Berkan Çatal' Alıntı:Ceyhun hocanın bu kadar savunulmasını gerççekten anlamıyorum. Bu forumda dikkatimi çeken birşey şu ki Ceyhun hoca eleştirilince resmen eleştirenin üstüne gidiliyor gereksiz yere. Şuan Ceyhun hocayı eleştirmemeyi anlamıyorum ben de hücumda bir tane set var mi? Fowles geleli kaç ay oldu onu doğru düzgün kullanabiliyor muyuz? Savunmadayken oyuncularda en ufak istek, direnç var mı? Şuan takımın başında hoca olmasa da aynı basketbolu oynardık. Takımda çeki düzen yok belli bir sistem yok. İster kabullenin isterseniz gerçeği görmemeye devam edin, Ceyhun hocayla başarı çok çok zor. Büyük ihtimal başarılı olduğu takımlarda topu veriyordu amerikalılara onlar götürüyodu maçı. Ben şuan Ceyhun hocanın şu takıma kattığı ve katacağı hiçbir şey olmadığını düşünüyorum.
Gerçekten bu dediklerinize kendiniz inanıyorsanız hiçbir şey demeye gerek yok zaten. Harcayalım gitsin Frank Rijkkard, Ceyhun Yıldızoğlu gibi isimleri. Kulüp olarak son zamanlarda bazı değerleri kaybetmekten başka birşey yaptığımız da yok zaten. Nasıl bu kadar tahammülsüz olabiliyoruz enterasan. Bıraksın gitsin istifa etsin demek ne kadar kolay, nasıl olsa başkası gelir ilk yenilgide ona da katkısı yok, istifa etsin der çıkarız işin içinden. Taratar için çözüm bu kadar kolaydır. Yazık böyle zihniyete !
Saygılar.