Joshua Ian Shipp

Geçen sezon Şampiyonluğu Fener'e kaptırdığımızda gözlerinden süzülen yaşlar çok büyüttü seni gözümde Josh. Siena maçında takım için ne olduğunu herkes görmüş olsa gerek. Yüreğinle oynuyorsun kesinlikle

Ben demiştim demek istemiyorum ama foruma defalarca Shipp yerine Hawkins alınmalı yazdım Bjk ile haberi çıkmadan önce. Sonuç ortada.Shipp bu yılın en iyi 2. yabancısı (Gordondan sonra) ama ekstaraları olan bir isim değil.Hawkins gibi elit 3 numara boştayken alacaksın.Shipp şutunu geliştirsin diye dua edeceğine zaten geliştirmiş hali var önünde

Ben demiştim demek istemiyorum ama foruma defalarca Shipp yerine Hawkins alınmalı yazdım Bjk ile haberi çıkmadan önce. Sonuç ortada.Shipp bu yılın en iyi 2. yabancısı (Gordondan sonra) ama ekstaraları olan bir isim değil.Hawkins gibi elit 3 numara boştayken alacaksın.Shipp şutunu geliştirsin diye dua edeceğine zaten geliştirmiş hali var önünde

Hawkins'i almak için illa shipp'i yollamaya gerek yoktu ki alırsın hawkins'i koyarsın 3 numaraya shipple birlikte
oynarlar. Neden Oktay hoca bu sene 2 guardlı sistemde oynuyor ki hatırladığım kadarıyla geçen sene Jerry ve tutku değişmeli oynuyorlardı. Ve shipp 2 oynuyodu.

Hawkins'i almak için illa shipp'i yollamaya gerek yoktu ki alırsın hawkins'i koyarsın 3 numaraya shipple birlikte
oynarlar. Neden Oktay hoca bu sene 2 guardlı sistemde oynuyor ki hatırladığım kadarıyla geçen sene Jerry ve tutku değişmeli oynuyorlardı. Ve shipp 2 oynuyodu.

O da olabilirdi ama Shipp'i Sg olarak düşünürsek 2 numara için Gordon-Shipp kıyası çıkacak ortaya.Orda da tercih Gordon olurdu

Onur Bey, nihayet beklediğiniz fırsat doğdu bu gün eleştirin Shipp'i.
Hazır "ben demiştim demek istemiyorken Songaila ile Lakovic transferlerinde neler dediğinizi de bir hatırlarsanız...

Onur Bey, nihayet beklediğiniz fırsat doğdu bu gün eleştirin Shipp'i.
Hazır "ben demiştim demek istemiyorken Songaila ile Lakovic transferlerinde neler dediğinizi de bir hatırlarsanız...

Siz Shipp Hawkinsten iyi diyorsanız haklısınız.Ama Hawkinsin iyi olduğunu kabul ediyorsanız görüşlerinizi baştan değerlendirin.Bahsettiğim adam Eurochallenge oyuncusu ve Euroleague oynayan takımımızdaaynı mevkidekilerden çok daha iyi.Bir yerde hata var.

Lakovic konusunda yanıldım haklısınız.Ama Songailanın gelişi çok ani oldu.Transfer gerçekleştikten sonrada olumsuz şeyler yazmadım doğal olarak.Olumlu bakmak istedim

Siz Shipp Hawkinsten iyi diyorsanız haklısınız.Ama Hawkinsin iyi olduğunu kabul ediyorsanız görüşlerinizi baştan değerlendirin.Bahsettiğim adam Eurochallenge oyuncusu ve Euroleague oynayan takımımızdaaynı mevkidekilerden çok daha iyi.Bir yerde hata var.

Lakovic konusunda yanıldım haklısınız.Ama Songailanın gelişi çok ani oldu.Transfer gerçekleştikten sonrada olumsuz şeyler yazmadım doğal olarak.Olumlu bakmak istedim

Hazır ben demiştim derken diğer oyunculara da bir el atında herkesi gönderelim takımdan iş işten geçmeden.

Herkesi niye gönderelim.Gordon enfes oynuyor mesela kaç maçtır.Niye yollayalım ki? Yapması gerekeni yapamayan Andric,Lakovic,Songailanın yolu açık olsun. Shipp ise sene sonuna kadar kalabilir. Tam sınırda diyebilirim

Herkesi niye gönderelim.Gordon enfes oynuyor mesela kaç maçtır.Niye yollayalım ki? Yapması gerekeni yapamayan Andric,Lakovic,Songailanın yolu açık olsun. Shipp ise sene sonuna kadar kalabilir. Tam sınırda diyebilirim

Andric,Lakovic,Songaila'yı falan hepsini birlikte nasıl göndereceksin? Bu mantıklı değil. Biz toplama takım değiliz ki hepsini bir anda gönderelim yerine başkalarını getirelim. Andric geçen seneden beri takımda. Vasatta olsa istikrar için önemli. Lakovic ki böyle isim yapmış bir adam hemen nasıl gönderilir. Bir tek Songaila gönderilmeli orası kesin.. Shipp tabii ki takımda kalmalı uzun yıllar da kalacağından eminim. Bir maçla silip atmak olmaz. Songaila gibi de değil her maç kötü değil yani..

Hocam Shipp bu takımda uzun yıllar kalmalı kalacaktır da. Hatta Shumpert emekli olduktan sonra Türk statüsünde oynayacaktır

Hawkinsi alıp yola çıkmak intihar olur yapmayın ya.Adamın yıllardır bir maçı bir maçını tutmuyor hadi maçları geçtim bir senesi bir senesini tutmuyor.Shipp gibi istikrarlı adam bulmuşuz hala laf söylüyoruz bu adam ilk defa bir maçta bu kadar ezildi o kadarda olsun.

Yine mi bamya diye bir Ikea reklamı vardı. Mesajları görünce içimden o tepkiyi verdim. Yine başa döndük herhalde. Geçen sene ki muhabbetler yine. Uzun yıllar bu takımın bir parçası olur umarım. Seney türk statüsüne de girerse daha şukela olur.

Marko Tomas maçı 76-70 iken attığı 2 el üstü üçlükle çevirdiği üçlükle kaybettik maçı.İşte o üçlüğü atacak ve Shipp'İn pozisyonunda oynayan 4 tane adam var Fenerbahçe'de [Preldzic-Tomas-Bogdanovic-Ömer].Bizde ise Lakovic dışında üçlük çizgisinin gerisinde topu birbirine bomba gibi atan oyuncular var.Anadolu Efes-Siena-Barcelona-Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarında maçın bu şekilde istikrarlı şut kaçıracaksa Shipp yerine mutlaka yabancı alınmalı.6. yabancı olarak Ligde oynamasada olur.[ligde Beşiktaş-Anadolu Efes-Fenerbahçe maçlarında toplam 4-0 üçlük atmış]