Benimde Avery'i daha lig yada playoff maçlarında görmediğimizi söylememe gerek var mı ?Tugay Aktepe' Alıntı:Darrel Mitchell sezon içerisinde 14 sayı ortalaması ile oynamış.Play-Off maçlarındada 13 sayı ortalaması var.Geçen yıl Gerald Fitch'ten sonra en skorer oyuncumuz.Daha birşey söylemeye gerek yok bence
Tugay Aktepe' Alıntı:Darrel Mitchell sezon içerisinde 14 sayı ortalaması ile oynamış.Play-Off maçlarındada 13 sayı ortalaması var.Geçen yıl Gerald Fitch'ten sonra en skorer oyuncumuz.Daha birşey söylemeye gerek yok bence
Yanlış anlamayın eminim burada kimse Avery'den her maç 20 atıp,8 asist,6 ribaunt almasını filan beklemesin.Belki Mitchell'dan az daha iyi istatistikleri olur ama başka yönleri ile öne çıkacaktır.Basket bilgisi,takımı yönetme,sorumluluk gibi...Tugay Aktepe' Alıntı:Gökçe arkadaşım inşallah ben yanılırım sen haklı çıkarsın ve Avery Mitchell'ın iki katı bir performans gösterir.Biz burada Avery'i eleştirirken ondan beklentilerimizin fazlalığını göz önünde bulundurarak yazıyoruz.Ama Mitchell da bu takımda guard oynayacak kapasitede bunu kimse inkar etmesin lütfen..
Yanlış anlamayın eminim burada kimse Avery'den her maç 20 atıp,8 asist,6 ribaunt almasını filan beklemesin.Belki Mitchell'dan az daha iyi istatistikleri olur ama başka yönleri ile öne çıkacaktır.Basket bilgisi,takımı yönetme,sorumluluk gibi...[/quote:8f2e2]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":8f2e2]Gökçe arkadaşım inşallah ben yanılırım sen haklı çıkarsın ve Avery Mitchell'ın iki katı bir performans gösterir.Biz burada Avery'i eleştirirken ondan beklentilerimizin fazlalığını göz önünde bulundurarak yazıyoruz.Ama Mitchell da bu takımda guard oynayacak kapasitede bunu kimse inkar etmesin lütfen..
Gökce Başaran' Alıntı:Yok değil Burak.Bak 2. yönetmenimizde benchten gelir.Fena mı işte.Bir takımda 1 yönetmen bulmak zorken bizde 2 tane var.
Ne istiyorsun başka.
Resmi sitemizin hazırlık maçlarına ilgisiz kalması nedeniyle taraftar olarak yabancı dillerde büyük aşama kaydettikAlp Erdem' Alıntı:...site sırpça olduğundan çat pat bişe çıkarmaya çalışıyorum.detaylı bişey olursa aktarırım