Hüseyin Beşok

Re: hayyyyyyyır !! hüseyin besok 2 hafta yok

Muhammet Kaan' Alıntı:
evet hüseyin bizim için büyük bir kayıp olacak, eksikliğni hissedicez ama bu taam kesin yenildik anlamına gelmez. Maçı kazanacağımızı düşünmekle beraber şanslar hala %50.

Bu arada hüseyin olmadan efesi yenersek diğer galibiyetlerimize bi kılıf uydurmaya çalışanlara en güzel cvp gelmiş olur. ;)

Bugune bugun Fatih Solagin,Cemalin kendi kendine sormalari lazim,Huseyin Abinin yoklugunu nasil aratmayiz diye.Yani birazda kendilerinden versinler derim..Bu arada Cemal Nalganin Tuborgdayken yillar once Efes'e karsi oynadigi bir mac vardi devlestigi..19 sayi 10 ribaund yapmisti sanirim.Prkacin bile durduramamisti.Demekki isteyince oluyormus.

Şunu belirteyim Hüseyin bizim en önemli oyuncumuz ve sakatlanması tabiki kötü oldu fakat 1 kişi sakatlanınca bu takım kaybetmeye başlıcaksa zaten baştan bir hata var bu işte.Fatih ve Cemal bu vesileyle daha fazla forma şansı bulacaktır fakat ben yapılması planlanan 5 numara transferininde bu sakatlık yüzünden erkene çekilebileceğini düşünüyorum.(Şunuda unutmayalımki biz Efes'ide fb'yide Fatih Solak sahadayken yenmiştik)

Biz uzun süredir hangi özelliğimizle gurur duyuyorduk? Hüseyin Beşok´un, C. Owens´ın ya da Dee´nin başarılı oyunu nedeniyle mi yoksa takım ruhuyla mücadele edip bugünlere geldiğimiz için mi?

Tabi iyi gün taraftarı takımı sezon başından beri takip etmeyip son haftalardaki oyuna bakarak Efes maçını düşündüğü için karamsarlığa kapılması gayet doğal.

Evet Hüseyin Beşok bu takımın en değerli oyuncularından birisi ama Galatasaray ne Fener Ülker gibi Solomon´a ne de Telekom gibi M. Wright´e endeksli.

Onur Yavuz' Alıntı:
Biz uzun süredir hangi özelliğimizle gurur duyuyorduk? Hüseyin Beşok´un, C. Owens´ın ya da Dee´nin başarılı oyunu nedeniyle mi yoksa takım ruhuyla mücadele edip bugünlere geldiğimiz için mi?

Tabi iyi gün taraftarı takımı sezon başından beri takip etmeyip son haftalardaki oyuna bakarak Efes maçını düşündüğü için karamsarlığa kapılması gayet doğal.

Evet Hüseyin Beşok bu takımın en değerli oyuncularından birisi ama Galatasaray ne Fener Ülker gibi Solomon´a ne de Telekom gibi M. Wright´e endeksli.

Zaten yegane tek umudumuz takim oyunu ve savasmasi..BJK'a benzeyen bir ekibiz...

Murat Özyer,maç sonunda yaptığı açıklamada;bazı oyuncularından verim alamadığını,verim alamadığı oyuncuların takımın havasına henüz alışamadığını ,belirtti.Kelimesi kelimesine böyle demedi,ama bunu kastetti.Hüseyin'e öncelikle geçmiş olsun diyorum.Fatih Solak,Cemal Nalga kapatacaktır onun eksikliğini.Ben de patlama bekliyorum Fatih'den,ama hocamız Fatih Solak'a Hanzevast Capitals maçında bile son dakikada oyuna aldı.Şimdilik görünüyor ki;cumartesi günü Cemal Nalga,Fatih Solak'dan daha fazla süre alacak.Devre arası bir hafta olursa,Hüseyin bir hafta olmayacak aramızda,ama eğer ara verilmezse Banvit deplasmanında da yok.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Murat Özyer,maç sonunda yaptığı açıklamada;bazı oyuncularından verim alamadığını,verim alamadığı oyuncuların takımın havasına henüz alışamadığını ,belirtti.Kelimesi kelimesine böyle demedi,ama bunu kastetti.Hüseyin'e öncelikle geçmiş olsun diyorum.Fatih Solak,Cemal Nalga kapatacaktır onun eksikliğini.Ben de patlama bekliyorum Fatih'den,ama hocamız Fatih Solak'a Hanzevast Capitals maçında bile son dakikada oyuna aldı.Şimdilik görünüyor ki;cumartesi günü Cemal Nalga,Fatih Solak'dan daha fazla süre alacak.Devre arası bir hafta olursa,Hüseyin bir hafta olmayacak aramızda,ama eğer ara verilmezse Banvit deplasmanında da yok.

Kastettigi kisiler Fatih,Cemal,Erdem,Murat olsa gerek.......

işte murat hoca oyak maçı gibi basit maçlarda fatih ve cemalı biraz şans verse takımla daha iyi uyum içinde olabilirlerdi...

ama bence efes maçını alcaz....

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":1lt8mopd]Murat Özyer,maç sonunda yaptığı açıklamada;bazı oyuncularından verim alamadığını,verim alamadığı oyuncuların takımın havasına henüz alışamadığını ,belirtti.Kelimesi kelimesine böyle demedi,ama bunu kastetti.Hüseyin'e öncelikle geçmiş olsun diyorum.Fatih Solak,Cemal Nalga kapatacaktır onun eksikliğini.Ben de patlama bekliyorum Fatih'den,ama hocamız Fatih Solak'a Hanzevast Capitals maçında bile son dakikada oyuna aldı.Şimdilik görünüyor ki;cumartesi günü Cemal Nalga,Fatih Solak'dan daha fazla süre alacak.Devre arası bir hafta olursa,Hüseyin bir hafta olmayacak aramızda,ama eğer ara verilmezse Banvit deplasmanında da yok.

Kastettigi kisiler Fatih,Cemal,Erdem,Murat olsa gerek.......[/quote:1lt8mopd]

Neden Murat ?

Bence Murat Kaya'nın performansı hiç de kötü değil..

Aslında kimi kastetti amaçlı yazmadım iletimi.Onu en başta belirtmek isterim.
Hüseyin'in sakatlığının önemini,bence cumartesi günü kimin daha çok oynama ihtimali olduğu konusunda fikrimi belirttim.Sözlü yazışmaya girmek istemem ,ama Murat Kaya'dan iyi bir verim aldığımız kanaatindeyim.İtirazınız varsa,özelime yazabilirsiniz.

Yorumlara bakınca Efes in çok da ciddiye alınmadığını görüyorum.O Efes ki son dönemlerde bizim gibi yükselişe geçmiş euroleague de içerde dışarda önemli rakipleri devirmiş bi takım.Bana sorarsınız Hüseyin in sakatlığından sonra bjk deplasmanından bu yana oynayacağımız en zor maç olacak belki ondan da zor geçecek.çünkü Hüseyin yok ve Efes sene başındaki Efes den çok farklı.Cemal ve Fatih e malesef güvenemiyorum.İnşallah beni yanıltırlar.Aklıma topu eline alınca ne yapacağına karar veremeyen ve sonunda ya steps ya da pas hatası yapan Fatih ile özgüvenini yitirmiş gibi görünen Cemal gelince umutlu konuşamıyorum malesef ikisi içinde.Hücumda içerden sayı bulmakta güçlük çekebileceğimiz bi maç olabilir.Dediğim gibi inşallah yanılırım da hem efes i yeneriz hem de bu iki uzunu kazanırız.

Hüseyin varken de Gaines 30 üzeri Owens da 20 üzeri dakka aliyordu. Efes macinda bu ikiliyi ayni anda sahada tutamayiz fazla. Hem Loren Woods oynarsa reboundlarda cok sorun yasariz. O yüzden ya Cemal ya da Fatih den bu macta mutlaka verim almak gerekiyor. yoksa isimiz zor. Ben sahsehn Fatih'i tercih ederim. Cemal bana Fatih ten de hantal gibi geliyor.

bence eğer büyük hedefler peşinde koştuğumuza göre bu sakatlık olayları düşünülmeliydi ve kaliteli bi 5 numara transfer edeilmeliydi...

AsLında Ben oLaya su yonden bakıyorum,
Tabiki huseyin'in sakatLanması buyuk bi handikap ancak efesi yenmemiz haLinde (huseyinsiz) fulker,besiktas,telekom taraftarLarının ortaya attıkLarı tezLeri güsel bi şekiLde çürütmüş oLacagız
BunLar deiLmiydi, telekomu yenince 'wright sakatLandı ondan kazandıLar'
besiktası yendik 'kaya sakatLandı gs cok baLLı cok' dediLer
feneri yendik 'semih yok ibo yok' aynı mazeretLer
ee GeLdik Son tangoya :)
efesi yenersek artık fuLL tıpaLamıs oLuyoruz demektir :D :D

tamam hüseyin çok büyük bir oyuncu buralara çıkmamızdaki en büyük etkenlerden birisi ancak eğer biz büyük takımız diyorsak ve şampiyonluğa oynuyoruz diyorsak bu eksikliği(hissetmeyeceğiz demiyorum)minimuma indirmemiz şart.çünkü önümüzde bir telekom örneği var wright sakatlanınca adamların frenleri boşalmış kamyona döndü.dediğim gibi eğer hedeflerimiz büyükse takım içinde halletmeliyez.(kol kırılır yen içinde kalır)

Evet Efes Pilsen gibi önemli bir rakip karşısında Hüseyin Beşok'un olmayışı gerçekten çok kötü.

Hüseyin yeri geldiğinde dışarıdan 3'lük sokabilen yükdek postdan sayı bulabilen setlerde kısalara pozisyon üreten kişiydi.Hemde tecrübeside cabası.Bu maçda Hüseyin BEŞOK'a çok ihtiyacımız vardı.

Şimdi eldeki alternatiflere bakıyorumda hücum yönü kısıtlı ve en çok korktuğum çabuk faul problemine girebilen oyuncular Cemal ve Fatih.

O zaman Uleb Cup ve Banvit deplasmanlarında da olamayacak bu kötü bizim için ama takım daha çok azim göstererek bunu aşarız umarım.

Şansız olduğumuzu söylemek nankörlük olur.bjkyle oynarken kaya,fbyle oynarken ibo,semih,ttyle oynarkende wrihgt sakattı bizde de tufan hiç yoktu.Onlar olsaydı inanın bu kadar daha farklı şeyler olurdu.Evet bu maçta hüseyini kaybetmemiz çok kötü ama yapacak bir şey yok.Salona çıkıp taraftar desteğinide arkana alıp efese karşı savaşacaksın.Yenersin yenemezsin sorun değil biz daha öncede çok yenildik önemli olan savaşman eksik oyuncuların açığını kapatman

Arkadaşlar Efes Pilsen'de Nicholas'ın Daçka maçında sakat diye mi oynatılmadı? Eğer sakatsa bizim maça oynar mı?Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

hüseyin yoksa biz varız... perdeleri kaldırın hüseyinin açığını kapatmaya geliyoruz.... taraftar iş başına.... 6. adam olmalıyız...;)

hüseyinin yokluğuna o kadar cok üzülüyorumki sanki sehit olmus gibi