Re: ULEB CUP 3.Turdaki Rakip: Kalise Gran Canaria
Teker teker geçiyoruz turları, Avrupa,da alacağız kupayı...
Teker teker geçiyoruz turları, Avrupa,da alacağız kupayı...
sıktın zaten devam etOnur Yavuz' Alıntı:Şamaroğlanı mı bu gönül verdiğimiz takım? Yenilgilerde yerden yere vurulsun galibiyetlerde omuzlarda taşınsın!
Neyse geceye limon sıkmanın bir anlamı yok. Tüm oyuncularımıza ve teknik kadromuza teşekkür ediyorum yıllar sonra sahneye çıktığımız Avrupa arenasında yüzümüzü güldürmeye devam ettiğiniz için.
sıktın zaten devam et[/quote:5dfewhgs]Eser Atalay' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":5dfewhgs]Şamaroğlanı mı bu gönül verdiğimiz takım? Yenilgilerde yerden yere vurulsun galibiyetlerde omuzlarda taşınsın!
Neyse geceye limon sıkmanın bir anlamı yok. Tüm oyuncularımıza ve teknik kadromuza teşekkür ediyorum yıllar sonra sahneye çıktığımız Avrupa arenasında yüzümüzü güldürmeye devam ettiğiniz için.
sıktın zaten devam et[/quote:14m4ugkm]Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Eser Atalay":14m4ugkm][quote="Onur Yavuz":14m4ugkm]Şamaroğlanı mı bu gönül verdiğimiz takım? Yenilgilerde yerden yere vurulsun galibiyetlerde omuzlarda taşınsın!
sıktın zaten devam et[/quote:1mx7ur66]Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Eser Atalay":1mx7ur66][quote="Onur Yavuz":1mx7ur66]Şamaroğlanı mı bu gönül verdiğimiz takım? Yenilgilerde yerden yere vurulsun galibiyetlerde omuzlarda taşınsın!
mağlup olmak tabiki var..ancak seri mağlubiyetler ve umursamazlıklar insanı çileden çıkartıveriyor..senin mantığına göre 0 eleştiri 0 gerilim..maalesef seni bilmem ama biz oyunculara değil formaya aşiğız ve o formanın terle azimle inançla ıslatılması lazım..bazı maçlarda bunu görememek ve bunların sayısının çoğalması eleştirileri beraberinde getiriyor..bugün bu mücadeleden sonra yenilsek ben bişeymi yazacaktım hayır..o inancı görmek herşeye bedel..sana şunu söyleyeyim takımın daha iyiye gitmesi için eleştiri yapmak gs düşmanlığı değildirTugay Aktepe' Alıntı:Metin Ertürk;
Kepez Bld. maçını kaybetmeyeceğiz sakın heveslenme..Sizin gibilere malzeme vermemek adına kazanacağız 8)
Bu arada bizim takımımız insanüstü oyunculardan ve robot bir hoca tarafından oluşturulmadı..
Mağlup olmak da galip gelmek gibi basketbolun ve sporun içinde var..
Bilmem anlatabildim mi?!