İstifa Etmek de Bir Erdemdir

Murat Özyer Galatasarayı tasıyacak bır koc olamaz.Ama bazı arkadaslar bu takım kume dusuyordu edebıyatıyla bugunku durumu basarılı sanabılırler,o edebıyatı olcu alanlara Turkıyeye basketbolu getıren kulubun adını sormak ısterım.Alpella yenılgısıde cok normal bence,son 10 yılda Galatasayın basketbola harcadığı para (bayan basketboluda ıcınde) 30 mılyon dolar,bu sene ıse 10 yılın en yuksek butcesı ayrıldı,sonucmu basarısız bır baskan,basarısız bır koc ve HÜSRAN.Telekom örneğne bazı arkadaslar 10 yıllık calısmanın urunu falan demıs takımın %80 ı bu sene kuruldu ,ve Dudley dısındada onemlı bır yıldızı olmayan ama basketbol oynayan bır takım oldular, bence.Ama dıyorsanızkı bız alıstık basarısızlığa play aut lar bıle oynamaya o zaman ıs baska ÖZHAN CANAYDIN BUYUK BASKAN,MURAT ÖZYER SAMPIYON KOC, ne dıyelım bırı canım ısterse gıderım der oburude sampıyon hocayım der buda boyle surup gıderrrrrr sonuctada her dalda fenerın 100. yılında agzı acık adamları seyrederız
 
murat hoca bence yetersiz kalıyor.
kimse ondan bu sene şampiyonluk beklemiyordu ama kolay pes etmeyen mücadele eden bir takım istiyorduk bunun için elinde yeterli imkanlar varken bunu başaramadı hocamız malesef.
 
Murat Özyer'le ya da koçla bitecek kadar kolay değildir başarı elde etmek.

Bu mantık meselesidir. En iyi takımı kurarsınız en çok parayı harcarsınız ama gene de başarıyı yakalamayabilirsiniz. Biz şampiyonluklara alıştık ve şampiyonluktan daha düşük başarı başarı değildir.

Kadromuzla ve hocamızla şampiyonluğa en yakın sene olarak gördüğüm bu sene sonsuz destek gerekmektedir.
 
Örnek: Real Madrid. Takım başarısız fakat başlarındaki hoca Fabio Capello yetersiz biri mi sizce? Capello dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Real Madrid'de dünyanın en zengin kulüplerinden biri ve dünyanın en iyi kadrolarından birine sahip. Fakat ortada başarı yok.

Herşeyi koça yada takıma bağlamamak gerekir. Bazen bazı şeyler olmuyor işte.
 
çok güzel örneklemişsiniz her zmn kalite başarıyı getirmiyor. Bir olabilmek bence bunun en büyük anahtarı. bütün oyuncular ünlü olursa o takımdan hayır gelmez kolay kolay ünlüler kaprisli olur kimse alttan almaz ufak bir atışmada herşey darmadagın olur bir dahada kolay kolay toplayamazsın ama bir arada tutabilirsen ozmn seni kimse darmadagın edemez...
 
istikrar basarıyı getirir murat hoca istifa etmesin anlamadıgım maça gelmeyen yorum yapmasın diye bir sey okudum baya da ilginç ve yanlıs buldum bunu da belirtiyim gs cafe crown takımı su anda bence türkiyenin en iyi coachına sahip az ama öz oldu ama umarım anlasılmıstır;)
 
Murat Hoca taraftara karşı tutumunu hiçbir hocada göremedim.O yüzden kendisini çok sever ve takdir ederim.

Kendisi hedefini ilk 4 olarak açıkladı,sanırım hedefini tutturacak.Adnan Polat her nekadar Basketbolda hayal kırıklığı yaşadık desede bence Hoca 1 yıl daha kalmalı mutlaka,ikinci yılı görmeliyiz.


1-Derby ve büyük maçlarda takımın çabuk teslim olması
2-Büyük maçlar hariç her maçı kazanabiliriz ve kaybedebiliriz bu bazen beni düşündürüyor.

gibi maddeleri alehine diye düşünüyorum.
 
Doğrusu ben takımın performansından memnun değilim. Murat Hoca (insan olarak severim, ülker'i şampiyon yapmış başarılı bir koçtur)'dan takıma beklediğim katkıyı göremedim. Ben hala Galatasaray'ın nasıl bir basketbol oynadığını anlamış değilim. Bir kaç maç dışında sahada doğru işler yapan bir takım maalesef göremedim. Sene başındaki olumlu görüntü (ki mimari tabi ki Murat Hoca'dır) bir anda kayboldu ve yerine güçlü takımlara karşı hiç mi hiç mücadele etmeyen ilginç bir takım geldi. Bunun sorumlusu da Murat Hoca'dır ancak istifa etmesini istemeyi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Murat Hoca'ya en az Halil Hoca'ya tanınan zamanı tanımak gerekir diye düşünüyorum. En azından seneye nasıl bir takım izleyeceğiz. Kemik bir kadro tutup gerekli nokta atış transferler ile seneye başarılı bir galaatsaray bize izletebilecfeğini düşünüyorum.
 

Üst