Hazırlık Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
baksanıza kısalardan toplam 27 sayı bulmuşuz. avery+cüneyt+erdem+tufan+murat=27 pota altı oyuncuları ile sayı üretmemiz çok güzel ama kısalardan destek gelmezse ciddi maçlarda pota altından da sayı üretemyeiz. Attığımız sayıyı geçtim, yenilmeyi de geçtim ama rakipde tanıdık bildik bir tane oyuncu yok. sırpların vasat takımlarından biri. 81 sayı nasıl yedik onu anlamadım. yensek bile ölçü olmaz deneek bir takımla oynuyoruz. 11 sayı fark yiyoruz. olumsuz bir tablo çizmek istemiyorum ama geçen sene ve bu seneye baktığım zaman keşke diyorum Erman Hoca ile anlaşsaydık. Murat Hoca'ya laf etmemk için senen başından beri hafif dozda yazıyorum ama yeter artık. Murat Hoca bu işin altından kalkamayacak gibi. Geçen sene tüm takımların dökülüyor olması ile bir dördüncülükle yetindik ama bu sene işler hiç iyi gitmeyecek gibi. Alttaki takımlar da güçlendi. Üstekiler de güçlendi. biz de kadromuzu güçlendirdik ama ortada bir şey yok! Hüseyin transferi ile keyfim yerine gelmişti ama hala 3 nuamra bekliyoruz. geçen sene bu vakitlerde yine 3 nuamra bekliyorduk. amerika'da sene başında Murat Hoca ne yaptı ben anlamadım. Bu sene de ahlar vahlarla geçireceğiz anlaşılan. takım hazırlanıyor ve "takımın potansiyelini ortaya çıkartacak bir oyuncu arıyoruz" diyor Murat Hoca. bu cümlenin aynısını geçen sene de kurmuştu. şapkadan Fitch çıkmıştı. Takımın hazırlık maçları bitiyor biz hala takımın performansını ortaya çıkartacak oyuncu peşindeyiz. bakalım neler olacak? Basketbol şubesi ile ilgilenenlerin bu duruma bir el atması gerek! Şu şansı ve bütçeyi hakan demir'e vermiş olsalar şampiyonluğa oynayan bir takım kurardı....
 
Hazırlıklara gec basladıgımızdan hucumda zorlanabiliriz tamam da cok sayı yıyıyoruz bu tarafı can sıkıcı..
murat ve tufandan daha fazla skor bekliyoruz hadi tufan savunmacı murat sayı atmazsa baska ne ise yarar?
 
22 Eylül Cumartesi
18:00 FMP Zeleznik - Galatasaray Café Crown
yenildiğimiz vasat sırp takımından çok daha kaliteli bi takımla oynuyoruz bu gün
inş istediğimiz gibi olur :?
 
>hazırlık maçlarında alınan sonuçlar hayal kırıklığı yaratıyor,transferde ki gecikme can sıkıyor olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam geçen sene ne yurt dışı kampı yapmıştık ne de doğru dürüst bir hazırlık devresi geçirmiştik.sezona holmann gibi bir kumar,son dakka transferi fitch'le başlamıştık.mcgowan sezon başı kaçmıştı...keşke 3 numaraya bu kadar bel bağlamak yerine 1 numarada biraz bütçeyi zorlayıp daha üst seviye birini getirebilseydik.o zaman 3 numara konusunda bu kadar yüksek beklentilere gerek kalmazdı.murat özyerle ilgili eleştiriler için de sanki biraz erken gibi..ilk defa iyi bir bütçe ve hazırlık kampı şansını buldu,biraz sabır.
 
Re:

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
Galatasaray Cafe Crown istatistik:
Erdem Türetken: 3 sayı-6 ribaund,
William Avery: 4 sayı-3 asist-3 top çalma,
Tufan Ersöz: 6 sayı,
Brian Grene: 19 sayı,
Murat Kaya: 7 sayı-3 ribaund-2 Asist,
Hüseyin Beşok: 10 sayı-5 ribaund-3 asist,
Charles Gaines: 14 sayı,
Cemal Nalga: 4 sayı-3 ribaund,
Cüneyt Erden: 3 sayı-4 ribaund-5 asist.


Evet durum iç acıcı gözükmüyor hemde hiç iç acıcı de ğil. Murat Hoca bence acele etmeyin dediği transferi bir an önce yapsa da millet ve takım rahatlasa.
 
Guard oynayan oyuncularımızın skora katkısı yok denecek kadar az...Avery için daha ilk günde endişelenmiştim ve beni haklı çıkardı endişelerimin devam etmesini sağladı.Darrel Mitchell böyle bir Avery'den kat kat iyi bir guard.Ben yinede ümitlerimi kesmiyorum Avery'den gerekli katkının geleceğini bekliyorum.Cüneyt Erden içinde sürekli yerinde bir transfer olduğu söylendi.Bende bu fikirlere katılıyordum.Bizi utandırmaz inşallah.Ancak dediğim gibi Darrel Mitchell şu anda (istatistiklere göre) bu takımda banko oynar !!
 
Turnıvanın ilk maçı 25 Eylül Salı günü saat 20.00'de TTNet Beykoz ile Beşiktaş Cola Turka karşı karşıya gelecek. 26 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de TTNet Beykoz - Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasının ardından, 27 Eylül Perşembe günü ise yine aynı saatte Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray Cafe Crown maçı oynanacak.
bilmiyorum bu haber varmıydı .Maçlar Skytürk'te ilk defa takımı görebilcez.
 
Pota altı dışında sayı bulmakta zorlanıyoruz. bu kötü bu gelecek tek oyuncu ile çözülür mü bilemiyorum umarım geçer. Oyuncularımız formunu umarım biran önce yakalarlar... Avery daha kendine gelmedei umarım oda geçen seneki Avery gibi oynar. Bu maçlar eksiklerimizi görmemiz açısından iyi... Ama kazansak iyi olur.
 
Mehmet Bey, William Avery TBL için fazlasıyla yeterli... Performans olarak geçen sene ULEB Cup'un en iyi oyun kurucularından biri idi. NBA draftında 1. tur, 14. sıradan seçilmiş oyuncu, kalitesi belli nihayetinde... Ama şu an çok formsuz olduğu ortada. Haberiniz var mı, bilmiyorum... Avery'nin bir çocuğu olmuş; belki bu onun psikolojisini etkliyor olabilir. Hatırlarsanız Mehmet Okur'un da çocuğu olduktan sonra performansı hayli düşmüştü. Bu tür konular oyuncuların performansında değişiklik yapabiliyor.
 
Felaket tellaklığı başlamış herkeste :) Geçen senede bu dönemlerde ağzımı kulaklarımızdaydı.Müthiş geliyoruz şampiyon olucaz vs.vs.vs.
Türkiye kupasındaki performansla dahada gaza gelmiştik.Sonrada Mr. G yle tamam şampiyonuz demiştik sene sonundaki yerimizi hatırlatmiyayim şimdi.
Biraz bekleyin sabredin şu takımı ciddi bir maçta seyredelim.Bazı şeyleri farkedin.Rotasyon denendiği ve setlerin çalışıldığı çok açık.Gerek skor dağılımı gerekse asist dağılımı.
Bence biraz sabır :)

(evet transferde geç kaldık :) )
 
Besiktas ? CSKA: 83-90 (25-26, 15-15, 23-27, 20-22)

Andersen: 26 pts + 16 reb + 2 st + 3 to + 2 as + 1 bs;
Vorontsevich: 19 pts + 7 reb;
Shved: 10 pts + 2 reb + 3 as + 6 to + 3 pf;
Kashirov: : 9 pts + 2 reb + 1 st + 1 to + 4 pf;
Langdon: 8 pts + 1 reb + 3 as + 1 to;
Golovin: 7 pts + 2 st;
Martin: 7 pts + 1 st + 3 as + 1 to + 3 pf;
Kolesnikov: 4 pts + 4 reb;
Zabelin: 3 reb;
Yarbrough: 3 reb + 3 to + 4 pf;
Goree, Grant, Shashkov, Petukhov ? DNP
bjk lige hazır görüntü çiziyor cska'yı zorlamışlar saygılar
 
Beşiktaş,hazırlık maçlarında yabancılarının kaç tanesini aynı anda oynatıyor acaba? Eğer beşini birden aynı anda oynatıyorlarsa CSKA'yı zorlamaları çok normal.Bakalım ligde bu oyunculardan ne kadar randıman alacaklar.
 
benim sıkıntım tam takım olarak bir türlü hazırlanamamış olmamız.bir takım planlar yapılıyor bir takım hedefleri koyuyorsunuz.tmm hazırlık maçları sonuçta setlerin oturması için takımın birbirini tanıması için önemli ve sonuçta zkor değil takım olma konusunda yapılan maçlar ama biz halan muallak olan bir 3 numara peşindeyiz.o diyelim lig başlamadan 1 gün önce geldi nolcak.bütün setler tekrar gözden geçirilmesi gerkemiyecek mi bütün düzen,bütün oyuncu planları.benim endişelendiğim nokta o.çünkü bu bütün bir yazın yapılan çalışmaları minimum a endekliyecektir.yoksa galatasaray adından kaynaklanan takıma güvenimiz sonsuz ve bu forma için en iyi şekilde oynayacakları konusunda hem fikirizdir.
 
BJK'nin CSKA maçına bakıp aldanmayın. CSKA'da oynamayan oyuncuların yarısı sahaya çıksaydı 30 sayı fark atarlardı.

Oynamayanlar: Theodoros Papaloukas, Nikita Kurbanov, Nikos Zisis, Matjaz Smodis, Ramunas Siskauskas, Jon Robert Holden, Zakhar Pashutin, Alexey Savrasenko.

Bu oyuncuları anlatmaya gerek yok sanıyorum...
 
Lasta Cup | Mega Aqua Monta: 81 ? Galatasaray Cafe Crown: 70
Galatasaray Cafe Crown istatistik:
Erdem Türetken: 3 sayı-6 ribaund,
William Avery: 4 sayı-3 asist-3 top çalma,
Tufan Ersöz: 6 sayı,
Brian Grene: 19 sayı,
Murat Kaya: 7 sayı-3 ribaund-2 Asist,
Hüseyin Beşok: 10 sayı-5 ribaund-3 asist,
Charles Gaines: 14 sayı,
Cemal Nalga: 4 sayı-3 ribaund,
Cüneyt Erden: 3 sayı-4 ribaund-5 asist. turnuvaya pek de iyi başlamadığımız kesin
 
Arkadaşlar bu skor hiçde iç açıcı değil ama bizim yinede umudumuz olsun iyi bir transver için inş. murat hoca bu kadar çok aradığına göre iyi birini bulur bulamassa çok büyük hayal kırıklığı olur.
Birde arkadaşlar bjk'yi övüp durmayalım csk'nın kadrosunun yarısından fazlası yoktu bunu düşünerek yazın lütfen...
 
Re:

Ahmed Salih' Alıntı:
BJK'nin CSKA maçına bakıp aldanmayın. CSKA'da oynamayan oyuncuların yarısı sahaya çıksaydı 30 sayı fark atarlardı.

Oynamayanlar: Theodoros Papaloukas, Nikita Kurbanov, Nikos Zisis, Matjaz Smodis, Ramunas Siskauskas, Jon Robert Holden, Zakhar Pashutin, Alexey Savrasenko.

Bu oyuncuları anlatmaya gerek yok sanıyorum...
bizim yenildiğimiz vasat sırp takımımında analizini de yaparsan seviniriz(o dev takımın hangi yıldızları oynamadı ) :?
 
Bu takımın guard oyuncusu Darrel Mitchell olmalıdır.Bu kadar maç yaptık Avery kendini bir türlü gösteremedi.Bence Mitchell'ın gecen yılki istatistikleri de gayet güzel.Cüneyt için ise beklentilerim olumlu yönde sürüyor ve kendini bulacağından eminim....Darrel Mitchell FOREVER !!
 

Üst