Kadın Basketbol 2016 Rio Olimpiyatları

Maç geneli iyi savunma yapmamıza karşın hücumda verimli olamadık. İlk çeyrek haricinde pota altını kullanamadık ve maçı kaybettik. Sanders'ın 4 sayıda kalması dikkat çekti.

Yarın saat 23.30'da Avustralya ile karşılaşacağız.

turkiyefransa-06082016_00001_02.jpg

Bugün hiç üretemedik. İyi savunma yaptık ama atmadan kazanamayız. Hızlı hücumdan daha çok sayı bulmalıyız şu fransayı yenebilirdik yazık oldu.

Skorer bir oyuncumuz yok malesef.
Hem Erkek hem de Kadın Milli Takımlarımızda 2 ortak sorun da aynı:
1-Skorer oyuncumuz yok.
2-Şut sokamıyoruz,sayı atamıyoruz...

Bugün TSİ 23:30'da, turnuvanın madalya adaylarından Avustralya ile karşılaşacağız. Karşılaşma TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Bunu yapabilecek güçteyiz, inanalım.

Eyüp Yıldız Youtube'da Brezilya - Litvanta maçını anlatıyor. Huertas da kadroda... :D

[video=youtube;a0I2ea8w39Y]https://www.youtube.com/watch?v=a0I2ea8w39Y&feature=youtu.be[/video]

Kaç yaşında olursa olsun Nevriye'yi izlemek büyük keyif. Türk kadın basketbolunun gelmiş geçmiş tartışmasız en dominant karakteri..

Onlar berbat da oynasa Penny Taylor'dan oynuyorlar. Bizim de Nevriye kaçırsa da ondan vazgeçmemiz lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar mücadele edip bir şekilde sonunu getirememek cidden çok üzüyor. Bugün de Birsel hiç sayı bulamadı. Maç boyunca bir tane üçlük atabildik. Böyle maç kazanamayız. Şaziye ve şebnem süre alsa katkı veremezler mi acaba?

Hocamızın huzurlu olduğunu düşünmüyorum... Aklı tamamen milli takımda değil bence

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dar kadro ile oynuyoruz. Avutralya, Fransa, İspanya gibi takımları yenebilmemiz için ilk 5 başlayan bütün oyuncularımızın gününde olup katkı vermesi gerekiyor. 2 yada 3 oyuncu yetmiyor.

Tek üçlük bulduğumuz oyuncu Nevriye olduğu şu rotasyonda Şaziye mutlaka oynamalı.

Nevriye bırakınca ki bence şu ortamda 40 yaşına kadar oynar, milli takım seviyesi oldukça düşecek. Birsel, Işıl, Nevriye ayarında oyuncu gelmiyor ne yazık ki arkadan.

Yeni hocamız umarım Nevriye'yi iyi izleyip kalması için yönetime gereken baskıyı yapar.

Amerika'nın ilk 5'i mi yoksa benchimi daha kuvvetli diye düşündüm de işin içinden çıkamadım.

Bu arada ben İspanya'ya İspanya demem, kadroda Sancho olmayınca..

Alba'yı da çok özlemişim, keşke tekrar kesişse yollarımız..

Dün maçı izleyeyim dedim,bizim eski oyuncuları görünce kapattım izleyemedim.
Hele ki ALBA.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lara 36 Nevriye 15 Işıl 14=65 sayı.Attığımız 76 sayının 65 i bu üçlüden gelmiş vah ki ne vah....

Bu üclünün bu skorları üretemediği hiçbir maçı kazanamayız gibi duruyor ve bugün rakip Japonya idi.Diğer oyuncularımız hiç sorumluluk almıyor skor üretmeden maç kazanamayız!

Sayılarımızın yarısından çoğu devşirme oyuncumuz ve 36 yaşındaki bu yıl milli takımı bırakacak Nevriye Yılmazdan geliyor.İleri ki yıllar için hiçte iyi sinyaller almıyorum bayan milli takımımızdan.

#PotanınPerileri, A Grubu maçında Belarus'u 74-71 ile geçerek 2. galibiyetini aldı!

MVP: Nevriye Yılmaz!40 dakika26 sayı (10/20)3 ribaund2 asist1 top çalma

Millilerde ayrıca Lara Sanders 22 sayı, 11 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Işıl 7 sayı, 5 ribaund, 3 asist üretti.