Hazırlık Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Arkadaşlar burada hazırlık maçlarımızı konuşuruz.Nasıl oynadık,kim kaç sayı attı bunun gibi şeyler.Umarım hep galibiyetleri konuşuruz. ;)
 
Tv vermez İtalyda ki turnuvaya.Kim gidecek oraya. :) Umarım iyi bir başlangııç yapmışızdır.
 
http://www.btazovmash.com/index2.html
azovmash mariupol'un sitesindeki haberi altavista babelfishle çevirdim. 78-69 yenilmişiz.
henüz istatistikleri vermemişler.

Azovmash"-"Galatasaray"(Turtsiya)
In the first game on the training collections in g. boronmyo (Italy) mariupol'skiy "Azovmash" it gained victory with calculation 78-69, statistics will be soon.
 
15.04.2007 de gironaya 79-72 kaybetmişler
biz daha ilk maçımızda böyle bir skor çıkması sevindirici sonuçta avrupa kupalarının iyi takımlarından birisi bunlar
 
78 sayı fazla gibi geldi brien green takıma katıldı mı
 
zamanla daha iyi olucak ama skor dengeli biraz daha az sayı yesek daha iyi genede sorun deil ilk hazırlık maçı sonuçta saygılar
 
Azovmash Ukrayna'nın en iyi takımlarının başında geliyor ve eminim ki şuan tam kadroya yakın çalışıyorlardır.Benim için hazırlık maçları pek önemli değil daha ilk hazırlık maçımız.Olur böyle şeyler.Önemli olan bu ynilgileri ligde,Tükiye kupasında almamak.Bekle Kartal kanadını kırmaya geliyoruz. :)
 
beki maçın istatistikleri ne alem arkadaşlar bizim sitelerde haberi bile yok.ayrıca gs tv yle bağlantıya geçebilirsek maçların banttan yayınlanması isteyelim.takımı en başından en sona kadar takip etmeye fırsatımız olur.
 
Azomash geçtiğimiz yıl EuroCup'ı finalde kaybetmişti... Böylesine güçlü takıma karşı ilk maçta fena bir skor değil. Zaten hazırlık döneminde önemli olan skordan ziyade oynanan oyunun kalitesi... Zamanla bu kalite artacaktır inşaallah.

Resmi sitenin hazırlık maçları dahi olsa basketbola önem verdiğini göstermek adına biraz daha maç bilgilerini vermesi lazım. Haliyle herkes istatistikleri merak ediyor... Maçları izleyemiyoruz, bari istatistikleri görelim.
 
arkadaşlar bu maçta sadece kendi oyuncularının sayılarını vermişler sitelerinde. bizim oyunculara dair bilgi yok maalesef

In the composition BK Of "azovmash" they differed
Sergey lishchuk - 22 points, 7 selections.
Aaron Harper - 16 points.
Panayotis Of liadellis - 11 points
 
Hazırlık maçlarındaki yenilgiler bize çok şey kazandıracaktır özellikle güçlü takımlara karşı oynadığımız maçlar.
 

Üst