Neslihan'ı yarin ki macta oynatmamak lazim.Biraz dinlenmesi gerekebilir.Maci 3-0 rahat aliriz cunku diger oyuncular rahat goturur maci.
Polonya maci final gibi olacak 2-3. luk finali.
Polonya maci final gibi olacak 2-3. luk finali.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Yarın ki Japonya macimiz en kolay maclardan biri.Bakmayin Japonlarin 4'4'te yaptigina. Cekik gozlu Japon kizlar bizim kaliteye kafa tutamazlar.Neslihan'i gorunce panik yaparlar.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Neslihan'ı yarin ki macta oynatmamak lazim.Biraz dinlenmesi gerekebilir.Maci 3-0 rahat aliriz cunku diger oyuncular rahat goturur maci.
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Japonya maçı kaçta?
Sühan Cem' Alıntı:Yorum yapan kadın kimse delirtti beni. Yahu bu kadar negatif enerjili bilgi fakiri insanları nereden buluyorlar. Sessiz de hiç keyfi olmuyor diye sessize de alamıyorum.
25-19 kaybettikBağdat KAYNAK' Alıntı:3. seti alabildik mi?
Emel Dizili' Alıntı:Yok ya bu kadar sinir bozucu bir takım daha olamaz. İzlerken yoruldum. Her topu çıkarıyorlar hiç olmadı o topun altına ellerini sokuyorlar, direk parkeyle buluşturduğumuz sayı yok gibi birşey. Sonuç olarak özellikle de son iki set Japonya bizi resmen dağıttı. Neslihan da iyi durumda olmayınca sonuç bu.