Jerry Johnson

Sorumsuz mu yoksa sorumluluktan kaçmayan büyük yürekli bir adam mı tam net kavrayamadım. Katkıları için teşekkürler, özellikle de Play-Off performansı çok tatmin ediciydi. Yolu açık olsun.
 
Ender için kendisi gönderiliyor ya ne desek boş hakikaten.Bunu kesin kalsın diye söylemiyorum ama Ender'den kat ve kat iyi bir oyun kurucuydu.Daha iyisi bulunabilirdi ama Ender için de gönderilmemeliydi.
 
Ben J.J den alabileceğimiz maksimum katkıyı aldığımızı düşünüyorum.Play off ta skora verdiği katkı çok iyiydi.Ama üst seviyenin oyuncusu olmadığını da herkes biliyordu.Her maç yapılan klasikleşen top kayıpları EL için çok fazla.Sezon boyunca yüreğini ortaya koyan,elinden geleni yapan Jerry ve göz yaşlarını unutmayacağız.Yolun açık olsun.
 
Kendisine verdiği katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin.

Fakat Ermal gibi kendisinin de efsane diyebileceğimiz kadrodan iki günde ayrılmaları canımı sıkmadı değil. Neyse, hayatta kendisine başarılar.
 
Çok özlüyoruz başkan seni. Senin gibi delici, her an potaya gidebilen, yeri geldiğinde el üzeri sokabilen bir guardımız olsaydı bu sene finali biz oynardık, net.
 

Üst