Kadın Basketbol 2016 Rio Olimpiyatları

Şu ana kadar ki performansımızla madalyayı hak ettik. Bronz madalya maçında Fransa ile eşleşiriz diye tahmin ediyorum. İlk maçtaki yatığımız hataları yapmayıp rövanşı alabiliriz.
İspanya maçında Işıl ile birlikte bir kısa daha (Birsel olur Olcay olur) maçın içinde olursa kazanırız. Sancho'suz İspanya şu haliyle bizim dengimiz bir takım, böyle bulmuşken fırsatı kaçırmayalım.

Şu ana kadar ki performansımızla madalyayı hak ettik. Bronz madalya maçında Fransa ile eşleşiriz diye tahmin ediyorum. İlk maçtaki yatığımız hataları yapmayıp rövanşı alabiliriz.
İspanya maçında Işıl ile birlikte bir kısa daha (Birsel olur Olcay olur) maçın içinde olursa kazanırız. Sancho'suz İspanya şu haliyle bizim dengimiz bir takım, böyle bulmuşken fırsatı kaçırmayalım.

Aslında Amerika dışındaki her takımı yenebilecek gücümüz olduğunu Fransa ve Avustralya maçları gösterdi. O 2 maç tam bir kaza oldu bizim için ama sonraki maçlar içi gözümüzü açtı diyebilirim. Sonraki maçlarda geçmişteki hatalardan ders aldığımızı oynadığımız doğru oyun ve müthiş mücadele ile gösterdik. Ilk 5 olarak Birsel'i kesmez hocamız ama Olcay'a daha çok süre vermesi taraftarıyım. Birsel oyundayken tek yaptığı şey Lara'ya 1 tane asist yapabilmek. Turnuva boyunca bir Guard'ın yapması gerekenleri ne hücum ne savunma anlamında yerine getirmediğini düşünüyorum. Umarım bu akşam kazanan biz oluruz ve madalya umutlarımıza daha emin gözlerle bakabiliriz.

NOT: Alba'yı biraz üzmemiz gerekiyor sanırım :)

Şapkadan tavşan çıkaracak oyuncularımız yok.O yüzden herşeyiyle mücadele etmesi lazım takımın her topa atlamak lazım her ribaunda girmek lazım.İşimiz kolay değil ama Ekrem hoca bilir işini.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alba Torrens'i durdurmak zorundayız. Bunun için de yapacağımız şey bireysel çözüm değil, takım savunması.

Şu maç her şeyden önemli, madalya için en kritik maçımız, Sancho'suz İspanya'yı affetmemeliyiz. Latoya-Nev maçı olsun, pota altında hegemonyamızı kuralım. Gerekirse herkes 40 dakika oynayacak ama bu maçı alacağız, ikinci bir ihtimal yok.

Olimpiyat bu, sıradan maçlar değil. Herkes yüreğini, vücudunu, bedenini her şeyini koyacak ortaya. Olimpiyat madalyası, başka bir şeye benzemez. Yapılacak hatanın da telafisi yok.

Gün bugün kızlar, madalya için!

Takımı sırtlayacak iki isim yine belli Nevriye ve Lara,Işıl yine yapılması gerekeni yapmak isteyecek ve yapacaktır bunların yanına en az iki,üç oyuncu daha iyi performans göstererek katkıda bulunmalılar ve bunlar Şebnem,Olcay vede Birsel olmalılar heleki sonraki turnuvalarda takımdan kesilmek istemiyorsa Birsel için son fırsat olabilir,umudum var İspanya'yı geçeriz İNŞAALLAH.

Marina hocam yine çok büyük bir iş başardı. Umarım eski ve yeni kocumuzu yarı finalde görürüz.

Sirbistan'dan buraya kadar, yari finalde Sirplari cok net ve rahat yeneriz. Marina falan Ekrem hocamiza net ezilir coaching olarak.Avustralya'nin bu hale gelmesini saglayan en buyuk sebep Penny sakat sakat oynuyor ve her mac ayni ritim veremiyor.

Usa-Turkiye finali icin geri sayabiliriz.

Şu Latoya'yı keşke bizim formamız altında izleyebilsek. Hiçbir şeyi harika yapamayan ama her şeyi ortalamanın çok üstünde yapan bir basketbolcu. Bir devşirme olarak milli takımı böyle sahiplenmesi de takdire şayan. Şu an yenileceğiz gibi oynuyoruz, her zamanki gibi Nevriye-Lara dışında eli yüzü düzgün katkı veren biri yok. İkinci yarı Işıl, Brezilya maçındaki performansının yarısını gösterse turlayacağız esasen ama şu an çok umutsuz duruyor.

İlk yarıda hücum anlamında çok kısıtlıydık yine. Alba çok etkili değildi ama çok fazla hücum ribaundı verdik. Orta mesafelerde çok boş şutlar attılar. Nevriye'nin 3 faulle olması da ayrı bir can sıkıcı. Birsel konuştuğumuz gibi top alıp top vermekle süre eskitiyor. Olcay savunmada daha etkiliydi aldığı sürelerde. Maç böyle devam ederse görüp görebileceğimiz en zayıf İspanya'ya elenebiliriz. Yine de farkın çok olmaması tek olumlu şey galiba.

Devre araları iyidir. Özellikle ruhunu ortaya koyan hocalar olduğu sürece. Ekrem Memnun 2. yarı farklı bir takım çıkaracaktır. Güveniyoruz kızlar.

Bahar ve Işıl 3.çeyrekte iyi oynadı 5 sayı öndeyiz son 10 dk.Dayanın kızlar hadi be.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne denir bilmiyorum ... onlar da ne ballıymış arkadaş o şutları erkek basketbolda sokmak bile zordur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi