Hazırlık Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
arkadasa sordum mac hakkinda detayli bilgi veririmisin diye. sirp sitelerinde macin detayli bilgisi düsmemis. yarin Alba ile oynuyormusuz. baska bilgi veremedi.
 
Lasta Cup | FMP Zeleznik: 77 ? Galatasaray Cafe Crown: 83

Galatasaray Cafe Crown?un ?Lasta Cup?ın ikinci günündeki rakibi Sırbistan?ın ULEB takımlarından olan FMP Zeleznik?di. Takımımız, maçtan 83-77 galip ayrıldı.

Galatasaray Cafe Crown turnuvanın son gününde Almanya temsilcisi Alba Berlin ile karşılaşacak.

Galatasaray Cafe Crown istatistik:
4 Erdem Türetken 5 sayı-3ribaund-3asist
5 William Avery 21 sayı-1 ribaund
7 Tufan Ersöz 8 sayı-2 ribaund
8 Brian Greene 13 sayı-3 ribaund-1 asist
11 Fatih Solak 1 ribaund
12 Huseyin Beşok 11 sayı-6 ribaund-5 asist
14 Charles Gaines 10 sayı-5 ribaund-1 asist
15 Cemal Nalga 3 sayı-6 ribaund
20 Cuneyt Erden 12 sayı-3 ribaund-6 asist

Maçı almışız bilginize.

Bu arada sıkça forumu takip etmeme rağmen ilk post'umu galibiyet haberi ile atıyorum inşallah uğurlu gelirim.

İyi Geceler.
 
Sinan Soysal' Alıntı:
[quote="Sukru Aydinol":645cf]Arkadaşlar maçı 83-77 biz kazandık. Avery 21 sayı attı. Cüneyt, Hüseyin, Cemal ve Charles çok iyi bir maç çıkarttı.
Gösterecek bi kaynağın var mı ?
ilk iletini yazmışsın ve yalanla başlangıç yapmışsın hayırlı olsun :D[/quote:645cf]
Bence Şükrü beyden bir özür dilemelisin. ;)

Hoş bir galibiyet.Bizde takım yenebiliyoruz oley... Pef. :)
 
Ohhh çok şükür Avery istenilen performansı göstermiş.Green skor yönünden yine çift haneli sayılarda bu da oldukça sevindirici.Hüseyin ve Cüneyt yavaş yavaş takıma ısınıyorlar.Gaines sezon boyunca izlemekten en fazla zevk alacağımız oyuncu olacağı kesin.Tufan' yine geçen seneki hırsı ile bekliyoruz..Haydi Aslanlar Siz Daha İyilerini Yapacak Güçtesiniz..Bu Taraftarın Size İnancı Tam...
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Sinan Soysal":930a6][quote="Sukru Aydinol":930a6]Arkadaşlar maçı 83-77 biz kazandık. Avery 21 sayı attı. Cüneyt, Hüseyin, Cemal ve Charles çok iyi bir maç çıkarttı.
Gösterecek bi kaynağın var mı ?
ilk iletini yazmışsın ve yalanla başlangıç yapmışsın hayırlı olsun :D[/quote:930a6]
Bence Şükrü beyden bir özür dilemelisin. ;)

Hoş bir galibiyet.Bizde takım yenebiliyoruz oley... Pef. :)[/quote:930a6]
:oops: :oops:
bu arada sırp rakibimizin resmi sitesinde galibiyetimiz süpriz olarak karşılandı
ilk paragrafa dikkatli bakarsak anlaşılıyo :) :)
 
murat özyer istifaaaa
transferde geç kalındı
bu nasıl yönetim
averyden hiç bşe olmaz yine 0 sayı atmış
bu sene ilk 10 a giremiyiz herkes bizde daha iyi.
....anlayana



arkadaşlar kimse havaya girmesin.yenildiğimiz maçlarda nasıl daha erken sakin olun diyorsak şuanda sakin olmanızda yarar var bir hazırlık maçı sonuçta
 
beyler rıbaund lara bakarmısınız nerdeyse herkez kendı derecesındekı rıbandlarını aldı buda ne kadar uyumlu oldugumuzu gosterır
 
Vallahi arkadaşlar ben hüseyin beşok'u beğendim adamın istatistikleri iyi,skor üretimini biraz daha arttırsa dahada iyi olur ama iyi çok sevindim,birde cünet'te kendini bulmaya başlamış gözüküyo.
beşok-11sayı 6ribaunt 5as.
cüneyt-12sayı 3rib 6as
 
Brian Greene 8 numarayı giymiş.Boşuna yeni Koch demiyoruz. :)Skorer yabancı uzunlarımız -tesadüf mü değil mi bilmiyorum- 8 giyiyor.Koch,Boddicker,şimdi de Greene.
 
ikinici ligde oynayan Monta'ya yenildikten sonra adriyatik liginin vasat takımlarından zeleznik'i yenmişiz. sayıları bakınca sanki çift guard oynamış gibi gözüküyor. Zeleznik geçen senen fena takım değildi. rasic onlardayken iyi sonuçlar da alıyordu. bu sene ise ciddi bir guard sıkıntısı var. bildiğim akdarıyla 1,80'lik covic'le oynuyorlar. Genç uzunları ve erceg gibi 3-4-5 oynayabilen atletik bir devleri var.

Mitch ile Avery kıyaslamaları çok anlamlı gelmiyor bana. farklı özellikjleri var. Mitch 2 oynamaya daha yatkın bir oyuncu. avery de iki oynar ama mitch'den farklı olarak takımı daha iyi yönlendirir. anladığım kadarıyla bu maçta cüneyt bir ve avery iki numarada oynamış büyük oranda. bu sene geçen sene ile kıyaslandığında daha paylaşımcı bir takım olacağız gibi gözüküyor. özellikle asist sayıları daha fazla olacak.

Ama bu takımın gerçek gücünü ortaya çıkartacak beklenen "mucizevi" üç numara hala takıma gelmedi. Gelecek yabacnıya göre takımın rotasyonları belirlenecek. bu nedenle hazırlık maçında denediği rotasyonların bence çok bir anlamı olmayacak. İyi bir 3 nuamra alınırsa maçın büyük bölümde iki yabancı uzunu yanyana oynatamayacak. vs..

hazırlık dönemi hücum setleri vs çalışılan, rotasyonların denendiği bir dönemdir gerçekten de. ancak geçen sene oyandığımız maçlarda ne bir rotasyon harikası en de ciddi bir set hücumu seyretmiştik. Geçen sene Fitch'in bireysel çabalarının yettiği yere kaadr oynamıştık. Bu sene daha takım oyunu oynayacağız. Ancak bu nokatda rotasyonları iyi kullanmak gerekiyor. ben coaching olarak zayıf olduğumuzu düşünüyorum. Guard'larımızın oyun kurma yeteneği ve sahada yer alan tecrübeli oyuncuların katkıları ile yerimiz belli olacak gibi. (Aynı geçen seneki telekom gibi. takım oolma potansiyeli olan ama coaching'i zayıf. Dolayısıyla Tutku'nun ve haluk'un saha içi görüş yeteneğinin ve oyunu organize etmelerinin yettiği yere kadar geldiler. Ercüment'in hataları ile tek dişi kalmış Efes'e elendiler)

Şu ana kadar oyandığımız takımların hiçbirisinin pota altı bizden daha iyi değildi. Onların bu zaafını uzun oyunculardan bulduğumuz sayılarla değerlendiriyoruz ama savunmamız ciddi alarm veriyor. Vasat takımlardan ve vasat altı takımlardan 80 civarı sayı yemek düşündürtücü. Öz olarka baktığımızda aslında pota altını kapatan ve tufan, erdem, avery gibi kısa savunmasında etkili olan oyuncualrımız varken yenen bu sayıları açıklamakda güçlük çekiyorum.

anlaşılan o ki cüneyt'in saha görüşüne ve oyun kurgusuna ihtiyacımız olacak. avery'i iki numarada kullanmak mümkün. Alınacak üç numarada cüneyt'in savunma zaaafını ve genel oalrak skor sıkıntımıza ilaç gibi gelmeli. Tüm bunları yapacak o üç numara geldikten sonra bile rotasyonu ayarlayabilecek bir coaching'e ihtiyaç duyacağız. Umuyorum Murat Hoca sene boyunca beni yanıltacak bir coaching sergileyecektir...

Arda kardeşim Avery haricindekileri bana demişsin anlaşılan. Murat Hoca istifaaa demedim. Ya da diğer mübalağalı şekilde yazdıkalrını da demedim. Ama transferde kesinlikle geç kalındı. takımın kalitesini ortaya çıkartacak bir üçnuamra alacağız deniliyor. Lig başlamak üzere ve biz hala takımın omurgası oalcak önemli oyuncuya kavuşabilmiş değiliz. Lİg uzun bir maraton ama sıralamayı ve dolayısıyla eşleşmeleri bir iki galibiyet belirleyecek ve hazır olmadan lige başlayıp (hazır bir banvite) karşı alınacak yenilgi ilerisi için çok şey katbettirebilir. Telafisi zor olur. ki banvit Fransa takımı le havre'ı yendi. Cholet ile final oynaaycak. Biz Sırbistan'ın ikinci liginde oynayan bir takıma yenildik. bunlar hazırlık maçları nihayetinde. ama rakiplerimizin ve bizim ne kadar hazır olduğumuza ilişkin veriler taşıyor bu maçlar. Biz hazır gözükmüyoruz ama rakiplerimizin maşallahı var.
 
Güzel bi galibiyet olmuş..Daha öncekilere yapmadığım gibi bu maç için de erken yorum yapmamak istiyorum..TTNET turnuvasında ve Türkiye Kupası'nda oynayacağımız maçlar daha belirleyici olacak..

Ama en azından guard'ların bu maçta iyi oyun çıkarması süper olmuş :)
 
Arkadaşlar geçen seneden çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz bir kere bundan emin olalım.
Geçen seneki kadromuzdaki yabancılardan çok daha iyilerini transfer ettik vede edeceğiz yerli kadromuza ise yapılan takviyelerde aynı şekilde çok kaliteliler.
Bütün bu doneler çok daha iyi bir Galatasaray'ın habercisi, yorumlarımızı yazarken bunları unutmayalım.
 
Banvit gerçekten sağlam geliyor.Hill ve genç Fransız guardları iyi.Adaleke de potansiyelli bir oyuncu gibi duruyor ama istikrarsız sanırım.

Bizim Pota Altı oyuncularımıza baktığımızda kat be kat üstünüz bu da bize maçı getirir.O zamana kadar yani ilk hafta yani ABD'li oyuncumuzunda sahada olacağını varsayarsak biraz zorlansakda maçı alırız.

İyiki sert takımlarla ilk haftalar karşılaşmıyoruz.Bize göre yumuşak olan takımlarla başlamamız şansımız.
 
yani gecen sene bir Mc Gowan faciasi vardi, Holman hic katki veremedi. Mitchell alisana kadar cok zaman gecti vs. vs. ayrica pota altindan hemen hemen hic sayi üretimi yoktu. ama unutulmamasi gereken sey bu sene TBL gecen yildan cok cok daha güclü takimlardan kurulu. bir kere BJK ve Banvit gecen yil gibi cantada keklik degil. Bunlari da dikkate almak lazim.
 

Üst