Hazırlık Maçları

Galatasaray menajeri Şen, 14 Eylül'de Bursa'da başlayacak Cevat Soydaş Turnuvası'na katılacaklarını belirterek, ''Bu turnuvada OYAK Renault, TOFAŞ ve Casa TED Kolejliler takımlarıyla karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı, katılacağımız turnuvalarla sürdüreceğiz. Milli oyuncularımız Mithat Demirel ve Fatih Solak da 11 Eylül Pazartesi günü takıma katılacak'' dedi.

bu turnuvada kesin 1. oluruz...

Jerry Hollman iki sene önce Karşıyaka'da forma giymişti.209 cm boyunda 1980 İllinois doğumlu Hollman o sezon pota altını domine etmişti.Forma giydiği 19 karşılaşmada 14,6 sayı, 10 raibaund, 2,5 blok ortalaması tutturmuştu.Hollman ligde ribaund ve blokta zirvedeydi...Eğer o günlerine dönerse pota altını domine eder...

jerry holman transferi ne kadar doğru acaba .. büyük bi sakatlık geçirmiş yanlış hatırlamıyorsam serbest bi oyuncu takıma katkı yapabilirmi .. bilgisi olanlar esirgemesin lütfen bekliyorum :roll: :roll:

bence cok ii olmus fatihle beraber pota altını karartırlar.atletik olması da fatihin yanında oynayacagını düşünürsek ii gider.hayırlı olsun

ya arkdşlar uzun rotasyonu çok ii oldu holman fatih cemal 2 si milli takım oyuncusu 1 isi geçen sene euroleuge kapısından dönmş holman a antrmanda fln dikkt edilmeli çok yüklenlmese iyi olur gelen yabancıyla uzun rotasyonunda sorun kalmycaına inanıorm

Bana görede uzun rotasyonu çok iyi oldu.Gelecek bi 4 numara ile kusursuza yakın olabilir.Bana göre bir şütör guard yerine bir 3 numara almalıyız.2 numarayı Murat ve Tufan doldurur.Biraz hoplayıp zıplayan, şutu olan bir üç numara bizim sorunumuzu çözebilir.Bana göre zaten alınacak son oyuncu takımın ana skoreri olacaktır...

fatih,cemal,holman,burak ve tolga yı da katarsak çok iyi bir pota altı gücümüz oldu.işte bi de wrightı alsak süper olur bence 3 numara transferi istiyosunuz ama mitchell-yeni yabancı(murat)-burak-holman-fatih kadrosu hem pota altı hemde şut bakımından iyi olmaz mı?

olmaz mı zate geniş bi kadroya sahibiz yapılacak olan bi kaç takviyeyle beraber ilk 4 e rahat oynayan bi kadro olur

bence direk 3 numara lazim takima tolgaki bence cok yetersiz bilmiyorum arda vekiloglu gelse cok daha fazla sewinirdim yedek olmali bize skor gucu olan hoplayan ziplayan bir 3 numara lazim kesinlikle

mexes138' Alıntı:
bence direk 3 numara lazim takima tolgaki bence cok yetersiz bilmiyorum arda vekiloglu gelse cok daha fazla sewinirdim yedek olmali bize skor gucu olan hoplayan ziplayan bir 3 numara lazim kesinlikle
bende diyorum ki bence gerek yok burak sezgin 3 numarada rahatlıkla oynar hem boy olarak,hem ribaund olarak avantajı olur hücumda da sıkıntı çekmeyiz şutları oldukça iyi ya da tufanı oynata biliriz

burak savnmada hızlı 3 numarada yavaş kalablr ama kalıbıyla kapatr açığı ama ynede geçen sne fb de oynıan stevonson ayarnda bi oyncu gerek

fenerbahçe italyada devlerle turnuva yaparken biz hala bekliyoruz .. bekledik ve turnuva açıklaması geldi rakipler tbl nin zayıf takımları bunlarla yapacağımız maçlar bizim için ölçü olmaz .. dişimize göre takımlar olsa mesela bjk.banvit.telekom vb. takımlarla yapacağımız maçlarla gücümüzü görebiliriz :roll: :roll: :) :)

Black_' Alıntı:
fenerbahçe italyada devlerle turnuva yaparken biz hala bekliyoruz .. bekledik ve turnuva açıklaması geldi rakipler tbl nin zayıf takımları bunlarla yapacağımız maçlar bizim için ölçü olmaz .. dişimize göre takımlar olsa mesela bjk.banvit.telekom vb. takımlarla yapacağımız maçlarla gücümüzü görebiliriz :roll: :roll: :) :)

Ya Arkadaslar Harbı sasırtıonuz benı ya
Glatasaray Taraftarı Bole Olmamalı Ya..
Adamlar Eurolıgde oynayacak ona gore kamp programı yapıolar Su lıgde Kac Iı Tkım Var ki ??
O saydıgın Takımlar Lıgde Mac Yapacagımız Tkımlar ....
Seneye Avrupa Gıdersek Dıkkat Eedılır O hususa

tmm gökmen abi saoll..daha fazla bilgisi olan yazabilr mi acaba

Cimbom

Holman Cimbom'da
GALATASARAY Cafe Crown kadrosunu Amerikalı power forvet Jerome Holman ile güçlendirdi. İki sezon önce Karşıyaka'da çok başarılı bir performans gösteren Holman, geçen sezon Ülkerspor'a transfer olmuş ama sakatlığı sebebiyle forma giyememişti. Bu arada Galatasaray Cafe Crown dün Beykoz ile oynadığı hazırlık maçını 74-73 kaybetti.

bnce ktü bi sonuç diil ztn ölçüde diil bu maçlar eksiğimiz çok 2 yabancı oyuncumuz yok fatih ve mito p.tesi katılacak takıma daha iyi olacaz sonuna kadar destek