Re: 2010/2011 Sezonu Kadro Yapısı ve Teknik Taktik Konular
inşallah bu çocuğa yazık olmaz
inşallah bu çocuğa yazık olmaz
Oktay Mahmuti, Göksenin, Muhammed ve altyapımızı dilinden düşürmüyor. Yeterince şans vereceğini düşünüyorum.Saim Karakuzu' Alıntı:inşallah bu çocuğa yazık olmaz
Bu kadroya 1 yabancı daha lazım.Mümkünse sezon başı.4 numaraya.Güngör CAN' Alıntı:Tutku
Taylor
Göksenin
Melih
Shipp
Caner
Haluk
Shumpert
Andric
Sertaç
Rancik
Ermal
İlk 5: Tutku-Shipp-Shumpert(TC)-Rancik-Andric
Muhammed ve Doğukan Sönmez zaman zaman A takım antrenmanlarına çıkarılacaktır. As oyuncularda sakatlık vb gibi problemler olursa anca o zaman maç kadrosuna girebilirler. Muhammed 92 doğumlu olduğu için bu yıl genç takım kadrosunda kontenjan oyuncusu olarak oynayacaktır. Doğukan Sönmez'in akıbetini belli olmaz.
Konuyu saptırmayın sözleşme imzalanmış bu isimle tıpkı sertaç gibi ama adam resmi sitede açıklanana kadar 2hafta boyunca floryada idman yaptı . Buda aynı şey bence Shumpertle imzalandı deniliyor açıklansın açıklanmasın idmana gelebilirdi. Hem ikinci bir nokta ben futbol konusunda sabırdan bahsetmiyorum ben transfer olsun olmasın takımıma güveniyorum diyorum anladınız bunun sabrından bahsediyorum daha ilk haftadan bu kadar eleştiri umutsuzluk yersiz diyerek yani bazıları gibi yok fb şampiyon vah eyvah nasıl geçeceğiz küme düşeceğiz ayakları yapmıyorum anladınız yani Onur abinin deyişiyle sizin gibi umutsuzları görünce Galatasarayı ayrı bir seviyorum!! neyse ikili söylemelere girmek istemiyorum sadece merak etmiştim onu sordum nasıl bir prosedürse bitmek bilmedi Türk yapma işi ..Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Saim İşlemleri bitmeden açıklayıp zor durumda kalmak istemiyorlar işte,birşeyleri daha kolay halletmek istiyorlar,sorun çıksın istemiyorlar...
Futbol başlığında sabırdan bahsedip daha ligin başlamasına bilmem kaç ay olan basketbolda hadi ama demende nasıl bir çelişki ben çıkaramadım...
Evet kovuldular.Salih Coskun' Alıntı:Fatih ile Alican Güney'in durumlari ne oldu, ayrildilar mi?