Bana çok saçma geliyor mücadele eksikliği veya savunma zaafiyeti yüzünden yolların ayrılması. CSKA maçında Tyus ve oyunda kaldığı süre içinde Dean'le birlikte ortaya en karakter oyuncumuzdu bence. De Colo'ya aldırdığı hücum faul dışında Teodosic karşısında da Sinan ve Russ'a göre çok daha akıllı durduğunu düşünüyorum. Atılma şeklinden dolayı da cezalandırıldığına inanmak istemiyorum. Euroleaague'in adaleti Silver dönemi NBA gibi işlese kural hatasından tekrarlanacak bir düdükle maçtan atıldı adam. Hayatımda şuta kalkarken ayağını açtığı için teknik faul alan bir adam daha göreceğimi sanmıyorum. Euroleague'de bayağı bir süre 2 dakikada aldığı 2 teknik faulle oyundan atılacak oyuncu olacağını da düşünmüyorum. Olduysa disiplinsiz bir şeyler olmuştur, hoca belki maçın stresiyle Dentmon'a çıkışmıştır soyunma odasında, başka bir şey aklıma gelmiyor. Şöyle bir maçtan sonra takımdan oyuncu gönderilecekse Dentmon'dan önce o kağıda yazılacak rahat 7-8 oyuncu bulunur. Bence şu an takımdaki en doğal guardımız. O giderse sezon başlamışken kimi bulup getirebiliriz bilemiyorum. Sanırım bir de Euroleague dışından olması lazım. (Hoş şu an Euroleague'de oynayacak bir adamı almaya yetecek bütçemiz de yoktur büyük ihtimal) Öyle zannediyorum Fenerbahçe'nin Dixon hamlesi gibi bir Earl Calloway bile denesek bizde iyi fark yaratırmış. Ki Dixon'a göre çok daha düzenli ve akıllı bir guard. Umarım yine tüm sezonun yükü Sinan'ın sırtına binmez. Geçen yılki Fenerbahçe'den özür hariç adama söylediğim, bilhassa performansla ilgili sözler için hala vicdan azabı çekiyorum neredeyse. Yine öyle bir duruma sokmazlar umarım Sinan'ı ve takımı.