Levent Öktener' Alıntı:
salih , rijkaard gitsin de gitsin diye tutturmuştun futbol'da hatırlıyorsun dimi.. gitti noldu, ne değişti farkındamısın daha rezalet bi durumdayız şu anda..
dönüyoruz şimdi basketbol'a bakıyoruz , takım daha 2. sene euroleague'de 3-4 yenilgi aldı diye burdada hoca'ya saldırıyorsun.. tıpkı rijkaard'a yaptığın gibi.. diyelim gitti ceyhun hoca yine bi anda uçmiycaz merak etme bunu bi anla sen önce..
erkekler'de 2 maç kaybedelim aynısını oktay mahmudi'ye yapabilcek bi taraftar profilin var.. ama suç sende değil tabi bu 2000'den sonra uefa kupasıyla birlikte yeni yetişen taraftar profilinden kaynaklanmakta.. sabır denen şey asla yok..
bu salih gibileri maçlarda işte bi sürü var orda , yeni yetişen ve galatasaraylılığın zerre nedemek olduğunu bilmeyen yeni taraftar profilimiz, bunlar yüzünden bu hallerdeyiz zaten..
Simdi Levent bey, elma ile armutu karistirmamak lazim. Rijkaard icin söylediklerimizin hepsi Rijkaard basligi (ve kismen Hagi basligi) altinda mevcut. Acip okuyun isterseniz, ne demisim, ne demisiz.
Bazen bakiyorum, benim yazdigimi begenmeyen insanlar sirf bunun icin Galatasaray'liligimi sorguluyorlar. Oysa benim tek istegim Galatasaray'in en iyi olmasi. Hepsi bu. Sizin yaziniza bakiyorum "Daha 2. senemizdeyiz" diyorsunuz. Biz Galatasaray'iz, hatirlatmak isterim. Yeri geldiginde Fenerbahce'den bazi örnekler verdigimde/verildiginde karsi cikmasini biliyorsunuz, ama 2 yilda Euroleague'de basarinin gelmemesini normal göstermek icin de Fenerbahce'nin ilk yillarindaki basarisizligini örnek olarak göstermeyi ihmal etmiyorsunuz. Önümüzde daha ilk yilinda Sampiyon olan Spartak örnegi var. Bu demektirki senin paran ve hedefin varsa birak tur atlamayi direk Sampiyon bile olabiliyorsun ilk sezonunda. Hadi bizim o dönemki Spartak kadar paramiz yok, o yüzden direk Eurocup finalinde oynayip yendigimiz, bizimle ayni sene Euroleague macerasina baslayan ve muhtemelen bizimle ayni veya bizden daha düsük bütceli Cras Basket'i örnek olarak gösteriyorum. Onlar gruplarinda zirveye oynarken bizim deplasmanda 5 macta ortalama 20-25 sayi farkla yenilip 0 cekmemiz normal mi? Yakisiyor mu Galatasaray'a?
Oktay Mahmuti geldiginde cok sevinmistim, cünkü taniyordum, biliyordum büyük hoca oldugunu.
Ama ayni sekilde hemen hemen hic tanimadigim Ceyhun Yildizoglu geldiginde de sevinmistim, forumdaki bayram havasindan yola cikarak.
Sonuca bakiyorum. Oktay Mahmuti'nin takimi sert, agresif ve diger tüm takimlardan daha iyi savunma yapiyor. Ama esas önemli olan, bunu yaparken hücumu da bilincli, organize bir sekilde yapiyoruz. Kimse kafasina göre oynamiyor. Ortada gercekten bir takim ve sistem var yani.
Kadin takimi icin bunlari söyleyebilir misiniz peki? Kadronun büyük bir kismi yeni ise, bu erkek takimi icin de gecerli degil mi? Kusura bakmayin ben kadinlarda ilerisi icin cok fazla umut görmüyorum. Insallah yanilirim. Ceyhun hoca benim dememle gitmeyecek zaten, en kötü ihtimalle en az sezon sonuna kadar kalacaktir takimda. Su konuyu kapattiktan sonra kendisi hakkinda konusmayacagim zaten sezon bitene kadar. Sezon sonunda da yanilirsam özür dilerim, yanilmazsam o günün sartlari neyi gerektirirse onu konusuruz.
UEFA Kupasiyla birlikte yetisen yeni nesil, adi üstünde UEFA kupasiyla birlikte yetisen yeni nesildir. Ben UEFA Kupasina canli taniklik edemedim, cocuktum daha parklarda oynuyordum

futbol diye birsey oldugundan haberim yoktu. Benim bilincli olarak tuttugum Galatasaray ilk 3 senesinde Sampiyon olamadi, 6-0'lik yenilgi de o dönemde geldi. 3 sene hic birsey degil tabiki 14 sene bekleyen büyüklerimin yaninda, fakat UEFA'yla birlikte Galatasaray'i sevenlerden de degilim ben.
Ama siz beni hakkimda cok da birsey bilmeden sucluyorsunuz.
Sagopa ne güzel demis,
Ask sarabimi alkol sanar kinarlar beni,
De ki; Öyleyse Sago basi dönmüs ayyasin teki.
Manzarayi bilir misin hic görmedigin yerlerdeki?
Bilmeden konusmak aptallik degil de ne ki peki?