Ben demiştim demek istemiyorum ama foruma defalarca Shipp yerine Hawkins alınmalı yazdım Bjk ile haberi çıkmadan önce. Sonuç ortada.Shipp bu yılın en iyi 2. yabancısı (Gordondan sonra) ama ekstaraları olan bir isim değil.Hawkins gibi elit 3 numara boştayken alacaksın.Shipp şutunu geliştirsin diye dua edeceğine zaten geliştirmiş hali var önünde
Hawkins'i almak için illa shipp'i yollamaya gerek yoktu ki alırsın hawkins'i koyarsın 3 numaraya shipple birlikte
oynarlar. Neden Oktay hoca bu sene 2 guardlı sistemde oynuyor ki hatırladığım kadarıyla geçen sene Jerry ve tutku değişmeli oynuyorlardı. Ve shipp 2 oynuyodu.
Ben demiştim demek istemiyorum ama foruma defalarca Shipp yerine Hawkins alınmalı yazdım Bjk ile haberi çıkmadan önce. Sonuç ortada.Shipp bu yılın en iyi 2. yabancısı (Gordondan sonra) ama ekstaraları olan bir isim değil.Hawkins gibi elit 3 numara boştayken alacaksın.Shipp şutunu geliştirsin diye dua edeceğine zaten geliştirmiş hali var önünde
Onur Bey, nihayet beklediğiniz fırsat doğdu bu gün eleştirin Shipp'i.
Hazır "ben demiştim demek istemiyorken Songaila ile Lakovic transferlerinde neler dediğinizi de bir hatırlarsanız...
Siz Shipp Hawkinsten iyi diyorsanız haklısınız.Ama Hawkinsin iyi olduğunu kabul ediyorsanız görüşlerinizi baştan değerlendirin.Bahsettiğim adam Eurochallenge oyuncusu ve Euroleague oynayan takımımızdaaynı mevkidekilerden çok daha iyi.Bir yerde hata var.
Lakovic konusunda yanıldım haklısınız.Ama Songailanın gelişi çok ani oldu.Transfer gerçekleştikten sonrada olumsuz şeyler yazmadım doğal olarak.Olumlu bakmak istedim
Herkesi niye gönderelim.Gordon enfes oynuyor mesela kaç maçtır.Niye yollayalım ki? Yapması gerekeni yapamayan Andric,Lakovic,Songailanın yolu açık olsun. Shipp ise sene sonuna kadar kalabilir. Tam sınırda diyebilirim
Shipp gelecek sene Türk statüsünde oynayabilecek mi acaba?