Hüseyin Beşok

Re: Hüseyin Beşok Milli Takımda Neden Yok?

bu sene almassa Hüseyin'i Allah çarpar adamı..al tut kenarda dursun Memo ile oynasın 5 numara da iki farklı adamın olur biri içerden biri dışardan oyar durur..3. adamı da Ermal yap hiç kimsede olmayan uzun rotasyonu olsun elinde öküz tanjevic..gider Oğuz'u alır şimdi kaptan olarakta 38 yaşında İbrahim'i alır..

Varlık içinde yokluk çekiyoruz. Elimizde Hüseyin gibi bir pivot varken kadroya dahi almıyoruz. Levent Abi'nin dediği gibi çok önemli bir rotasyon olurdu. Ama Tutku ve K erem gibi guardlar dururken şut özürlüsü, topu taşımakta zorlanan Hakan Demirel'i alan bir koçtan bu beklenir mi??? Pek zannetmiyorum...

Hüso oynamasın milli takımda oh canımıza minnet.Ne yoruluyor yazın.Dinlendsin bol bol.

Semih Ural' Alıntı:
sen ve senin gibiler yüzünden 10 sene önce dalga gectiğimizi demediğimizi bırakmadıgımız fenerbahce taraftarlarından hiç bi farkımız kalmıyo zaten.

chelsea forması giyen, chelsea avatarı kullanan, chelseayi havaalanında sarı kırmızı formayla karsılayan, samiyenimin kapalısından chelsea seslerini yükselten kim varsa Allahından bulsun.

herkes gibi ben de fenerbahcenin basarılı olmasını tabi ki istemiyorum ama bunu da yaparken en azılı chelsea fanatiğiymiş gibi davranmıyorum en azından.

Aynı duyguları paylaşıyorum abi.Nerede kaldı bizim asilliğimiz nerede kaldı bizim duruşumuz.Chelsea diye bağırarak onları onure etmekten başka ne yapıyoruz ki.Yazık Galatasaray'ın yeni nesil taraftarı malaesef o duruşla gelemiyor.

burak doğru diyo...çıkıp bi fenerli dese ''dedem mi yedi leverkusen'den 5 tane '' diye ona birşey diyemeyiz...fenerbahçenin seviyesindekiler galatasaraylı olamazlar...chlsea yi tuttum ama chelsea diye yırtınmadım benim için önemli olan fenerin o kupayı almaması değil GALATASARAY'IN o kupayı almasıdır

Deniz Baskın' Alıntı:
burak doğru diyo...çıkıp bi fenerli dese ''dedem mi yedi leverkusen'den 5 tane '' diye ona birşey diyemeyiz...fenerbahçenin seviyesindekiler galatasaraylı olamazlar...chlsea yi tuttum ama chelsea diye yırtınmadım benim için önemli olan fenerin o kupayı almaması değil GALATASARAY'IN o kupayı almasıdır
allah allah ben fenerin karşısındaki bütün takımları tutuyorum sizene yaaa bu forumda hüseyin beşoğun milli takıma alınması tartışılıyo görmüyomusunuz başlığı

Hüseyin kardeş boşver..
Herkes modaya uymuş sen kendi bildiğini yap.Bana sorarsan ben de senin yaptığını desteklerim..
Neden Fener bize bu kadar önyargılı davranırken biz olaylara objektif bakıyoruz anlamış değilim.
Şimdi birileri çıkıp da ''Yok Galatasaray taraftarı şöyledir,böyledir,farklıdır'' demesin..
Biz UEFA'da finale doğru giderken fenerlilerin almadıkları forma kalmadı..(Bologna,Dortmund,Mallorca,Leeds,Arsenal)
Şimdi biz de kalkmış tutalım ama yırtınmayalım diyoruz.Açıkçası bu lafı da çözemedim.Kimsenin yırtındığı yok.Herkes kendine göre ne gerekiyorsa onu yapıyor.

Ayrıca..

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Biraz önce fb tv de bir densiz sunucu şöyle dedi "Ali Sami Yene bu sene ilk defa bir avrupa takımı gelecek bunu gs taraftarı iyi değerlendirmeli "

Daha ne diyeyim..

Tugay Aktepe' Alıntı:
Hüseyin kardeş boşver..
Herkes modaya uymuş sen kendi bildiğini yap.Bana sorarsan ben de senin yaptığını desteklerim..
Neden Fener bize bu kadar önyargılı davranırken biz olaylara objektif bakıyoruz anlamış değilim.
Şimdi birileri çıkıp da ''Yok Galatasaray taraftarı şöyledir,böyledir,farklıdır'' demesin..
Biz UEFA'da finale doğru giderken fenerlilerin almadıkları forma kalmadı..(Bologna,Dortmund,Mallorca,Leeds,Arsenal)
Şimdi biz de kalkmış tutalım ama yırtınmayalım diyoruz.Açıkçası bu lafı da çözemedim.Kimsenin yırtındığı yok.Herkes kendine göre ne gerekiyorsa onu yapıyor.
KATILIYORUM.BU KADAR İYİMSER OLMAYA GEREK YOK

fener yenilince makarayı yapcan fenerli arkadaşına sanal ortamda yüz yüze falan filan kızdırcan ama bu karşılama olayı beni gerçekten hasta etti tam bi reziillik nese konu hüseyin beşok
çok sevdiğim bi basketbolcu bundan önce hep derdim neden alınmıyor diye ama artık demem alttan gelen iyi bi jenarasyon var hüseyinin bu saatten sonra olması sadece günü kurtarmaktır çok iyi uzunlarımız var kısacası ben almam ama hüseyin türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi 3 uzun arasına girer

Hüseyin Beşok hakkında görüşler

Efes maçında, takıma yaptığı büyük katkılardan dolayı kendisini tebrik ediyorum.Profesyonel bir oyuncu olduğunu her oynadığı maçta ortaya koyuyor.Umarım en yakın zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşur.Sakat sakat mücadele ettiği için de, takımının başarısının onun için ne kadar önemli olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

Re: Hüseyin Beşok hakkında görüşler

Ne yaptın Pınar hanım????
Bu konunun müdavimleri 2-3 güne oluşur, yaktın Hüseyinin başını.....
Benim düşünceme gelince Efes tatile çıktığı için Hüseyin biraz oynayabildi, bize Vidmar gibi ''kaliteli'' bir pivot lazım....

Beşiktaş maçında yaptığı fedakarlığı ömrüm boyunca unutmam..Ameliyatlı bir şekilde sahaya çıktı.. Özel bir bandajla sahaya çıktı aslanlar gibi mücadelesini etti.. Hiç bir zaman takımı için fedakarlıktan kaçmadı.. Ağrısı sızısı olmasına rağmen antremanına çıktı..
Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için oldukça şanslıyız.. Her takıma nasip olmaz böyle oyuncular.. Böylesine tecrübeli böylesine kaliteli böylesine taraftar ile iyi diyalog içinde olan oyuncular ile bu takım daha büyük yerlere gelecektir..

Avrupa'da ve Türkiye'deki tecrübeleri kuşkusuz..
Dış atışları ve içerdeki azmi - savaşıda inanılmaz.. Bir pivot olarak aradığımız en iyi oyuncuydu..

Bazılarımız diğer oyuncularımız için birşey yazılmadığından bahsetmiş ben de dedim açayım bir topic, farklı bir isim olsun.Kim olsun Hüseyin olsun, sevdiğimiz, saydığımız bir oyuncu, hem evli barklı, hem de Türkçe konuşabiliyor yani hiçbir şekilde bir duygusal veya maddi bağımın olduğu düşünülemez.Kafamın rahat olabileceği bir topic olsun istedim.Kötü mü yapmışım Eyüp Bey? :)

Pınar Anidjar' Alıntı:
Bazılarımız diğer oyuncularımız için birşey yazılmadığından bahsetmiş ben de dedim açayım bir topic, farklı bir isim olsun.Kim olsun Hüseyin olsun, sevdiğimiz, saydığımız bir oyuncu, hem evli barklı, hem de Türkçe konuşabiliyor yani hiçbir şekilde bir duygusal veya maddi bağımın olduğu düşünülemez.Kafamın rahat olabileceği bir topic olsun istedim.Kötü mü yapmışım Eyüp Bey? :)
:)

Pınar Anidjar' Alıntı:
Pınar hanım kötü yaptınız valla!!!
Bu konuyu görünce başka şeyler geliyor aklıma, ben Vidmar'ı istiyorum çünkü Vidmar hakkında görüşler diye bir konu açabilmeyi çok isterdim, forumun en muazzam konusu olurdu.
Hele Tanjevic, Vidmar, Preldzic, White dörtgeni diye bir konu tek başına sırtlardı forumu....
Hüseyin'e gelirsek Vidmar'ı gördükten sonra Hüseyin 3 lük atmış, dünya kadar ribaunt almış, blok yapmış beyhude geliyor bana... hele birde fıtık olduki iyice fıtık eder play offta bizleri ...
Hüseyin istifa.....

Hüseyin Beşok'a ne denilebilir ki..

Alem buysa Kral Hüso.. :)

Hangi mevkii de oynatsan oynar..
Bence takımımızın Cüneyt ile beraber kaptanı Hüseyin Beşok'tur..

Tugay Aktepe' Alıntı:
Hüseyin Beşok'a ne denilebilir ki..

Alem buysa Kral Hüso.. :)

Hangi mevkii de oynatsan oynar..
Bence takımımızın Cüneyt ile beraber kaptanı Hüseyin Beşok'tur..

Kaptanlarımız ;

Cüneyt Erden - Tufan Ersöz - Hüseyin Beşok

Pınar hanım!!!
Birde maddi bağının olmadığını ispatlamak için bu konuyu açmışsınki acaip oldum, gerek varmıydı???
Kendini ispatlamak için yaktın Hüseyin'i ama yinede Vidmarın yolu açıldı iyi oldu :) :)
Birde ricam olsun sizden, kendinizi ispatlamak için Cüneyt, Tufan, Murat, Cemal, Fatih, Altay, Mert Uyguç vs... hakında görüşler diye konu açma lütfen :) :) :)
Zira ağzınla kuş tutsan ispatlayamazsın foruma kendini!!!
Benzin döküp yakacaksın o zaman gör herkes nasıl inanıyor sana :)