* Maçı hakem yüzünden kaybetmedik ama şu pozisyona penaltı çalan hakem, çıkıp da ben hakemim demesin.. Bakalım MHK ne karar verecek.. Kaç hafta dinlendirilecek..
* Hala Galatasaray'da asla oynayamayacak adamlarla dolu bir takımız. Gökhan Zan, Serdar özkan, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Pino, kaleci AYkut, Mustafa Sarp.. Bu adamların Galatasaray'ın futbolcusu olmaları mümkün değil.. Babamızın oğulları değiller.. Olmuyorsa bir çözüm bulunsun artık..
* Elano oynamak istemiyorsa bırakın gitsin.. Milletin orada anası ağlıyor, beyimiz Brezilyadaymış, nedeni belli değil..
*Rijkaard'a hep desteğiz, tamam moralsizdi ama dün artık saçmaladı iyice.. Cana'yı tutmuyorsan aldırmasaydın takıma.. Barış varken Cana'yı çıkarıyorsak uzun uzun düşünmeliyiz..
* Ligin yayın ihalesi 321 milyon usd, oynayan futbolcular Quaresma, Guti, Baros ve Niang birinci sınıf futbolcular..Bütün maçlar canlı yayınlanıyor.. Ama şu zeminde maç oynanıyorsa o ligden aslında hiç bir şey olmuyor demektir.. Geçen deplasmanımız Buca, bu deplasman Karabük.. Şu zeminlere bir bakın ya.. İnönü'nün zemini de böyle, Kadıköy de böyleydi sezon başı.. Ben anlamıyorum.. Diğer ülkerlerde niye böyle zemin yok.. Önce tesisleşme.. Şu ligde Messi ile C.Ronaldo oynasa, bu sahalarda maç oynandığı sürece bir halt olmaz bizden.. Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın, sahası bozuk olan takım gitsin başka stadda oynasın maçlarını..
* Adamı zorla takımdan soğutuyorlar. Ben bu adamlarla ne Kadıköy'e gideyim.. Koşmazlar, umursamazlar.. Bunlarla su içmeye gidilmez.. Gökhan Zan'a bak.. Emeneike her topta bastı geçti.. Milli takım topçusu işte.. Nerede Serdar Özkan.. Beşiktaşın çöplerini toplayanlar nerede ve son söz, Adnan Sezgin nerede.. Neden maçlara gelmiyor ? Neden stadda göremiyoruz ? Neden o mübarek nurlu yüzünü Tv'de göremiyoruz ? Korktuğu bir şey mi var .