D
dirk nowitski
Misafir
sen yoksa dixonın takımda kalacağını o doğululardan mı öğrendin? :ehue
buna çok katiliorum hazirlik maçi falan olacakmi kamp yapacakmiyizalpgs' Alıntı:konu yine donup dolasıp malike geldi.
hazırlık macı konuydu.
neyse herkes bir turnuvaya katılıyor yabancılarını alıyor italyaya gidiyor.
biz ne yapıyoruz bilen var mı?
baska hazırlık macı kamp varmı turnuva varmı
yabancı oyuncular gelecek mi bu kamplara
dirk nowitski' Alıntı:ya fener montepaschi siena ile oynuyacak bizde öyle ciddi rakiplerle hazırlık maçları yaparsak faydalı olacağı kanaatindeyim bu arada biz turnuvaya katılacakmıyız?
bu seneki en ciddi rakibimiz efesle fenerde ondan kıyaslıyorum ama takımımızda çok iyi yoldaBuRaKGS' Alıntı:dirk nowitski' Alıntı:ya fener montepaschi siena ile oynuyacak bizde öyle ciddi rakiplerle hazırlık maçları yaparsak faydalı olacağı kanaatindeyim bu arada biz turnuvaya katılacakmıyız?
ya neden herseyı fenerle kıyaslanıorsunuz arkadaslar yedım fenerı ya oynasınlar ne oalcak kı b ızde elbet oynarız yanı bunu bıle dert halıne getırmek anlamsız
ya bişey sorucam oyak reno,daçka,mersin ne yatırım yaptı bu sene daçka en önmeli oyuncusu cevheri bıraktı,koçları askere gitti,tofaş yeniden yapılanıyor chris booker dışında önemli transferleri yok telekom ve banvit bizim rakibimzi olabilirler ama onlar transferi bitirdi ama bizim daha 2 yabancı oyuncu kontejyanımız var ve netleşmeyen bi dixon konusu varalpgs' Alıntı:nasıl bizim rakibimiz efele fener anlamadım.
bence bizim rakibimiz herkes.
telekom tofas banvit mersın selcuk unı besıktas oyakreno dacka karsıyaka
aklıma gelmeyenler.....
efes sırbıstanda hazırlık maclarında
fener italyada
telekom ıtalyada
dacka mersın ozel turnuvada
karsıayak oyak tofas besıktas ozel turnuvalarda
nerden baksak lıgın baslamasına 3 hafta kladı bızden ses seda yok ama butun rakıplerımız maclarla hazırlanıyor
dirk nowitski' Alıntı:ya bişey sorucam oyak reno,daçka,mersin ne yatırım yaptı bu sene daçka en önmeli oyuncusu cevheri bıraktı,koçları askere gitti,tofaş yeniden yapılanıyor chris booker dışında önemli transferleri yok telekom ve banvit bizim rakibimzi olabilirler ama onlar transferi bitirdi ama bizim daha 2 yabancı oyuncu kontejyanımız var ve netleşmeyen bi dixon konusu varalpgs' Alıntı:nasıl bizim rakibimiz efele fener anlamadım.
bence bizim rakibimiz herkes.
telekom tofas banvit mersın selcuk unı besıktas oyakreno dacka karsıyaka
aklıma gelmeyenler.....
efes sırbıstanda hazırlık maclarında
fener italyada
telekom ıtalyada
dacka mersın ozel turnuvada
karsıayak oyak tofas besıktas ozel turnuvalarda
nerden baksak lıgın baslamasına 3 hafta kladı bızden ses seda yok ama butun rakıplerımız maclarla hazırlanıyor
bişey sorcam hem malik dixon haberini hemde bu haberin kaynağını söylermisin?sinansysl' Alıntı:galatasaray hazırlık maçları için yarın yunanistana uçacak .. takımda şu an 2 yabancı bulunuyor bunlar darell mitchell ve jerry holman. burda güçlü ekiplerle mücadele edecek oümpiakos panatinaikos ve dierleri...haydi başarılar aslanım :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar
ha gozunu sevim abicim yaa GSlımıyız yoksa dixonspor lumuyuz anamıyorumAli Emre' Alıntı:Arkadaşlar Malik yok!! Son kez söylüyorum Malik yok!! anlaşma olursa açıklanır ama Malik şuan yok olması isteniyor ama çok zor gözüküyor hala muamma diyorsunuz bakın konuyu saptırıp yine Maliğe getirirseniz kilitlerim topiği ona göre her konuda malik malik malik arkadaşlar kaynak belirtin bide bari malik diye tutturuyorsanız....