Hazırlık Maçları

sen yoksa dixonın takımda kalacağını o doğululardan mı öğrendin? :ehue

ya malik kalsa keşke bizde kalmasını itiyoruz onun sayesinde playy-offa kaldık takımın tek skor gücü ama şu an ki şartlara göre takımdan ayrılacak.. hem ligin ilk maçında oynaması zor adam tek bir antraman bile yapmadı :) :) :atki :atki

abi malik 1 antreman bile yapmasın ama yeter ki takımda kalsın...onun için antrremanın ne önemi var o hep antremanlı zaten :) :) böyle bi adamı bırakmak bnce hiçde akıl karı değil...

konu yine donup dolasıp malike geldi.
hazırlık macı konuydu.

neyse herkes bir turnuvaya katılıyor yabancılarını alıyor italyaya gidiyor.
biz ne yapıyoruz bilen var mı?
baska hazırlık macı kamp varmı turnuva varmı

yabancı oyuncular gelecek mi bu kamplara

hic sorma ya arkadaslar su her topigi malik gitcek-kalcak meselesıne getirmeyin yaa kac gundur sırf bu yuzden gırmıyorum sıteye cunku yazılanlar belli gozunuzu seviyim yeter artık adminlerdende artık bu malik konusu hakkında bir sınırlama istiyorum

alpgs' Alıntı:
konu yine donup dolasıp malike geldi.
hazırlık macı konuydu.

neyse herkes bir turnuvaya katılıyor yabancılarını alıyor italyaya gidiyor.
biz ne yapıyoruz bilen var mı?
baska hazırlık macı kamp varmı turnuva varmı

yabancı oyuncular gelecek mi bu kamplara
buna çok katiliorum hazirlik maçi falan olacakmi kamp yapacakmiyiz

ya fener montepaschi siena ile oynuyacak bizde öyle ciddi rakiplerle hazırlık maçları yaparsak faydalı olacağı kanaatindeyim bu arada biz turnuvaya katılacakmıyız?

dirk nowitski' Alıntı:
ya fener montepaschi siena ile oynuyacak bizde öyle ciddi rakiplerle hazırlık maçları yaparsak faydalı olacağı kanaatindeyim bu arada biz turnuvaya katılacakmıyız?

ya neden herseyı fenerle kıyaslanıorsunuz arkadaslar yedım fenerı ya oynasınlar ne oalcak kı b ızde elbet oynarız yanı bunu bıle dert halıne getırmek anlamsız

BuRaKGS' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:

ya neden herseyı fenerle kıyaslanıorsunuz arkadaslar yedım fenerı ya oynasınlar ne oalcak kı b ızde elbet oynarız yanı bunu bıle dert halıne getırmek anlamsız
bu seneki en ciddi rakibimiz efesle fenerde ondan kıyaslıyorum ama takımımızda çok iyi yolda

nasıl bizim rakibimiz efele fener anlamadım.
bence bizim rakibimiz herkes.
telekom tofas banvit mersın selcuk unı besıktas oyakreno dacka karsıyaka
aklıma gelmeyenler.....

efes sırbıstanda hazırlık maclarında
fener italyada
telekom ıtalyada
dacka mersın ozel turnuvada
karsıayak oyak tofas besıktas ozel turnuvalarda

nerden baksak lıgın baslamasına 3 hafta kladı bızden ses seda yok ama butun rakıplerımız maclarla hazırlanıyor

alpgs' Alıntı:
aklıma gelmeyenler.....

fener italyada
telekom ıtalyada

nerden baksak lıgın baslamasına 3 hafta kladı bızden ses seda yok ama butun rakıplerımız maclarla hazırlanıyor
ya bişey sorucam oyak reno,daçka,mersin ne yatırım yaptı bu sene daçka en önmeli oyuncusu cevheri bıraktı,koçları askere gitti,tofaş yeniden yapılanıyor chris booker dışında önemli transferleri yok telekom ve banvit bizim rakibimzi olabilirler ama onlar transferi bitirdi ama bizim daha 2 yabancı oyuncu kontejyanımız var ve netleşmeyen bi dixon konusu var

g.tü b.klu alpella bile italyaya gitti katar milli takımıyla oynadı bizim de harekete geçmemiz lazım ama zannedersem tüm transferlerni bitmesi bekleniyo

dirk nowitski' Alıntı:
alpgs' Alıntı:
aklıma gelmeyenler.....

fener italyada
telekom ıtalyada

ya bişey sorucam oyak reno,daçka,mersin ne yatırım yaptı bu sene daçka en önmeli oyuncusu cevheri bıraktı,koçları askere gitti,tofaş yeniden yapılanıyor chris booker dışında önemli transferleri yok telekom ve banvit bizim rakibimzi olabilirler ama onlar transferi bitirdi ama bizim daha 2 yabancı oyuncu kontejyanımız var ve netleşmeyen bi dixon konusu var

gecen sene beykoz ne yapmıstı hazırlık macında yenmıstık sonra 2 mactada yenıldık.
umulmadık tas bas yarar !!
darussafa belkı cevherı kaybettı ama iyi oyuncular aldı.
mersin kadroyu yeniledi dackanın turnuvasında birinci oldu.

geçen sene haili üner vardı teknik kadroda ve parasızlık sorunu vardı cafe crowndan gelen parayı futbola aktarmışlardı bu sene işallah bu sorunlar olmayacak

galatasaray hazırlık maçları için yarın yunanistana uçacak .. takımda şu an 2 yabancı bulunuyor bunlar darell mitchell ve jerry holman. burda güçlü ekiplerle mücadele edecek oümpiakos panatinaikos ve dierleri...haydi başarılar aslanım :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar

sinansysl' Alıntı:
galatasaray hazırlık maçları için yarın yunanistana uçacak .. takımda şu an 2 yabancı bulunuyor bunlar darell mitchell ve jerry holman. burda güçlü ekiplerle mücadele edecek oümpiakos panatinaikos ve dierleri...haydi başarılar aslanım :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar
bişey sorcam hem malik dixon haberini hemde bu haberin kaynağını söylermisin?

Ali Emre' Alıntı:
Arkadaşlar Malik yok!! Son kez söylüyorum Malik yok!! anlaşma olursa açıklanır ama Malik şuan yok olması isteniyor ama çok zor gözüküyor hala muamma diyorsunuz bakın konuyu saptırıp yine Maliğe getirirseniz kilitlerim topiği ona göre her konuda malik malik malik arkadaşlar kaynak belirtin bide bari malik diye tutturuyorsanız....
ha gozunu sevim abicim yaa GSlımıyız yoksa dixonspor lumuyuz anamıyorum

lütfen forumdaki yalancıları ve aklınca insanlarla kafa bulanları temizleyin!

GS

Medya Bilgilendirme: Basketbol Takımımız, Yarın CeBit Fuarı'nı Ziyaret Edecek

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi, 9 Eylül Cumartesi günü, saat 12:00'de CeBit Bilişim Fuarı'ndaki ''Datateknik-Exper'' standını ziyaret edecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Jerome Holman, Galatasaray'da

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, ABD'li oyuncu Jerome Holman ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray Cafe Crown Genel Menajeri Recep Şen, 27 yaşındaki Jerome Holman ile bugün sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Holman, geçmiş sezonlarda Pınar Karşıyaka'da forma giyerken geçen sezon başında Ülkerspor'a transfer olmuştu. ABD'li oyuncu, sakatlığı nedeniyle Ülkerspor'da forma şansı bulamamıştı.

Bu arada Galatasaray Cafe Crown, yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Galatasaray menajeri Şen, 14 Eylül'de Bursa'da başlayacak Cevat Soydaş Turnuvası'na katılacaklarını belirterek, ''Bu turnuvada OYAK Renault, TOFAŞ ve Casa TED Kolejliler takımlarıyla karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı, katılacağımız turnuvalarla sürdüreceğiz. Milli oyuncularımız Mithat Demirel ve Fatih Solak da 11 Eylül Pazartesi günü takıma katılacak'' dedi.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Şen, 2 yabancı oyuncu daha alacaklarını, bunlardan birinin skorer, diğerinin ise uzun oyuncu olacağını sözlerine ekledi.