Genel af iyidir, hoştur da bazıları hiçbir şeyi haketmiyor. Forumu çekilmez bir yer haline getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bize de yazık ama.
Emre Yüksel' Alıntı:"pondexter, galatasaray'da oynasın" diyenler, 2 sene önce şahenk'te oynanan final serisi maçlarının kasetini istesin gs tv'den..
başarıya giden her yol mübah değildir..pondexterla gelecek başarı hiç gelmesin.. böyle iyi.
Ben herzaman icin elimden geldigince gördüklerimi yazmaya calisiyorum. Pondexter'i savunmadim, sadece biraz da kendimize bakalim diyorum. Bundan 1-2 ay önce Pondexter'i alalim dedigim olmustu benim, sonra Gazanfer'in gösterdigi video ve Pondexter'in bize karsi yapmis oldugu hareketleri görünce vazgecmistim. Dileyenler bakabilirler muhtemelen Kadin takimimizin transfer sezonu basligi altinda kayitli duruyordur.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Salih güzel kardeşim psikoloji öğrencisi olup olmadığını merak ediyorum.
Herhalde, deney yapıyorsun üstümüzde Catchings turnike atmayı bilmiyordu, önce Galatasaray taraftarı küfür etmeyecek falan. Bunları söylemek için sabır sınırlarını test etmek dışında bir sebep göremiyorum.
Savunduğun insanlar da Pondexter, tüm Avrupa'nın peşinden koştuğu; ama ülkemizde kalmaya karar veren, WNBA oyuncuların hepsinin kankası, aaa seni görmüştüm Amerika'da falan dediği kupa avcısı falan. Bir daha düşün bence.
Deniz Erdoğmuş' Alıntı:Yabancı coach'a seneye bu takım emanet edilmeli.Takımda sıfırdan revizyona gidilmeli.Fowles,Bahar dışında yeri garanti olan kimseyi göremiyorum.
daha iyi yazılamazdı...tamamen katılıyorumMutlu Tuna' Alıntı:Ceyhun Yıldızoğlunun eleştirilmesini anlarımda kapasitesinin sınırlı olduğunu iddaa etmek anlaşılır gibi değil.
Bahsi geçen antrenörümüzün avrupada Botaş ile yaptıkları ortadayken avrupa için kapistesinin sınırlı olduğunu iddaa etmek saçmalıktır.Takım yener yenilir ama her mağlubiyette o gitsin bu gitsin dersek ne oynayacak oyuncu bulabiliriz, ne de antrenör bulabiliriz.
Forumda bu kadar Pondexter,Nevriye,Zafer Kalaycıoğlu hayranlarının olduğunu doğrusu bilmiyodum.Bunların ismini bile duyunca tiskiniyorum.
Ayrıca Zafer kalaycıoğlunu övenler herhalde 2 senedir bayan basketbolunu takip ediyor.
Deniz Erdoğmuş' Alıntı:Antrenör kesinlikle değişmeli.Güven vermiyor.Avrupa'da zafer yaşatacak kapasitesi sınırlı.Ancak Türkiye liginde en yapabileceği derece final oynatmak olur.
Berkan Çatal' Alıntı:Ceyhun hocanın bu kadar savunulmasını gerççekten anlamıyorum. Bu forumda dikkatimi çeken birşey şu ki Ceyhun hoca eleştirilince resmen eleştirenin üstüne gidiliyor gereksiz yere. Şuan Ceyhun hocayı eleştirmemeyi anlamıyorum ben de hücumda bir tane set var mi? Fowles geleli kaç ay oldu onu doğru düzgün kullanabiliyor muyuz? Savunmadayken oyuncularda en ufak istek, direnç var mı? Şuan takımın başında hoca olmasa da aynı basketbolu oynardık. Takımda çeki düzen yok belli bir sistem yok. İster kabullenin isterseniz gerçeği görmemeye devam edin, Ceyhun hocayla başarı çok çok zor. Büyük ihtimal başarılı olduğu takımlarda topu veriyordu amerikalılara onlar götürüyodu maçı. Ben şuan Ceyhun hocanın şu takıma kattığı ve katacağı hiçbir şey olmadığını düşünüyorum.