baksanıza kısalardan toplam 27 sayı bulmuşuz. avery+cüneyt+erdem+tufan+murat=27 pota altı oyuncuları ile sayı üretmemiz çok güzel ama kısalardan destek gelmezse ciddi maçlarda pota altından da sayı üretemyeiz. Attığımız sayıyı geçtim, yenilmeyi de geçtim ama rakipde tanıdık bildik bir tane oyuncu yok. sırpların vasat takımlarından biri. 81 sayı nasıl yedik onu anlamadım. yensek bile ölçü olmaz deneek bir takımla oynuyoruz. 11 sayı fark yiyoruz. olumsuz bir tablo çizmek istemiyorum ama geçen sene ve bu seneye baktığım zaman keşke diyorum Erman Hoca ile anlaşsaydık. Murat Hoca'ya laf etmemk için senen başından beri hafif dozda yazıyorum ama yeter artık. Murat Hoca bu işin altından kalkamayacak gibi. Geçen sene tüm takımların dökülüyor olması ile bir dördüncülükle yetindik ama bu sene işler hiç iyi gitmeyecek gibi. Alttaki takımlar da güçlendi. Üstekiler de güçlendi. biz de kadromuzu güçlendirdik ama ortada bir şey yok! Hüseyin transferi ile keyfim yerine gelmişti ama hala 3 nuamra bekliyoruz. geçen sene bu vakitlerde yine 3 nuamra bekliyorduk. amerika'da sene başında Murat Hoca ne yaptı ben anlamadım. Bu sene de ahlar vahlarla geçireceğiz anlaşılan. takım hazırlanıyor ve "takımın potansiyelini ortaya çıkartacak bir oyuncu arıyoruz" diyor Murat Hoca. bu cümlenin aynısını geçen sene de kurmuştu. şapkadan Fitch çıkmıştı. Takımın hazırlık maçları bitiyor biz hala takımın performansını ortaya çıkartacak oyuncu peşindeyiz. bakalım neler olacak? Basketbol şubesi ile ilgilenenlerin bu duruma bir el atması gerek! Şu şansı ve bütçeyi hakan demir'e vermiş olsalar şampiyonluğa oynayan bir takım kurardı....