B
Berkan Çatal
Misafir
1 numarada kim oynacak hadi avery az oynadı desen cüneyt 4 sayı cüneyt az oynadı desen avery 9 az geldi bana
Mevlüt Ziya Çekinmez' Alıntı:İlk beşimiz hiçte fena değil aslında 2-3-4 te 3 yabancımız 1de Cüneyt Erden ve 5te Hüseyin Beşok
Ahmet Arif' Alıntı:[quote="Mevlüt Ziya Çekinmez":477be]İlk beşimiz hiçte fena değil aslında 2-3-4 te 3 yabancımız 1de Cüneyt Erden ve 5te Hüseyin Beşok
Adaş iyi güzel hoş diyorsun da... Hepimiz aynı şekilde 2 maçta da farklı galibiyet bekledik hadi ilk macı farklı değilde alabilirdik..ama alamadık! 2.maçımızı farklı almak isterdik ama 2. maç 1-0 olsun bizim olsun hesabı olarak alınmış bir maç yada oyuncular pek gayretli değillerdi... ama GS hazırlık macında oynadığı gibi ligde oynamaz hepimiz biliyoruzBurak Barut' Alıntı:Daha etkili daha verimli Galatasaray görmek isterdim.FARKLI GALİBİYETLER BEKLERDİM.
Bence yanlış düşünüyorsun kaybetmemiz bile sorun değil bu maçları.Daha takım kuralulı cok az bir süre oldu yabancılarla yada şuanki kardroyla beraber cok fazla calısılmadı.Basketbolda özellikle takım olmak daha önemli diye düşünüyorum.15 günde bi takımın harikalar yaratmasını beklemek hayalcilik olur.Geçen seneyi hatırlarsak Fenerbahçe Ülker'in coğu yerli oyuncusunun beraber yıllardır oynamasına rağmen tam anlamıyla form tutmaları belirli bir süre aldı.Kadromuz bence gayet iyi kuruldu.Zamanla iyi bir Galatasaray izleriz diye düşünüyorum. Umarım geçen seneden daha iyi bir sezeon geçiririz.Burak Barut' Alıntı:Daha etkili daha verimli Galatasaray görmek isterdim.FARKLI GALİBİYETLER BEKLERDİM.