Kardemir D.Ç. Karabük - Galatasaray | TSL 7. hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16
Galatasaray?ın Karabük kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Aykut Erçetin
Lucas Neill
Ali Turan
Gökhan Zan
Emiliano Insua
Aydın Yılmaz
Barış Özbek
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Lorik Cana
Juan Pablo Pino
Zvjezdan Misimovic
Serkan Kurtuluş
Musa Çağıran
Emre Çolak
Sabri Sarıoğlu
Serdar Özkan
Ufuk Ceylan
Harry Kewell

Arda,Baros,Hakan Balta ve Servet kadroda yok.Diğer üçünü anladım da Servet neden kadroda yok ki, sakatlığı falan mı var acaba ?
 
Servet'in sakatlığı yoksa acaba birşey yaşanmış olabilir mi ? İnşallah öyle birşey yokturda sakatlıktır en azından alternatiflerimiz var.

Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek adına çok önemli bir maç, derbi haftasında muhakkak kazanmamız lazım.
 
Rijkaard Hiddink ile satranç oynuyor gibi. Buyur sen zaten takımında oynamayanları milli takıma çağırıyorsun ben çağıracaklarını hazırladım takımımda oynatmıyorum mesajı veriyor.
 
Bu 2 hollandalinin yüzünden biz zarar görüyoruz sürekli.
 
Evet denilen sebebe göre, antrenmanda Servet esas 11de değilde yedek takımda görev vermiş Rijkaard. Servette Rijkaard'ın yanına gitmiş bunun nedenini sornuş. Rijkaard'da tüm futbolcuları toplamış onların önünde Servetle tartışşmış bunu.

Şimdi olayın başlangıcı anlamında sorun Servette. Sana ne istediği takımda oynatır. Belki de forvetsiz çıkıyoruz forvetlerin hücum ederken antrenmanda deneyimli bir savunmaya karşı hücum etmeleri için Serveti yedek takıma koydu. Servete neymiş. Her yedek kaldığında böyle tripleremi girecek.

Rijkaard'ın da bu olayı tüm takımı toplayıp onların önünde tartışması gereksiz olmuş bence. Bu da bence Rijkaard'ın hatası ama belki başka bir durum vardır verilecek başka bir mesaj.

Sonuç olarak gelişmeler böyleyse, klübün Servet'i süresiz kadro dışı bırakması taraftarıyım eğer Servet özür dilemeyecekse. Yeter artık takımda yarattığı hizipler.
 
İyi olmuş.Ben böyle saçmalık görmedim ya.Sporcu sporculuğunu bilecek.Birde oynadığı takımın büyüklüğüne bakmadan böyle bir saçmalık yapması kendi içimde Servet'i sorgulamama neden oldu.
 
Kimse vazgeçilmez değil, hele ki Servet hiç değil. Doğru ise eğer hoca ile kavga etmek ne demek yahu. Servet bunca zamandır nerede olduğunun farkına varamadıysa az bile ben olsa süresiz kadro dışı bırakırdım, çünkü hoca ile kavga etmenin hiç bir açıklaması olamaz.
 
Gün geçmiyor ki bir gün daha geçmesin bir tuhaflık yaşanmasın şu takımda.

Yalnız bahsi geçen ismin defteri kara olmasından ötürü net bir bilgi olmamasına rağmen herkes sağlam repliklerle giydirmede bulunmuş bence aslını astarını bilmeden konuşmak yersiz.
 
Eğer Servet böyle davrandıysa hiçbir zaman takıma girmemeli.Belki Emenike karşısında senle başlamak istemedi veya keyfi olarak senin performansından memnun değil.Artık Galatasaray gibi bir takımda oynadığını bunca senedir anlamadıysa kendisine yol verilmelidir.
 
Tamam Servet hata yapmış ama bu kadar da uzatmanın manası yok. Tüm takımı toplayıp oyuncuların gözünün önünde takımın en formda isimlerinden birini azarlamak da ne demek !

Rijkaard'da saçmalamış ''bence''.

Maçta Emenike coşmaz umarım.
 
Eğer söylenin doğru ise.Başlıca hata Servet'in.Sen kimsin ki , ister yedek takımda ister as takımda oynatır.Sana mı kalmış?
 
Eren Akın' Alıntı:
Eğer söylenin doğru ise.Başlıca hata Servet'in.Sen kimsin ki , ister yedek takımda ister as takımda oynatır.Sana mı kalmış?
Yine de ne gerek var senin as stoperin ve milli takımının oyuncunun harcanması bu kadar kolay mı ?
 
Olayın ayrıntılarını bilmiyoruz Emin ve hocanın azarladığına ihtimal vermiyorum. Uyarmıştır doğrudur, Servet'i de biliriz 20 yaşındaki Arda'yı tribünlerin ve Tv deki milyonlarca insanın önünde nasıl azarladığını.
Şu kadarcık şeye artistlik yapıyorsa Allah'dan Fatih Terim ile çalışmamış, Arif Erdem'in yerinde Servet olsa ikinci hafta gırtlak gırtlağa girerlerdi. Ama Terim olunca işin diğer tarafında yemez.

Hocanın iyi niyetini suistimal ediyor bu kadar açık bir durum, hoca uyardı diye kim artistlik yaparki, Hoca medeni bir insan diye böyle artist kesildi herkes başımıza.
 
Alison Sudol' Alıntı:
[quote="Eren Akın":1dodubqf]Eğer söylenin doğru ise.Başlıca hata Servet'in.Sen kimsin ki , ister yedek takımda ister as takımda oynatır.Sana mı kalmış?
Yine de ne gerek var senin as stoperin ve milli takımının oyuncunun harcanması bu kadar kolay mı ?[/quote:1dodubqf]
Olay burda başlıyor zaten milli takımın bütün defans hattı Galatasaray da.
Ama bu oyuncuların Sabri hariç Galatasaray gibi bir takımda oynayacak kapasite de olmadığını düşünüyorum.Ayrıca Servet ile sorunlar belli bir süredir vardı zaten.Bu olay gerçekse eğer hocaya karşı bir meydan okumadır ve takıma karşı bir saygısı olmadığını gösterir.
 
Rijkaard'ın ben de ihtimal vermiyorum Servet'i azarladığına.Sadece konuşmuştur.Harcama da kesinlikle yoktur.Ama Servet'in gidip de hocasına böyle birşey söylemesi son derece saçma.Hele de bu kadar iyi oynarken böyle birşeye ne gerek vardı , sanki hocanın otoritesini tartışıyormuş gibi.
 

Üst