Joshua Ian Shipp

Çok güzel ağlıyor ama !! Bizim için bu yeter.

Bu ağlama olayı ne kadar ajite edildi. Sanki seyirciye yaranmak için şov amaçlı yaptı-Kaya Peker FB Ülker örneğinde olduğu gibi-.
Tamamen duygusal, tamamen insani bir olayı ne kadar olumsuzca hoyratca kullanıyorsunuz.
Biz Shipp'i ağladığı için mi seviyoruz sizce.
Ayıp oluyor gerçekten, her işi yaptığı, hep belli bir istikrarda olduğu, toplu - topsuz oyunu çok iyi bildiği, kendine değil takıma oynadığı, sonuna kadar mücadele ettiği, karakterli olduğu için değil de maçta ağladığı için seviyoruz öyle mi ?
Shipp in Avrupa kariyerinin- bir sakatlık yaşamazsa- çok iyi olacağına -basketbol bilgisi ve profesyonelliği nedeniyle- inanıyorum. Umarım umduğumbu parlak kariyer bu forma altında olur.
Bu forma altında olmazsa da Avrupa da hangi takımlarda hangi rollerde olacağını izleyip hep beraber göreceğiz.
Elimizdeki değerin kıymetini bileceğimiz günler görebilmek umuduyla...
En çok da şu "ağlama" geyiğinin biteceği günleri görebilmek umuduyla.

Bu ağlama olayı ne kadar ajite edildi. Sanki seyirciye yaranmak için şov amaçlı yaptı-Kaya Peker FB Ülker örneğinde olduğu gibi-.
Tamamen duygusal, tamamen insani bir olayı ne kadar olumsuzca hoyratca kullanıyorsunuz.
Biz Shipp'i ağladığı için mi seviyoruz sizce.
Ayıp oluyor gerçekten, her işi yaptığı, hep belli bir istikrarda olduğu, toplu - topsuz oyunu çok iyi bildiği, kendine değil takıma oynadığı, sonuna kadar mücadele ettiği, karakterli olduğu için değil de maçta ağladığı için seviyoruz öyle mi ?
Shipp in Avrupa kariyerinin- bir sakatlık yaşamazsa- çok iyi olacağına -basketbol bilgisi ve profesyonelliği nedeniyle- inanıyorum. Umarım umduğumbu parlak kariyer bu forma altında olur.
Bu forma altında olmazsa da Avrupa da hangi takımlarda hangi rollerde olacağını izleyip hep beraber göreceğiz.
Elimizdeki değerin kıymetini bileceğimiz günler görebilmek umuduyla...
En çok da şu "ağlama" geyiğinin biteceği günleri görebilmek umuduyla.

Şutunda herhangi bir istikrar olmayan penetre edemeyen bir oyuncu sırf ribaunt alıyor diye nasıl Avrupa'nın en önemli oyuncuları arasına girecek çok merak ediyorum. Ligimizde sadece zayıf takımlara karşı kendini gösterebilen zorlu rakiplere karşı hiçbir etkisi olmayan oyuncu. Kesinlikle Euroleague takımlarının ilk 5'înde olamayacaktır kendisi. Hatta ben top16'yı zorlayacak bir takımda da oynayacağını düşünmüyorum.

çok önemli bir noktaya değinmişsin hayran kaldım bu takıma senin gibi taraftarlar lazım!!!

Keşke herkes benim gibi taraftar olsa da yetersiz oyuncuları görebilse. Şimdiki Shipp'in olayı geçen seneki Rancik olayından hiçbir farkı yok fakat bunu ancak yerine alınacak 3 numara ile farkedebileceksiniz. Bizim taraftarlar oyuncularla çok fazla duygusal bağa giriyor ve yaptığı kötü şeyleri hep düzeltir modundalar. 2 sene önce Jasaitis içinde bunlar deniyordu. Jasaitis bırakılır mı yapmayın etmeyin falan diye fakat şu an Jasaitis'in de ne durumda olduğunu görüyoruz.

Yetersizliği düzgün üslupla dile getirmek başka,'çok güzel ağlıyor' diye aklınızca Shipp'le dalga geçmek başka.Kabul edilebilir bir şey değil bu yaptığınız,keyifler bu denli kaçmışken dikkatli yazmanızı öneririm.

Keşke herkes benim gibi taraftar olsa da yetersiz oyuncuları görebilse. Şimdiki Shipp'in olayı geçen seneki Rancik olayından hiçbir farkı yok fakat bunu ancak yerine alınacak 3 numara ile farkedebileceksiniz. Bizim taraftarlar oyuncularla çok fazla duygusal bağa giriyor ve yaptığı kötü şeyleri hep düzeltir modundalar. 2 sene önce Jasaitis içinde bunlar deniyordu. Jasaitis bırakılır mı yapmayın etmeyin falan diye fakat şu an Jasaitis'in de ne durumda olduğunu görüyoruz.
yetersiz oyuncuyu çok iyi farketmişsin
dünkü Ülker maçı dahil son maçlarda shipp in sayesinde iyi başlıyoruz seviye olarak size yetersiz gelsede kesinlikle eleştirlcek performans sergilemiyor
bütçe ortadayken takımın transfer piyasasındaki cazibesi ortadayken üst seviye oyuncu modunda gezmeyede gerek yok
Oktay hocanın dediği gibi oyuncular Edirnekapıda sıraya dizlmişde bizmi yüzlerine bakmıyoruz scottie pippen geldide shipp i vermezükmü dedik

Şutunda herhangi bir istikrar olmayan penetre edemeyen bir oyuncu sırf ribaunt alıyor diye nasıl Avrupa'nın en önemli oyuncuları arasına girecek çok merak ediyorum. Ligimizde sadece zayıf takımlara karşı kendini gösterebilen zorlu rakiplere karşı hiçbir etkisi olmayan oyuncu. Kesinlikle Euroleague takımlarının ilk 5'înde olamayacaktır kendisi. Hatta ben top16'yı zorlayacak bir takımda da oynayacağını düşünmüyorum.

Penetre edemiyor mu? Zorlu takımlara karşı hiçbir etkisi yok mu?
Allah aşkına biri şurada Shipp'in sezon başından beri oynadığımız bütün maçlardaki istatistikleri koyabilir mi? Bir bakalım hele zor maçlarda falan nasıl oynamış!
Biz başka adamı izledik heralde.
Adamın yapmadığı birşey mi var yahu? Şu Euroleague'nin sertliğine biraz olsun ayak uydurabiliyorsan, takım hüviyetini kazanabilmişsen bunun baş aktörü Shipp'tir bu takımda.

Hem Shipp de Oktay Mahmuti'nin babasının oğlu zaten, torpilli. Ondan takımda tutuluyor.
Ağladığı için değil yani, sen yanlış biliyorsun...

Penetre edemiyor mu? Zorlu takımlara karşı hiçbir etkisi yok mu?
Allah aşkına biri şurada Shipp'in sezon başından beri oynadığımız bütün maçlardaki istatistikleri koyabilir mi? Bir bakalım hele zor maçlarda falan nasıl oynamış!
Biz başka adamı izledik heralde.
Adamın yapmadığı birşey mi var yahu? Şu Euroleague'nin sertliğine biraz olsun ayak uydurabiliyorsan, takım hüviyetini kazanabilmişsen bunun baş aktörü Shipp'tir bu takımda.

Hem Shipp de Oktay Mahmuti'nin babasının oğlu zaten, torpilli. Ondan takımda tutuluyor.
Ağladığı için değil yani, sen yanlış biliyorsun...
Yapabildiği bir şey var mı asıl? Şut yok,penetre yok,asit yeteneği yok. Hatta çok iyi bir savunmada yok. David Hawkins,Domercant Shippin savunmasında maçı aldılar.(Domercanti Gordonun savunduğu ve Shippin savunduğu bölümleri ayrı ayrı izleyin.Gordon 1 numara olduğu halde 3 numara olan Shippten daha iyi 3 numara savunması yapıyorsa bir yerde sorun var demektir). Sadece ribaunt alıyor diye adam tutulmaz. Rakibin aynı mevkisindeki Tomas ribaunt almaz ama öyle 2 üçlük atar ki maçın momentumunu değiştirir. Geçen yıl final serisinde de aynı filmi çok izledik.Tomasa,Preldzice,Ömer Onana ezilişini unutmadım. Farkın 30 sayı olduğu zayıf takımlara karşı attığı sayılarında hiç bir önemi yok. İlk 5 dakikada biten maçlarda,dağılan takımlara karşı attığı sayılarla tav oluyorsanız fikirlerinizi gözden geçirin

takım kötü gittiginde illaki bi günah keçisi seçilir bolca giydirilir de merak ediyorum fb maçında shipp napmadı da kendisi seçildi??

Tomas'a 3'lük attırmış mış mış ama Tomas maçın momentumunu değiştiren o 3'lükleri Shipp'in savunmasında değilken 4 numarada oynarken attı.Hawkinsi tutamamış maçı sahadan izleyen biri olarak gördüm ki maçın çoğunda Hawkins 2 numara oynadı.Ayrıca son olarak ruyadan uyanın bu takım 20 milyonluk değil hatta 10 milyonluk bile değil Shipp gibilere ihtiyacımız var.

Tomas'a 3'lük attırmış mış mış ama Tomas maçın momentumunu değiştiren o 3'lükleri Shipp'in savunmasında değilken 4 numarada oynarken attı.Hawkinsi tutamamış maçı sahadan izleyen biri olarak gördüm ki maçın çoğunda Hawkins 2 numara oynadı.Ayrıca son olarak ruyadan uyanın bu takım 20 milyonluk değil hatta 10 milyonluk bile değil Shipp gibilere ihtiyacımız var.

Shipp'in savunmasında attı demedim.Rakibin 3 numarası bu şutları eli titremeden atabilirken bizim 3 numaramız niye atamıyor dedim. Geçen yılda aynı senaryoyu izledik.Final serisi boyunca Shipp sadece 1 tane üçlük atabilmiş mesela.Ömer Onan 15 tane atmış. Mücadeleyle falan kapanacak fark değil bu.2 numaranın şutu zayıf.Post up oynayan uzun yok.Penetreci oyun kurucun yok.O zaman nasıl açacaksın rakip savunmanın kilidini ayıptır sorması

Shipp'in savunmasında attı demedim.Rakibin 3 numarası bu şutları eli titremeden atabilirken bizim 3 numaramız niye atamıyor dedim. Geçen yılda aynı senaryoyu izledik.Final serisi boyunca Shipp sadece 1 tane üçlük atabilmiş mesela.Ömer Onan 15 tane atmış. Mücadeleyle falan kapanacak fark değil bu.2 numaranın şutu zayıf.Post up oynayan uzun yok.Penetreci oyun kurucun yok.O zaman nasıl açacaksın rakip savunmanın kilidini ayıptır sorması

Shipp ile ilgili konu Shipp'e yeteri kadar sallandı yetmedi.2 Numaralara geldi konu oradan uzunların post-up'ı olmamasına geldi .Bu durumda asıl mesele Shipp değil anlaşılan

Açıkçası Shipp'in bizim takımımız için en değişilmeyecek oyuncuların başında geldiğini düşünüyorum. Shipp bu takıma ne katıyor diye düşünüp, işin içinden çıkamıyorsanız Shipp'in oynamadığı maçlara bakmanızı öneririm. Takımın "genel savunma"sının nasıl düştüğünü, rebound katkısının ne denli düştüğünü çok net görebilirsiniz. Ayrıca Shipp kesinlikle hücumu çok kısıtlı bir oyuncu falan değil. Lakovic'in ve Songaila'nın (enderi hiç saymıyorum) istikrarlı olarak ne denli katkı verdiği büyük tartışma konusuyken, Shipp'in günah keçisi ilan edilmesi bana çok ters geliyor.

Lakovic'in eforunu keyifle izliyorum. Kesinlikle elinden geldiğince mücadele ediyor (özellikle savunmada) ancak elimizi vicdanımıza koyup kendimize soralım Lakovic transferi ilk açıklandığında beklediğimiz performans bu seviyede miydi? Songaila'nın çizgisi zaten çeşitli nedenlerden dolayı genel olarak çok düşük. İstikrarlı olarak takıma katkı veren iki isim kim derseniz; ben Shipp ve Gordon derim. Ancak görüyorum ki neredeyse en çok bu oyuncular eleştirilecek. Enteresan.

Bende bireysel olarak Shipp'in istatistiklerine baktığımda yerine bir kamyon adam alınabilceğini düşünüyorum.Bunu bu başlık altındada yazmıştım ama takımı bir bütün halinde düşündüğümüzde Shipp bu takımın olmazsa olmazı.Ki bundada yanılıyor olabilir yanlış düşünüyor olabilirim ama şuna eminim ki koça 12 kişilik takım kadrosundan 11 adam gönderip 11 adam alıcaz deseler o 12 oyuncudan geriye kalan Shipp olur.Net. Eğer bunu anlıyor olabilirsek Shipp'i tartışmayı bırakıcaz.Bende Shipp'ten hala memnun değilim ama takımı bir bütün ve koçu düşününce bu konu hakkında olumsuz düşünmüyorum.Koça güveniyorum.

istatistik kagıdında da en çok süre alan ikinci oyuncu ve en skorer ikinci oyuncu oldugu yazıyor...hani hücumda sorumluluk alsın istenilen lako'nun falan önünde yani...

istatistik kagıdında da en çok süre alan ikinci oyuncu ve en skorer ikinci oyuncu oldugu yazıyor...hani hücumda sorumluluk alsın istenilen lako'nun falan önünde yani...

En çok süre alan 2. oyuncunun sayı ortalamasında en az süre alan oyunculardan birini geçmesi kadar doğal birşey var mı acaba? Ama Shipp'in yerine yeni bir 3 numara gelmediği sürece kimse Shipp'in takıma olan etkisini anlayamayacak.

ligde lako 21 shipp 20 dk ortalamayla oynuyor..yorum yapmadan önce üşenmeyelim istatistiklere bakalım...kaldı ki shipp devşirme 3 numara...