İstifa Etmek de Bir Erdemdir

herkesin fikrine saygı duymak lazım arkadaşlar dış görüş olarak yazıyorum bu foruma

ben de yıllardır basketbolun içinde olan biriyim, ve açıkcası murat hoca nın istifa etmesini gerektirecek bir sebep göremiyorum, yani eldeki malzeme ile bu kadarı çıkıyorsa adam ne yapsın, elinde iki tane saatli bomba var adamın atsa atamaz satsa satamaz diğerleri istikrarsızlık abidesi bir maçları bir maçlarını tutmuyor hangi birine güvenip oyun sistemi oturtacaksın bence bu şartlar altında gs ın burada olması gayet başarılı bir olay henüz lig bitmedi gs halen 4. lüğün en büyük adayı yani bunu söylediğimiz takım iki sene önce play-out ile ligde kalmıştı nerden nereye diye de bakmak lazım olaya, bence gs nin çıktığı yol doğrudur seneye daha isabetli transferlerle çok daha iyi olur bu takım sadece yabancılar değişse bile yeter bence eldeki yerli oyuncuların biraz kendine güven sorunu var gibime geliyor, ancak bir basketbol coach u kolay yetişmiyor böylesine genç bir hocayı almış oldugu bu büyük sorumlulukta yalnız bırakmak bir taraftara yakışmaz neticede hocanın durumunu da iyice etüd edip ona göre davranmak lazım....

dediğim gibi benim gs ile uzaktan yakından alakam yok sadece maçlarını takip eden bir basketbolseverim dışarıdan bakınca bazı şeyleri görmek daha net oluyor sanırım
 
Halil ağaya bunca zaman dayanmıs bir taraftar toplulugunun senesini bitirmemiş ve kadrosunu belliki istediği gibi birtürlü toparlıyamamış bir hocaya 'istifa' demek çok saçma ve gereksizdir.Kerem bey forum kurucularından olmasını hatırlatarak kilitlemeyi önlemistir belki ama bence bu tur topiçlerin kapatılması şart,bunu Levent Abi'de yazsa Arda Abi'de yazsa Önder Abi'de yazsa dile getirdim bunuda belirtmek isterim.Ama fb yi çalıstırmak dahil olmak üzere kişilik bozukluğu olan hiçbir oyuncusuyla iyi geçinemeyen son senesinde kendi yerine dixon'ı resmen coach yapıp kendi hiç bir şey yapmayan bir Halil Üner varken,başarılı olduguna inandığım GSlılığından şüpe duymadığım ve GS terbiyesi ile yetişmiş bir coachun bukadar çabuk harcanmak istenmesi bana haksızlık gibi geliyor hatta gibi gelmiyor bu tam olarak HAKSIZLIK
 
Ben de Murat Hoca'nın takım için yetersiz olduğu düşüncesindeyim; ancak sene sonuna kadar O'nunla devam etmeliyiz. Gelecek sene daha iyi bir hoca olması gerekir. Murat Hoca'nın Halil Üner gibi karaktersiz olmadığını düşünüyorum; istifa etmek istese de ettirmezler ki bence önceden girişimlerde bulunmuştur.

Sene sonunda yaparız bu tartışmaları arkadaşlar; şimdi hiç zamanı değil.
 
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
... Kerem bey forum kurucularından olmasını hatırlatarak kilitlemeyi önlemistir belki ama bence bu tur topiçlerin kapatılması şart ...

Doğan konu başlığının kitlenmemiş olması daha iyi olmuş. Kerem Bey bu tür bir çıkışla göz çıkarayım derken kaş yapmıştır.

Konu başlığında görüşlerini belirten kişilerin %90´ı Murat Hoca´ya güvendiğini göstermiştir hem de hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet sonrasında.
 
Kerem'in basketbol bilgisine her zaman inanmışımdır,herhangi bir art niyet ile yazmadığına da eminim ama bu sefer düşüncelerine katılmıyorum.

Murat Özyer'in bende hala oldukça fazla kredisi vardır. Yeni bir takım kuruldu, play-off yarı finali ve Avrupa kupasına katılma hakkı bence bu sene için yeterli başarılardır. Daha fazlası olur mu olabilir tabi. Benim asıl beklentim gelecek sene ve sonraki seneler. Yeter ki istikrar olsun, bir ivme yakalamışken yine eski günlere dönmeyelim...

Konunun kitlenmesine gelince, Onur'un dediğine katılıyorum. Belki de çok daha iyi oldu herkesin fikrini görmek açısından.
 
Murat Özyer İle sanırım 3 ya da 4 Yıllık bir sözleşme yaptık.Ve 5 YILLIK BİR sistem üzerinde çalışılıyor.Merdivenleri yavas yavas cıkacağız daha binanın ilk temelleri bu yıl..


Lütfen herkes görüşlerini acıklamada özgür ama emeğe de saygı gösterin.Daha yolun basındayız..........
 
Walla her hangi 1i yazsa içimden (.....) derdim Kerem Abi hayırdır ???
Taam bende neyazıkki gerek kulüpteki kaçan yabancılar yada hücum setlerinde 1 değişiklik göremiyorum ama istifa falan boş işler. İstifa yazısıyla istifa etse ne halil aga kalırdı ne özhan dede..
Ben yanındakilere pek güvenmesemde MURAT HOCA' ya sonsuz kredim var ama Tek başına koçla bitmiyor...
 
onuryavuz' Alıntı:
Doğan konu başlığının kitlenmemiş olması daha iyi olmuş. Kerem Bey bu tür bir çıkışla göz çıkarayım derken kaş yapmıştır.

Konu başlığında görüşlerini belirten kişilerin %90´ı Murat Hoca´ya güvendiğini göstermiştir hem de hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet sonrasında.

aslında doğru söylüyorsun Onur abi bizlerin bir coğunun Murat Hoca hakkındaki düşüncelerini görünce bende rahatladım çünkü hak verirsinki bazen acayip gaza gelen bir taraftar kitlesi oluyoruz neyseki şimdi sağ duyu hakim ortama
 
ya arkadaşlar anlayamıyorum murat özyeri ksk maçını baz alarak istifaya davet etmek hiçbir vicdana yakışmaz.Son maçta da gördük ki son seçimlerden sonra 2-3 senedir bize karşı acımasız ve haksız uygulamalra başlayan federasyon ve bilgiden yoksun hakemler takımımızı sahada linç ediyorlar.Bu kadar taraflı uygulamalara biz ses çıkarmaz ve kabullenmiş olursak bunların devamı da gelecektir.Graves'e rachid'in yaptığı ve hakemin gözü önünde olan açık hücum faul çalınmıyor,son saniye korkudan dolayı yine graves'e faul çalınmıyor,telekom faciası ve bunun gibi birsürü örnek.artık buna dur demek ve bu kulübün yönetimsiz ancak o yönetimden çok daha büyük sahibi olan taraftar grubu olduğunuve böyle keyfi uygulamaları yapamayacaklarını bu komedyenlere göstermeliyiz.Gs taraftarı en elit ve en büyük taraftar grubudur.Bu taraftar haksızlıklar boyun eğmez ve kulübe de eğdirmez(yönetimine rağmen) FEDERASYON ve HAKEMLER KENDİNE GELSİN...
 
Beni abuklukla suçlayan arkadaşlar,kaale almamakla itham edenlere saygım sonsuz...
Bazı şüpheleri gidereyim Halil Üneri son 1 yılda tesadüfn ayak üstü 5 dak. gördüm,ayrıca beni tanıyanlar bilir ben kimsenin adamı değilimdir.
2.si tanıdığım çok koç var ama hiçbirisiyle görüşmüyorum yani kimsenin ekmeği ile oynayacak karakterde değilimdir bu lafı bana itham edenlere aynen yolluyorum ve zaten işlerimden dolayı şuanda Adanada yaşıyorum.
Murat Hocayı tanımam ama kardeşi Sedat Abi ile çok muhabbetimiz olmuştur ve Murat Hocanın kalitesinide tartışamam zira kendisi tam bir beyefendi.
Bir diğer konu Murat Hoca ile Halil Hoca karşılaştırması, bu yersiz ve saçma bir konu ayrıca ben yazımı yazarken hiçbir yerde Halil Hocadan söz etmedim ama o dönemle bu dönemde yazla kış kadar birbirinden farklı konular.
Yenildiğimizde yazama konusuna gelince, ben çok sık vakit bulup yazamıyorum ama yazdığım zamanlarda yendiğimiz zaman yapmış olduğum eleştirilerde mevcuttur zira konu sadece kazanıp kaybetme değil.
Ben seyrettiğim oyundan keyif almayı, takımın oyunundan ana fikir çıkartmaya çalışıyorum ama sezon aşından bu yana henüz hiçbir şey anlamış değilim anlayanlar varsada onları seve seve dinlerim. Kazanmışız kaybetmişiz inanın umrumda değil.
Tufanm konusua gelince,hayretler içindeyim,Tufan Galatasarayda ilk Halil Hoca döneminde oynadı,bunu da belirteyim. Tufan kaliteli bir oyuncu ama malesef kendisi küçük takımların büyük oyuncusu olması, ondan büyük beklentiler içine girmek en azından artık olgun bir yaşa gelmiş bir oyuncu olması hayalcilikten öteye gitmez. Kendisini defans yönünden oldukça geliştirdi ama ofans olarak çok geriye gitti. Ben onun 20-30 sayı attığı maçları bilirim.
 
Diyelim ki Murat hoca istifa etti, peki daha iyi bir koç mu gelecek takımın başına?

Takım yıllar sonra ilgi görmeye başladı bu safhada koçun istifa etmesi bizi başa döndürür. Salonlarda yine bizbize maç izleriz.

Murat hocanın koçluğunu değerlendirmek haddime değil. Fakat ne yalan söyleyeyim basketbolu iyi bildiği söylenen birinin hocayı istifaya davet etmesi keyfimi kaçırdı.

Sonuçta biz Barcelona, Panathinaikos çapındaki takımlar gibi değiliz. Bazı konularda sabretmeliyiz. Her maç binlerce kişiye oynayan, her sene avrupa arenasında boy gösteren, bütçesi milyon dolarlarla telafuz edilen bir takım olsak neyse...

Kısacası ben oyunu beğenmiyorum, oyundan bir şey anlamıyorum bu koç gitmeli deme lüksümüz olmamalı diye düşünüyorum.
 
Kerem Ersuna' Alıntı:
Ben seyrettiğim oyundan keyif almayı, takımın oyunundan ana fikir çıkartmaya çalışıyorum ama sezon aşından bu yana henüz hiçbir şey anlamış değilim anlayanlar varsada onları seve seve dinlerim. Kazanmışız kaybetmişiz inanın umrumda değil.
.

bundan önceki 3 sene içerisin de bu keyfi alabildin mi oynadığımız basketboldan ? Eğer şu andaki basketboldan almadıysan o 3 sene içinde de aldığını düşünmüyorum ee peki niye 3 sene boyunca böyle bi yazını göremedik o zaman..niye şimdi çıkıpta lig 4. sü takımın hocası hakkında istifa erdemdir diyosun? bi dur bakalım play off'a kalsın bi takım oralarda neler yapacak..he oralarda olmassa sene sonunda konuşuruz..diğer saydığın yok üneri 5 dk görüp yok tanıdğım koçlarla görüşmüyorum yazılarında da samimiyetine inanmıyorum açıkçası ben..daha öncede söyledim 2 ihtimalle yazılan bi yazı bu..
 
Umarım bir gün tanışırız sn Öktener,o zaman ne denli haksız fikirlerin olduğunu anlarsın, ayrıca dediğim gibi Üner dönemiyle bu dönemi kıyaslamak ya da daha önceki dönemlerle bu dönemi kıyaslamak yazla kış kadar birbirinden uzak şeyler...Takım Kunter döneminde ve Üner döneminde o denli parasızdıki yabancı oyuncuların eve gidecek taksi parası olmadığı zamanlar şayet oradaysam Floryadan Ataşehire ben bırakırdım oyuncuları...O yüzden kimse zevk alıyor muydun,şu muydu bu muydu demesin bana...
Burada Yalçın Hocanın resmini koyup beni tetikçilikle suçlamayın,beni o resmini koyduğunuz insana sorun bakalım o neler anlatacak size...
Ayrıca gördüğüm kadarıyla burada kraldan çok kralcı var,eleştirilere kimse açık olamıyor,beni nelerle itham ediyorsunuz,gerçekten çok yazık...
Bu ithamları yaparken ya da yazdıklarımda kasıt ararken beni tanımayanlar bir tanıyanlara sorsun öyle ithamlarda bulunsun...
 
Galatasarayın zevk vermediği konusuna katılıyorum kendi adıma.Hedefsiziz şu anda acaip.Belki gelecek yabancıyla birşeyler değişir onuda zaman gösterir.
Kafamda sabit şu anda Galatasarayın bu seneki durumu.
Ama bu hiçbirşekilde Galatasarayıma yakışan koç ve insan olan Murat hocayı değil istifa eleştirebilme durumuna sokmaz beni.
Bu senelik herşeye müsamaa gösterebilirim kendi adıma belli nedenlerden dolayı ama seneye de birşeyler görmek isterim bunuda belirteyim.
 
murat hocaya yapılan çok büyük bir ayıp bence çünkü galatasaray için iyi günler ilerde eğer biz kısa vadede (2-3 sene)şampiyon olacaksak bu murat hocayla mümkün olabilir bu tür konular için çok erken biraz daha sabır biliyorum benimde k.yaka maçından sonra epey moralim bozuldu ama bunlar olabilir :hi
 
Halil Üner gidince aklımdaki ve hayalimdeki ilk isim çoğunuz gibi Erman Kunter'di ki kendisinin o kötü takımda neler yaptığı ortada 2. isim ise GS terbiyesi almış oturmamış bir ülkeri play-off ta takım yapmayı başarmıs Murat Özyer'di.yaptığımız yatırımda ortada tt,efes ve fb nin çok altında oyüzden daha ilk senesinde suanki pozisyonumuz gayet iyi oyuzden istifayı gerektirecek bir şey görmüyorum hemde hiç.playoff performansından sonra tekrar düşünürüz ama daha ilk senesinde en az 3 yıllık planların daha ilk ayağında istifada etmesi olası bir kazada bile soz konusu olmamalı
 
ayıp ya walla ayıp nebu 1 maç kaybederiz yönetim istifa 1maç kaybederiz murat hoca istifa geçen sene euroleaguede fırtına gibi esen efesi finalde dağitan ülkerin başında kim vardı. geçen sene zorla 8. olmuş 1 takımı aldı ve geldiğinde elindeki tek iyi adam m.dixon dı oda gitmişti bu takımı siz mi kurdunuz murat hoca kurdu arkandayız murat hoca
 

Üst