Igor Tudor

Sezon basindan beri karsiydim Igor Tudor ile devam edilmesine, hem bu yuku kaldiramayacagini hem de teknik yetersizlikleri oldugunu dusundugumden dolayi mayis ayinda neden hala bu klubun basinda durdugunu onceki mesajlarimda yazdim.

Ama artik itiraf zamani;

Ne Igor Tudorun gelisi etik oldu ne de Ergin Hocanin gonderilisi, Yonetim turlu turlu yanlislar yapti iki teknik adamin klubumuzle olan iliskilerinde, o yuzden sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, yonetim Igor Tudorla devam etmeyi cok istemesine ragmen, mecbur kalip ilisigi kesti. Adamin gelisi ofsaytti bir kere, Karabuk gibi gariban bir takimin elinden kapti kacti yaparcasina aldik teknik adamlarini, benim hic bir zaman icime sinmedi bu durum, beynim otomatik olarak basarisizliga alistirdi daha ilk bastan.

Bir yandan da kalmak istedigini belirten Ergin Hocayi gonderdik, simdi ben nesine uzuleyim Igor Tudorun, aklim hala Ergin Atamanda!!! Simdi ikisi de klubumuzde degiller, Basarilar diliyorum bundan sonraki hayatlarinda.

Son olarak bir sarkiyla un yapmis sonradan piyasadan silinmis yitip giden sarkicilar gibi oldu Tudorun sonu, Ama Ergin Hoca oyle degildi, Yazik ettik Ergin Atamana. Ah olmayacak yapilan iste, kimsenin ahini almayacaksiniz. Gariban bir klubun hocasini alip kimseyi konusturmayacaksiniz. Buyuk klupler kucuk islerle ugrasmaz!!!
 
Terim gelse ve takımı şampiyon yapsa bile "basının oyuncağı kulüp imajımız" beni rahatsız edecek hep. Bizim liseli yöneticilerin aristokrat tavırlarından değil de bir takım planlar dahilinde basına haddini bildirmemesi ise geleceğimiz adına karamsarlığı artırıyor. Igor Tudor'un gelişine başından beri karşıydım ama bu şekilde gidişine de karşıyım. Hocayı üç beş kendini bilmez kalemşöre ezdirmeden gönderebilmeliydik. Şikecilerin yöneticilerinin çapsız Kocaman'ı koruyup kollamasını en azından görselerdi. Şahsi hesaplar, çıkarlar, makam ve mevki uğruna TR tarihinin en güzide, en başarılı ve en büyük kulübünü ne hallere düşürdüler. Yazık.
 
Kendisi İstanbul'da biliyorsunuz. Trtspor'a programa katilma teklifi goturmus. Onlar da kabul etmis. Bu aksam 21'de trtspor'un konugu olacakmis.
 

Üst