Jerry Johnson

Bize yaşattığı heyecan için çok teşekkür ediyorum öncelikle.

Banvit serisinin sonunda armayı öperek o yaptığı hareketler var ya, bir yabancı oyuncudan bunu görmek, hele ki Jerry Johnson gibi sorunlu bir oyuncunun bunu yapması, benim her zaman çok mutlu olarak hatırladığım bir anı olacaktır ileride.

Fb serisinde de gerçekten çok iyi oynadı, 6 maçın 4'ünde çok iyiydi. Önümüzdeki sene kalır mı bilmiyorum, diğer yabancılara göre bu seçimi yapar Oktay Hoca. Taraftar olarak bir çok oyuncumuz gibi özel teşekkürü hak etti.

Durumu ne olur bilmiyorum ama bundan 5-10 sene sonra "Eskiden yabancı guard olarak Jerry Johnson'ımız vardı, hatırlar mısınız?" diyeceğimiz kesin :)
 
aslında 2 numarada oynasa daha iyi olur onun için şutu fena değil ama bazen zekası vucuduna hukmedemiyor. her şey için teşekkürler....
 
Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu yaşı biraz genç olup şu yeteneklerine bir de oyun zekasını eklese az aklı başında olsa gerçekten Avrupa'nın en iyi guardlarından biri olabilirmiş.

Çok büyük potansiyel ama deli dolu, 2 ucu keskin bıcak olması onu belki de büyük hedefler için yola koyulan takımlardan uzaklaştırıyor.

Takımda kalacağını zannetmiyorum ama kısa sürede yaptıklarıyla bu taraftar onu asla unutmayacak.
 
Mükemmel performans gösterdi gerçekten en zor aşamalarda, kendisini bir kez daha tebrik ediyorum.. Seneye bizimle kalır mı, büyük ihtimal gidecek gibi.. Ama kalmasına hayır demem. Bakalım artık gelecek bize ne gösterecek bu konuda...

Son olarak da, bir yabancının armayı öpmesi yada gözyaşı dökmesi gibi şeyler farklı yer edinmesini sağlar bizlerde.. Banvit serisinin sonunda o formayı öpüp sahiplenişini asla unutmayacağız Aslan parçası..
 
Teşekkür ederim ben de katkıları için Jerry'e.
Kısa süre içinde ondaki değişimi ( bana göre gelişimi) izlemek öğretici oldu. Penetre ve şuttan başka bir şey düşünmeyen bir adam iken, Banvit serisinin 2. maçından sonraki tüm maçlarda pota altındaki uzunlara müthiş paslar veren bir oyuncu oldu gözümde.
O'nun da yolu açık olsun.
 
Başta Doğan Sağlam'ı olmak üzere hepimizi utandırmadığın için çok teşekkür ediyoruz. :)
21 yıl aradan sonra final oynamamızda büyük payın var. Unutmayacağız.Yolun açık olsun.
 
Yolu açık olsun. Unutulmazlarım arasına girdi kendisi.. Ama ben daha iyi bir ülke ve daha iyi bir takıma gitmesini beklerdim, şaşırdım açıkçası
 
Jerry bizi kullandı Özbekistan'a gitmek için. :) şaka bir yana jerry gerçekten final serisinde çok kritik anlarda sahneye çıktı. son maçta son topların hepsini o kullansaydı fena olmazdı. kenardan haluk ile kaybettiğimiz top jerry'nin eline gitseydi bambaşka şeylerkonuşuyor olabilirdik. yolun açık olsun jerry cansın.
 
Daha terleri kurumamışken bu efsane unutamayacağımız kadrodan iki oyuncunun ayrılması içimde bir hüzün yarattı. JJ'ye kanm çok ısınmıştı. Sezon ortasında gelip verdiği büyük katkılar için ona çok çok teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun.
 
Kattıkları için teşekkürler.Sene bitince gideceği bu kadar belliyken final serisinde kendisinin 3 katı adamları önünde korkmadan duran Jerry yüreğine sağlık senin.

Yolun açık olsun;)
 
Banvit maçındaki forma öpüşüyle kalcak aklımda.Ne yapcağı belli olmasada fener maçlarının sonlarında topun hep jerryde kalmasını istedik belkide,yolu açık olsun.Her şey için teşekkürler JERRYY
 
Yolun acik olsun Jerry.Kafanida biraz kaldir sahayi gor bundan sonraki hayatinda.Top,pota ve senin etrafinda donmuyor hersey birde rakip takim ve dort arkadasin var.Tekrar yolun acik olsun.Banvit serisi icin tesekkur ediyorum.
 

Üst