Elif Taş
0
Işıl'a kızacak bir şey yok potansiyeli bu rotasyon oyuncusu olarak devam etsin kimse de Işıl'dan birşey beklemesin. Ama asıl büyük hayal kırıklığı savunması iyi deidk bugün Birsel cirit attı
Işıl o kadar kötü ve bu seviyede olmayan bir oyuncusun ki F8 için İstanbul' a gelen takımlardan bile gelecek sene için teklif alıyorsun. Tabi onlar salak hiç anlamıyor bu işten pardon.
Işıl;
Hem yerli oyuncu kalitesizliğinden yakınıp hemde senin ve Bahar'ın gitmesini isteyen ama yerine bir tane bile alternatif mantıklı isim söyleyemeyen basketbol cahilleri için bu takımdan gidersen o zaman kızarım sana. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp gönül rahatlığı ile gidersin.
Işıl'ın yerinde ligden herhangi bir oyun kurucuyu koy, onun oynadığı toptan daha iyi oynayacağına bahse girerim,
Sadece şu soruya cevap istiyorum, dünyanın sayılı oyuncu kurucularından biri olan Ticha dün ne yaptı Işılın yerine oynarken?
Önder, daha fazla yazmayacağım. O da hiçbirşey yapmadı, Işıl'da hiçbirşey yapmadı. Eeee ne oldu şimdi, Işıl aklandı mı? Kötü oyuncu istemiyorum kardeşim is-te-mi-yo-rum, bu kadar basit. Ben oynayan, oynatan, savaşan, şut atan, assist/sayı yapan, insiyatif alan guard istiyorum. Mesela Epiphany gibi... Titreyerek şut atan, asist yapmayan, oyun kurmayan, hiçbir katkı vermeyen oyuncuya sonuna kadar hayır !! Seneye de giderse yolu açık olsun, gram üzülmem, hiçbir zaman burada ağıtlar yakmam, bana faydası olmayan adamın kime ne faydası olursa olsun...
Hep böyle olur zaten, mantıklı bir örnek sunuyorum sana daha fazla yazacak birşey diye havada sudan bir cevap. Ligde sıradan bir oyuncu olsa daha iyisi olur diyorsun, dünyanın en iyi oyun kurucularından biri ne yaptı diyorum cevap yok. Basketbol cahilleri lafımın tipik bir kanıtı teşekkürler.
At sahibine göre kişner,sözü buraya cuk oturur.Işıl son 2 senedir yokları oynuyor belki sistemden belki sakatlık yüzünden veya artık bu da kaçar korkusu yüzünden.Sebebini bilemem ama Önder kabul et yokları oynuyor Işıl daha iyisi veya kötüsü demiyorum Işıl yokları oynuyor ruhu kaçmış sanki!!!