Trajikomik hakikaten.Diebler ve Schilb ikilisinin ikisine de lisans çıkartılırken Dentmon'a çıkartılmıyor,bu kararı anlayabilen varsa bize de anlatırsa seviniriz.Dentmondan memnun değil dicem ama adama daha ne kadar şans verdin ki memnun olmayacaksın,transferden pişman mı oldun dicem ama o oyuncuları da ben almadım,karakterli özel bir takım olduk açıklamasını da ben yapmadım,anlamış değilim kısacası.Elinde iki tane yetenekli guardın var ve bu oyuncular bu takımın en çok kazanan oyuncuları ve bu oyuncuların hepsini de isteyerek sen transfer ettin ama sonuç ne öyle ya da böyle bu iki guarddan da verim alamıyorsun,bunun adı plansızlıktır ve bence işini yeterince ciddiye almamaktır.
Bryce Cotton örneği var mesela.hazırlık maçlarının skorlarından anladığımız kadarıyla adaptasyonu çok zor olacak gibi görünüyordu,hatta kalitesini bildiğimden dolayı 27,28 dakika oynadığını görüp 0 sayı 2 sayı 4 sayı attığı maçlar olduğunu görüp şaşırmıştım ama koçu kötü oynamasına rağmen oynatıyordu ve bence de doğru olan buydu.Russ Smith gibi Bryce Cotton gibi adaptasyon sorunu yaşayan oyuncuları iyi oynasa da kötü oynasa da bir şekilde oynatman gerekiyor kazanmak için,oynatmazsan sürekli çıkarırsan kazanamazsın bu kadar net.Bugünkü maçı izleyemedim yine çok iyi oynamamış olabilir ama en azından 27 dakika sahada kalmış 13 sayı atmış 13 PIR yapmış,yani yavaş yavaş fotoğrafa girmeye başlamış.Efes yine Cotton'u kazanamayabilir bikaç ay sonra gönderebilir,bunların hepsi basketbolda var ama en azından oyuncuyu adapte etmek açısından oynatarak çaba gösteriyorlar.