Vallahi haberi İstanbul'da duydum, duygularımı bilmiyorum, yumarım faydalı olurlar.Feyk çıkmasında performansları
Burak Barut' Alıntı:Vallahi haberi İstanbul'da duydum, duygularımı bilmiyorum, umarım faydalı olurlar.Feyk çıkmasında performansları
Umarim seneye bizde kalirlar. Ikiside ilk macina ragmen iyi oynadilar. Aradigimiz oyuncular olduklarini dusunuyorum. Graves-Hosley-Tolliver seneye takimda kalmasini istedigim oyuncular.Eyüp YILDIZ' Alıntı:2 oyuncu ilede sezon sonuna kadar anlaşmışız, ama elimizde tutmak için herşeyi yapacakmışız!
Eyüp abi sence tutabilirmi yönetim istese yada daha uzun bir anlaşma yapılamazmıydı madem sene sonu uğraşılcak? şimdiden teşekkürler abiEyüp YILDIZ' Alıntı:2 oyuncu ilede sezon sonuna kadar anlaşmışız, ama elimizde tutmak için herşeyi yapacakmışız!
Hala değişebilirleri konuşuyosak işimiz zor.Bu takımın sponsoru çoktan değişmiş olmalıydı.Anlaşma çoktan imzalanmış olmalıydı.sadece mevcut sponsorluğun bitmesi bekleniyor olmalıydı.Hala bazı şeyler olabilirliğe kaldıysa işimiz çok zorEyüp YILDIZ' Alıntı:Bazı belirsizlikler var, önümüzdeki sene sponsorumuz değişebilir, bunun için belirli bir angajmana girmek istemiyorlar!
Beklentimiz gerçekleşirse kimseyi tutmakta zorlanmayız, bakalım neler olacak!