Hazırlık Maçları

umarım holman o kötü sakatlığının etkilerini tam olarak üzerinden atmıştır. holman'ın bu sezon bize çok büyük katkı yapacağını düşünüyorum. kendisi bana göre tbl'deki en iyi yabancılardan birisi. onu almamız iyi oldu.

holmanda geldiğine göre bence dixon takımda tutulacak fuchs a inanmaya başladım.eğer malikte takımda kalırsa bizi kimse tutamaz

arkadaşlar geçen sezon holmanı efes almıstı hatırlıosanız ama sakatlandıgı için oynayamamıstı...gerçekten çok güzel bi transfere imza atmıs oluyoruz eğer doğruysaa..bide chuk davis hakınnda biraz daha biligi verebilecek olan var mı acaba?? :roll: :shock:

sami' Alıntı:
arkadaşlar geçen sezon holmanı efes almıstı hatırlıosanız ama sakatlandıgı için oynayamamıstı...gerçekten çok güzel bi transfere imza atmıs oluyoruz eğer doğruysaa..bide chuk davis hakınnda biraz daha biligi verebilecek olan var mı acaba?? :roll: :shock:
holmanı efes değil ülker almıştı sakatlandığı için oynayamamıştı

Fuchs' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:
holmanda geldiğine göre bence dixon takımda tutulacak fuchs a inanmaya başladım.eğer malikte takımda kalırsa bizi kimse tutamaz

Allah Razı Olsun :kizlar
sen kaynağı söyle ben sana o smiledeki kızları vereyim gerçek bir galatasaraylıysan kaynağı açıklarsın öyle laf söyleyip kaçmak olmaz

kusra bakma dirk yannış yazmısım haklsın ülkerdi ...bide ricam chuk davis hakkında biraz bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba???

malik dixonla yollar kesin olarak ayrıldı.. onun yerine A.B.D.li oyun kurucu darell mitchell ile anlaşıldı ..buna göre de maçta oynama şansıda olmadı tabi. :roll: :roll:

Fuchs' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:

Allah Razı Olsun :kizlar

ooooo kimler gelmiş kimler fuchs valla herkes seni konuşuyo senin bir sır perdesi bile olduğunu söylediler :) şu malikle ilgili kaynağıda söylede bizde rahat olalım senin gibi :eek:key

sinansysl' Alıntı:
malik dixonla yollar kesin olarak ayrıldı.. onun yerine A.B.D.li oyun kurucu darell mitchell ile anlaşıldı ..buna göre de maçta oynama şansıda olmadı tabi. :roll: :roll:
malik dixon un ayrıldıını nerden bilion bizede sölerde bizde bilelim ;)

kardeşim kafayı yiyecem biri diyoki malik kalıcak biri diyo kesin gitti en iyisi beklemek bu fuchs ta kalp gözünden mi görmüş n olmuş nerden biliyo bu adam açıklasında oda kurtulsun bizde kurtulalım

sinansysl' Alıntı:

malik kesin gitti diyorsun sanırım bi dayanağın var ancak malikten sonra gelen oyuncu yerini doldurabilecek mi ? alınan duyumlar ne yönde

sami' Alıntı:
yukarda anlattim chuck davisin bizimle alakasi yok o ted kolejlilerin yeni yabancilarindan biri eurobasket yanlislikla 2 gün önce bizde gösterdi

malik dixon euroligde oynayan güçlü bir takımı istiyor ve galatasarayın verdiği paranın iki mislini istiyor son olarakda dixon ın oynadığı mevkiye darell mitchell transfer edildi bu kadar etken yeter sanırım :) :) kalmasını bende isterdim ama ipler koptu deniyor..

murat özyer konusmasında daha fazla sawaşan takım olmak için çift guard la oynatıcaını sölemişti . mitchell ve malik oynar mithatda onların eydeği olur hemm nerden biebiliosunuz ki malikin gittiğini ....görüceğiz ligin ilk maçında malik yerini alıcak ((inşallah)) :atki ;) :D :D :D :D

ya arkadaşlar eger dixon takımda kalmazsa fuchs arkadası dover miyiz :) okadar umit verio ki bize valla aklımdan gecti saka bir yana isalah kalır ...

volverin' Alıntı:
ya arkadaşlar eger dixon takımda kalmazsa fuchs arkadası dover miyiz :) okadar umit verio ki bize valla aklımdan gecti saka bir yana isalah kalır ...
abi asıl kaynağı söylemesse dövelim :muhaha

Fuchs' Alıntı:
Olm Kimi Dövüyonuz Lan Siz Allah'ıma Kitabıma Kodum mu Oturturum 1 Senedir Vücut Geliştirme Yapıyorum, Gören Koşarak Uzaklaşıyor Yanımdan Haberiniz Olsun :kizlar Mahalleye Taşınan Kürt Evlatları Sokağa Çıkamıyorlar Benim Yüzümden :muhaha
onlar aşırı sıcaktan dışarı çıkamıyolardır :ehue