Jamon Lucas Gordon

Korkanlara şimdiden söyliyim.Ligde ve Euroleague maçlarımız ilginç olacak.Maçlarda 70 sayı zor geçilir.
Gordon,Shipp 2 numarada pis bir ikili olacaktır.
Hoşgeldin Gordon.Yalnız onla ilgili düşüncem Thornton,Sinan Güler karışımı bir arkadaşımız.
 
Hayırlı olsun inşallah iyi bir sene geçiririz sakatlıksız huzurlu mutlu :D bayan baskettede futboldada voleyboldada inşallah :D Ali abi daha 1 numaraya niye oyuncu almaya gereksinim duyuyosun ki ? diğer foruma yaz istersen 2011-2012 Transfer Haberleri olan foruma yazman gerekirdi.
 
Oyuncuları küçümseme olayına bayılıyosunuz yalnız. Yok 75'i geçecek miymişiz falan.

Final serisinde 77 sayı ortalamamız var. Yapılan ve yapılacak transferlerle hücum gücümüz de artıyor. Cevher, Ender, Furkan hamleleri yapıldı. İstenilen katkıyı veremeyen Rancik gitti, Shumpert Türk oldu böylece burda 2 tane Yabancı hakkımız doğdu. Shumpert'ın Türk statüsüne geçmesi bizi rahatlatacak ayrıca. Ermal'in yerine ondan daha iyisi alınacak.

Sorun ne o zaman da bu sene en sert savunmaya karşı oynadığımız maçların ortalaması 77 iken şimdi acaba 75'i geçebilecek miyiz diyoruz?

Hayırlı olsun Gordon :)
 
evet rakiplerin 75sayıyı geçemeyecegı orada kastedilen yahu sakin kimse bu takıma burun kıvırmıyor :D buarada lütfen her başlık altında shipp'i göndermekten yada 6. adam ilan etmekten vazgeçin artık ben bozuluyorum yahu
 
''Onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapacağız''.Bu sefer gerçekten karşı koyamayacaklar herhalde.
 
Benim cevabım Mazhar Ozsoy'a... Geçtiğimiz seneden eksik bir yan yok ne hücumda ne savunmada. Daha iki transfer olacak.

doğrudur. o kadar 75 muhabbeti oldu ki karıştı ortalık. Bana kalırsa her maçın ayrı bir karakteri vardır. koçlar bunu belirlerler. tabi bunda koçların etkisi , kalitesi önemlidir.normal şartlarda hücum gücü zayıf olan takımlar rakibini uyutarak kendi istediği basketbolu oynatarak skora tutunabilirmaçı sokak basketboluna çevirerek yüksek skorlu maçlar çıkarabilir. bunu final serisinde apaçık gördük. bazı maçlar az skorlu bazı maçlar yüksek skorlu geçti. önemli olan her zaman için savunmadır. hücumda taraftar desteğiyle, günlük performanslarla maç kazanılabilir. ancak savunmasız hiçbir maçı kazanmak kolay olmayacaktır. bu aşamada önemli olan skor yükünü çekebilecek en az iki oyuncu grerekmektedir. bu oyuncuların da öyle 25-30 sayılar atmasına gerek yoktur bizim gibi savunma odaklı takımlarda. 17-18 sayılık katkılar yeterlidir. bizde bu sayıları atacak oyuncular kurulan kadroya bakıldığında 3 ve 5 numaraya yapılacak transfer olarak düşünülmüş. ayrıca 6 yabancılı oynamanın yararımıza olacağını düşünüyorum. Bir oyun kurucu daha gerekli lakovic olursa işte o zaman gerçekten sahamızda maç vermeyiz euroleague de. jamon gordon için söylenen şutu zayıf eleştirilerine de şunu eklemek isterim ki Gordon ritmini bulduğu zaman üst üste şutlar sokabilecek bir oyuncu.olimpiakos'ta ona biçilen görev dolayısıyla pek fazla potaya bakmadı. shipp'te bize geldiğinde skor gücü için geldi ancak müthiş bir savunmacı oldu. yani bu tür değişimler olabilir. oktay hocanın damon'dan ne isteyeceği önemli.
 
Oktay Hocanın sisteminde dahada iyi olacaktır. Bizim rakiplerin hucüm silahlarını Gordon karşısında görmek isteriz bide :).

Yine saçma tartışmalara dönmüş olay.

Bu sene 2-0'ın üstüne yatmayı düşünüyoruz.
 
Bu takım nasıl sayı atacak diye geçen senede söyleniyordu ama geçen sene gördük ki biz savunmamızla varız savunma varsa hücum da var bu senede aynısı olacak.Bu arada bence gordon iyi bir transfer takım stilimize uygun taraftarında seveceği tarzda biri bence fenerin yeni transferi curtıs den iyi bir oyuncu.
 

Üst