Kadın Basketbol 2016 Rio Olimpiyatları

79 76 kazandık 2 uzatma oldu. Çok tuhaf ve müthiş bi maç oldu. Spiker ve yorumcu da çok iyi eşlik etti maça gerçekten.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş galibiyet. Süper kupa maçını bırakıp bu maçı izledim, helal olsun kızlara müthiş savaştılar. Işıl, Lara, Nev, Şebnem, Olcay beşi ile 20'lerde olan farkı azaltıp kazandık. Keşke maç sonunu da Birsel yerine Olcay ile oynasaydık, uzatmaya gitmezdik büyük ihtimal. Birsel inanılmaz kötü durumda. Son hücumda topu bomboş Lara'ya atsa maç uzatmaya gitmeden bitmişti. Bunu geçtim savunmada elini bile kaldıramıyor bitmiş durumda. Umarım en kısa sürede toparlanır. Fenerliler kendisine sürekli laf ediyordu neden olduğu belli.

Televizyonda canlı yayında maddi manevi diye dilencilik yapmadıkları için değeri bilinmez tabi bu takımın.

İspanya-Kanada maçının galibiyle oynayacagız.Lara ve Nevriye önderliginde 2 takım da yenebilecegimiz takımlar.İspanya ile karşılasırsak tabi ki daha çok sansa sahip oluruz.

Çin-Amerika maçında ilk yarı fark 30 ve Diana Taurasi Çin'in attığı bir üçlük basketi izletip iki sayı verilmesini sağlıyor.

İspanya ve Kanada kadın takımları arasındaki maçta ilk yarı İspanya kadın takımının 33 : 29 üstünlüğüyle bitti,iki takımda birbirine denk takımlar görüntüsü var,Kanada kadın takımıda yabana atılır gibi değil gayet iyi takım seyrettiğim kadarıyla sonuç olarak hangisi gelirse gelsin farketmez özellikle ev sahibi Brezilya kadın takımı karşısında bizim takımımızın mücadelesini gördükten sonra bu şekilde yazmakta sakınca görmüyorum kendi adıma yeterki Brezilya maçındaki kötü başlangıç olmasın ve oyuncularımız iyi dinlenip hem mental hemde fiziki açıdan dinlenmiş olsunlar bu sağlanabilinirse bizim takım gelecek rakibini yenebilecek güçte ben inanıyorum,Ekrem hocamız mutlaka maçta cesaretli davranıp fırsatını her bulduğunda rotasyonu kullanması lazım çünkü Nevriye ve Sanders'in yorgunlukları artık önümüzdeki maçlarda karşılarına mutlaka çıkacaktır hoca bu durumu mutlaka değerlendirip hareket etmeli yoksa yorgunluk kaynaklı hatalar geldikçe takımımız oyundan hücumda ve savunmada düşebilir,bu iki oyuncumuzun oyundan düşmesi takımımızında dağılmasına sebep olur yani iş artık oyuncular kadar Ekrem hocada,ben inanıyorum takım halinde iyi hazırlanıp yarı finale kalabileceğimize dair umudum var ALLAH kolaylık versin hepsine.

Düzeltme; İspanya kadın takımı Kanada kadın takımını 73 : 60 yendi ve kadın Milli takımımızın çeyrek finaldeki rakibi oldu,Kanada kadın takımını daha önce seyretmediğm için maçın ilk yarısı itibariyle erken değerlendirmiş oldum ama maç sonu görüşüm çokta değişmedi iyi takım diyebiliriz İspanya kadın takımı kadro kalitesi ve tecrübesiyle maçın ikinci yarısını daha iyi oynayarak rakibini yendi,maçın oynanacağı gün Milli takımımıza İspanya karşısında başarılar diliyorum üsttede yazdığım gibi takımımız iyi hazırlanırsa İspanya'yı yenebiliriz.

Çeyrek finaldeki rakibimiz İspanya.

Yeter ki inanalım. İnandıktan sonra gerçekten yenemeyeceğimiz bir takım yok. İspanya'yı yendik, yine yeneriz.

O madalya buraya gelecek!

Çok zor olsa da Gümüş şansı var. İspanya'yı geçersek Avustralya-Sırbistan galibi ile oynayacağız. Çok zor lakin oralara gelelim öyle bakalım.

Çok zor olsa da Gümüş şansı var. İspanya'yı geçersek Avustralya-Sırbistan galibi ile oynayacağız. Çok zor lakin oralara gelelim öyle bakalım.

Ispanya'yi 68-65 yeneriz. Sancho olsaydi zordu derdim, Alba Torrens'i durdurduk mu, 70 sayiyi bulmalari hayal otesi Ispanya'nin.

Nevriye : 22 - Sanders : 20 ve bir oyuncu daha 12 sayi atarsa, varsin gerisi 10 sayi asagisinda atsin 68 sayiyi buluruz. Ben tam tamina 68 sayi atacagimizin garantisini verebilirim.

Yari finalde Sirbistan Avustralyayi eler zorda olsa..Benim tahminim bu yonde. Yari final : Usa-Fransa Turkiye-Sirbistan Final : Usa-Turkiye. Final sampiyon : Usa ( 78-66 gibi bir skorla )

İspanya'yı bir daha uzun yıllar yenme şansımız olmayabilir. Nevriye olmayacak bu turnuvadan sonra, onlarda da Sancho yokken değerlendirmek lazım bu fırsatı. Umarım rezil bir turnuva geçiren Birsel biraz katkı yapar çünkü sadece Lara, Nevriye ve Işıl ile kazanamayız.

Birsel yerine tecrubesi ile Pinar Demirok keske oynasa. Birsel'in savunmadaki zaaflari bitmek bilmiyor. Her ne olursa olsun Ispanya-Turkiye macinda favori olan taraf biziz. Alba'ya kilidi vur maci kazan.