• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Kapasitesi yetermi, sadece üçlü çektirmeyemi yarar, basketbolcu değilmi bilmem ama Işıl büyük ihtimal seneye F8 için İstanbula gelen iyi takımlardan birinde forma giyecek. Ne kadar basketboldan anlamayan adam varmış bu F8 takımlarında ilginç. Halbuki sürekli kendi oyuncusuna laf atan taraftarımıza sorabilirlerdi! Hayırlı olsun hepimize.

Ben Isil'in iyi bir oyuncu oldugunu düsünüyorum, gitmesini de istemem ama tarihimizin en önemli maçlarinda resmen sahada ruh gibiydi. Elestirilmeyi fazlasiyla haketti bana göre. Laf atmak ayri elestirmek ayri. Yine de yeni ve gerçek bir koçla performansini 1-2 kademe yükseltebilecegini düsünüyorum.... Umarim gitmez.

Gitmesini isteyenler onun yerine hangi yerliyi oynatmayı düşünüyorlar merak ediyorum doğrusu. Elin takımı dümdüz oyuncularını yıldız diye lanse ediyor biz ise yıldızlarımızı yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz üstelik karşı taraf bize bıyık altından gülüyor. Emin olun biz bırakakalım tereddüt etmeden bugün alır karşıyaka Işılı. Onlar futbol takımındaki kaleci Volkanı, Selçuk'u star yaptılar biz elimizdeki yıldızı Türkiye'nin en önemli yıldızı Arda'yı yok etmek için etmedik küfür bırakmadık. En sonunda dayanamayıp kaçtı çocuk. Şimdi aynısı Işıl'a yapılıyor. Elimizdeki değerleri yok etmekte üstümüze yok.

Kapasitesi yetermi, sadece üçlü çektirmeyemi yarar, basketbolcu değilmi bilmem ama Işıl büyük ihtimal seneye F8 için İstanbula gelen iyi takımlardan birinde forma giyecek. Ne kadar basketboldan anlamayan adam varmış bu F8 takımlarında ilginç. Halbuki sürekli kendi oyuncusuna laf atan taraftarımıza sorabilirlerdi! Hayırlı olsun hepimize.

Hayırlı olsun. umarım mevcut yeteneklerini doğru kullandıran ve enerjisini doğru yönlere kanalize ettiren bir coach ile çalışır. Son 2 sezon özellikle skor anlamında doğru zamanda sorumluluk alma kısmında sorun yaşadı. Zaten belirli seviyede olan şutu bu zamanlama hataları sonucu özgüven kaybına ve taraftar tepkisine yol açtı. Belki gittiği yerde taraftar baskısından uzak bu yönünü de geliştirebilir.

Gitmesini isteyenler onun yerine hangi yerliyi oynatmayı düşünüyorlar merak ediyorum doğrusu. Elin takımı dümdüz oyuncularını yıldız diye lanse ediyor biz ise yıldızlarımızı yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz üstelik karşı taraf bize bıyık altından gülüyor. Emin olun biz bırakakalım tereddüt etmeden bugün alır karşıyaka Işılı. Onlar futbol takımındaki kaleci Volkanı, Selçuk'u star yaptılar biz elimizdeki yıldızı Türkiye'nin en önemli yıldızı Arda'yı yok etmek için etmedik küfür bırakmadık. En sonunda dayanamayıp kaçtı çocuk. Şimdi aynısı Işıl'a yapılıyor. Elimizdeki değerleri yok etmekte üstümüze yok.

Ben de Işıl'ın kadroda rotasyon oyuncusu olarak kalmasını (tabii koç değişecekse) istiyorum, fakat şu düşünceyi de bir türlü kabullenemiyorum. Kadın basketbolunu çok iyi bilmem ve takip etmem, ama Işıl gitse yerine kimi oynatacağız diye bir şey yok. Büyük maçlarda verdiği katkı ortada, beğenilmeyen herhangi başka bir oyuncuyu da o maçlarda oynatsanız aynı katkıyı verecekti, gerçi ortada katkı yok, aynı verimsizlikle oynardı yani. Önemli maçlarda zaten katkı vermeyen, aksine takıma zarar veren biri için, o olmasa kimi oynatacaksınız demek, mantıklı olmuyor maalesef.

Işıl'ın potansiyelini herkes biliyor. Neler yaptığını , neler yapabileceğini bulduk. Şimdiki sorunları tamamen mental. Onu doğru yönlendirecek coachla tekrar eski günlerine dönebilir.

Seneye bizde olmayacaksa , yeni takımıyla başarılar dilerim kendisine.

gitmesini istemiyorum ama taraftarlar o kadar çok üstüne gitti ki kızın, yok üçlü çektirmekten başka işe yaramaz, twitterlerde dolaşır ancak, amigo yapalım falan filan, bunları okuyor, duyuyor, twitterını kapattı artık, kaçmak istiyor bunlardan, bu yüzden de gittiğinde kızmayacağım kendisine, taraftar baskısı olmadan, daha rahat ve farklı bir ortamda oynasın basketini

Ben de Işıl'ın kadroda rotasyon oyuncusu olarak kalmasını (tabii koç değişecekse) istiyorum, fakat şu düşünceyi de bir türlü kabullenemiyorum. Kadın basketbolunu çok iyi bilmem ve takip etmem, ama Işıl gitse yerine kimi oynatacağız diye bir şey yok. Büyük maçlarda verdiği katkı ortada, beğenilmeyen herhangi başka bir oyuncuyu da o maçlarda oynatsanız aynı katkıyı verecekti, gerçi ortada katkı yok, aynı verimsizlikle oynardı yani. Önemli maçlarda zaten katkı vermeyen, aksine takıma zarar veren biri için, o olmasa kimi oynatacaksınız demek, mantıklı olmuyor maalesef.
Bende şunu anlamıyorum, başka bir oyuncu yok ve beğenilmeyen herhangi bir oyuncuyu oynatsanız aynı katkıyı verir diyorsunuz, onun yerine oynayan beğenilmeyeni geçtim bir dünya yıldızı olan Ticha ne yaptı bir de onu söyleyin? Ayrıca ne yazık ki biraz bayan basketbolunu takip etseniz doğru düzgün oyuncu olmadığını görürsünüz ne yazık ki. Ayrıca Işılın takıma zarar verdiğini söylemekte oldukça saçma olmuş kusura bakmayın.

Bende şunu anlamıyorum, başka bir oyuncu yok ve beğenilmeyen herhangi bir oyuncuyu oynatsanız aynı katkıyı verir diyorsunuz, onun yerine oynayan beğenilmeyeni geçtim bir dünya yıldızı olan Ticha ne yaptı bir de onu söyleyin? Ayrıca ne yazık ki biraz bayan basketbolunu takip etseniz doğru düzgün oyuncu olmadığını görürsünüz ne yazık ki. Ayrıca Işılın takıma zarar verdiğini söylemekte oldukça saçma olmuş kusura bakmayın.

Ticha değil dünyanın en iyi basketbolcusu da olsa konuşulması gereken konu bu değil ki. Daha iyisi de kötü oynuyor diye Işıl'ı tartışmayalım mı? Kötü oynuyor sayılmaz mı diyelim? Fenerbahçe ve Avrupa takımlarına karşı, kaç maçtır ne yaptı Işıl? İyisini kötüsünü geçin, bir tane altyapıdan herhangi bir oyuncuyu koysanız, Işıl gibi oynardı en kötü ihtimal. Işıl'ın ne istatistiğe ne de oyuna katkısı yok büyük maçlarda. Işıl ile kötü performans alacağıma başkasıyla almayı tercih ederim, en azından denerim, kaybedecek fazladan bir şey olmaz nasıl olsa.

Bayan basketbolunu takip etmiyorum dedim ama genel durumu bilmeyecek kadar da değil tabii ki. Piyasada yerli oyuncu olarak imkan olmadığının farkındayım. Zaten bu amaçla yine de, değişen bir koçla, takımda rotasyon oyuncusu olarak kalmalı diye yazmıştım. Ayrıca ortada dolaşan isimler var forumda olduğu gibi. Ben takip etmedim o isimleri, ama Işıl'dan daha az katkı vermeyeceklerini görmeden bile söyleyebilirim.

Son olarak da Işıl'ın takıma zarar vermesi hakkında. Ben onu büyük maçlar için söyledim. Küçük maçlarda ya zaten yokları oynuyor ya da arada bir çıkıp tadımlık performans gösteriyor. Büyük maçlarda nötr kalsa iyi, bildiğin takıma zarar veriyor. Birsel Galatasaray'ı ve Işıl'ı karşısına aldı mı, ekstra coşuyor neden acaba, lütfen siz de bunu tartışın. Özellikle Fenerbahçe derbilerinde en önemli bölgeden darbe yiyip duruyoruz. En basiti son maç. Hadi sayı atmadın tamam, asist yapmadın tamam anladık da, Birsel'e üç tane arka arkaya üçlük attırmak nedir? O nasıl savunma? Maçın en önemli kısmında mental olarak bu kadar mı kopuk olunur? Fenerbahçe geldi yakaladı takımı, sonra en kritik yerde bomboş üçlüğü çembere değdiremedi. Atsa belki toparlayacaktık. Işıl'ı sevmek bir kenara, Ceyhun Hoca da kendisine büyük zarar verdi tamam ama, Işıl da kendini hiç geliştiremedi, bu da bir gerçek.

Işıl'ı sevene, kadroda kalsın diyene hiç sözüm yok. Tekrar ediyorum, değişen bir koçla, ben de rotasyonda görmek istiyorum hala. Ama gidecekse de gitsin yani. Ölüp bitmem. Yerine kim gelecek, gelse ne yapacak diye de insanlara söylenip, çatıp durmam. Elbet gelir biri, bulunur. Öyle ya da böyle bulunur.

Ben de başkası ile kötü performans alacağıma Işıl ile almaya tercih ederim ki skor katkısı dışında Işılın kötü olduğunu ve yerine koyulacak herhangi bir oyuncunun daha iyi olacağını düşünmüyorum. Altyapıdan gelen Yasemen de, dünyanın en iyilerinden biri Ticha da oynadı gördük neler yapabildiklerini. Başka kimleri deneyelim?

Tercih meselesi. Sık sık ortaya sürülen isimler var. Onlar alınabilir, gerekirse oyun kurucuya yabancı alınır, iki numaraya Türk oyuncu dahil edilir. Işıl da duruma göre ya gider ya rotasyonda kalır. Dediğim gibi elbet bir yöntem bulunur, elbet bir aşı tutar.

Gerçi bu yönetim olduğu sürece bunların da konuşulması anlamsız ya neyse...

Işıl'ı neden tartışıyoruzki Işıl yıldız bir oyuncu değil görev oyuncusu. Rotasyon oyuncusu Işıl'a bel bağlamak asıl büyük hata olur.

Kaptan seni seviyoruz...

Işıl bazı taraftarlar tarafından çok eleştirilse de, yine aynı sayıda taraftar tarafından da çok korundu. O'na inanan çok taraftar oldu. Neden hep boş tarafına bakıyoruz?
Işıl eğer gidecekse, tabiri caizse "rezalet" oynadığı zamanlarda bile O'na sahip çıkan taraftarını mutlu edemediği için gitmeli, eleştiren bir kesim var diye değil. Işıl evet belki eleştirildi ama hiçbir bayan basketbolcunun sevilmediği kadar da sevildi bu kulüpte. Bu sevgi de öyle herkese kolay kolay nasip olmaz. Ama son 2 sezonda Işıl bunun hakkını verebildi mi dersek cevap hayır. Giderse bence çoğu kişi üzülür, ama kimse de karalar bağlamaz. Ama bence O'na gönülden inanan destekleyen insanlara borçlu. Bu borcu Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Kupası ile ödediğini zannedip giderse de bence yanılmış olur.

Kaptanı izlemeye devam edin!!!...

kaski maçında 14 sayı, 6 ribaund, 8 asist ve 2 top çalmayla oynayan kaptanımız. sadece fenerbahçe maçlarından sonra eleştiri-övgü yapanların, eurocup finalistine karşı oynanan bu maçı izleyip-izlemediğini ve yorumlarını da merak ediyorum şahsen.

Işıl takımda kalmalı.

Onu da Spartak istiyormuş. Onun verimi için koç değişikliği gerekli. Fenerin eski hocası Ragatber de gelebilirmiş.

şimdi de 2 yıl daha Galatasarayda dedikoduları var

Geri