.eğer malikte takımda kalırsa bizi kimse tutamaz
Allah Razı Olsun :kizlar
Fuchs' Alıntı:dirk nowitski' Alıntı:holmanda geldiğine göre bence dixon takımda tutulacak fuchs a inanmaya başladım.eğer malikte takımda kalırsa bizi kimse tutamaz
Allah Razı Olsun :kizlar
malik dixon un ayrıldıını nerden bilion bizede sölerde bizde bilelimsinansysl' Alıntı:malik dixonla yollar kesin olarak ayrıldı.. onun yerine A.B.D.li oyun kurucu darell mitchell ile anlaşıldı ..buna göre de maçta oynama şansıda olmadı tabi. :roll: :roll:
sinansysl' Alıntı:malik dixonla yollar kesin olarak ayrıldı.. onun yerine A.B.D.li oyun kurucu darell mitchell ile anlaşıldı ..buna göre de maçta oynama şansıda olmadı tabi. :roll: :roll:
yukarda anlattim chuck davisin bizimle alakasi yok o ted kolejlilerin yeni yabancilarindan biri eurobasket yanlislikla 2 gün önce bizde gösterdisami' Alıntı:arkadaşlar geçen sezon holmanı efes almıstı hatırlıosanız ama sakatlandıgı için oynayamamıstı...gerçekten çok güzel bi transfere imza atmıs oluyoruz eğer doğruysaa..bide chuk davis hakınnda biraz daha biligi verebilecek olan var mı acaba?? :roll: :shock:
abi asıl kaynağı söylemesse dövelim :muhahavolverin' Alıntı:ya arkadaşlar eger dixon takımda kalmazsa fuchs arkadası dover miyiz okadar umit verio ki bize valla aklımdan gecti saka bir yana isalah kalır ...
onlar aşırı sıcaktan dışarı çıkamıyolardır :ehueFuchs' Alıntı:Olm Kimi Dövüyonuz Lan Siz Allah'ıma Kitabıma Kodum mu Oturturum 1 Senedir Vücut Geliştirme Yapıyorum, Gören Koşarak Uzaklaşıyor Yanımdan Haberiniz Olsun :kizlar Mahalleye Taşınan Kürt Evlatları Sokağa Çıkamıyorlar Benim Yüzümden :muhaha