Bende Tutku'ya katılıyorum. Bu yüzden yabancı transferinde doğru adımlar atılmalıydı. Takımın Avrupalı veya Avrupa pasaportlu bir oyuncuyu daha kadroya katması gerekiyordu. Ki bunun içinde en uygun oyuncu Becky Hammon diye düşünüyorum. Keşke ikna turlarını iyi yapıp Sophia yerli yapılabilseydi. Sophia'nın yerli olması hem takımı farklı noktalara taşırdı, hem de 4 numarayı ciddi ciddi doldurmuş olurduk. Fiba eurocup'ta herkes Işıl-Simeone derken bile, maçın yıldızı Sophia idi. Geçen Twitter'da da Türkiye'yi özledim diye mesajı vardı
Becky, Simeone, Fowles, Gintare yanına Yerli Sophia ve Tamika istediğimiz kupaların gelmesi için iyi bir başlangıç olacaktı. Yerli oyuncu olarak ne yazıkki ğlke gerçeği, iyi oyuncu yok. Nihan Anaz'dan daha iyisini bulmamız bile imkansız.
Becky, Simeone, Fowles, Gintare yanına Yerli Sophia ve Tamika istediğimiz kupaların gelmesi için iyi bir başlangıç olacaktı. Yerli oyuncu olarak ne yazıkki ğlke gerçeği, iyi oyuncu yok. Nihan Anaz'dan daha iyisini bulmamız bile imkansız.