Kardemir D.Ç. Karabük - Galatasaray | TSL 7. hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16
Bu maci Frank Rijkard icin almalari lazim.Adamin bugun dogum gunu.1 sene boyunca adami uzuntuden kahrettiler artik aldiklari paranin A'dan Z'ye hakkini verme zamani geldi..Rijkaard icin,bu taraftar icin cikacaklar mucadele edecekler,oynayacklar.!
 
Zor maç gerçekten. Zemin son gördüğüm hali ile berbattı. Rakip ne Buca ne de Konya ile kıyaslanabilir. İskelet kadrolarında, en önemlisi hocaları ve taktiklerinde pek fazla değişiklik yapmadılar Süper Lige gelirken. Evinde daima tehlikeli olacak bir ekiple oynayacağız. Tahminim berabere biter.
 
Servet'in zaten Rijkaard ile sıkıntıları hep vardı..
Kendisinin ayağı bir futbolcu ayağı değil.. Vurduğu her top taca veya rakibe gittiği için, 1 metreye pas atamadığı için, uzun top atmamayı tercih etmemize rağmen yerli yersiz uzun top attığı için Rijkaard'ın normalde istemediği bir adam oldu.. Ama bizde yönetim olmadığı için takımda.. Hoca istemeden oynattı hep.. Hatta Servet çıkıp, " bu sene hem bizim için, hem Frank için son şans " falan demişti sezon başında.. Rijkaard ,Servet'i istememekte haklı ama üzerini çizemiyor altrenatifsizlikten..

Neyse Servet'in olmamasına üzülecek değilim.. Bu maç çok eksiğimiz var. Bana berabere kalacakmışız gibi geliyor ama umarım kazanırız.. Ayhan geçen maç gibi oynarsa ve Cana ilk 11 başlayıp tüm maçı oynarsa umudum var.. Ama yine M.Sarp başlarsa işimiz zor.. Bu maçı kazanırsak, Kadıköy öncesi son maç olan Ankaragücü maçındaki havayı düşünemiyorum bile.. Kalbimiz Karabük'te..
 
Servet Çetin'in oynamaması en doğru hareket..Rijkaard'ı tebrik etmek lazım..Her zaman Gökhan Zan'ı savunan birisi olaraktan,sakatlanmadığı surece Gokhan oynamalı bu takımda..Servetinde devre arası satılıp,taraftarı kahreden,çıldırtan oyuncu yapılarından bir an önce kurtulmak gerekir..
 
Koskoca Galatasaray Servete mi kalıcak? Gecen sene Marsilya olayı çok kötü oldu. Bu kazmalıkta bi adamı 8 milyona çakıyoduk kısmet değilmiş.
 
Servet'in oynaması Emenike'yi tutabilmesi açısından iyi olurdu bence. Ama eğer bir disiplinsizlik varsa cezalandırılsın artık bir zahmet.
 
Servet`in F.R ile kişisel sıkıntısı oldugunu direk kendi agızından duydugumuz için F.R ,Serveti 30 mac oynatsa 1 mac oynatmasa F.R kötu olucakdı ki oldu,Servet kendini sorgulamalı bence yaşı 30 dayanmış , savasması dısında ekstra bir yetenegi yok vede Galatasarayda oynuyorsun bence susup işini yapması lazım kendi tercihi, 1 Servet gider 100 Servet gelir .
 
zor deplasman havada beraberlik kokusu alıyorum umarım oyle olmaz kazanırızda söyle bir hafta sonun rahat rahat geciririz bide ts-bjk macı var zaten ordan bir beraberlık en kotu hafta muthis bitmiş olur bizim için..
 
Hoca için oynasınlar kazansınlar bu gün. Görmek istediğim gol atalım ve tüm takım hep beraber hocaya koşsun kenetlensinler. Florya'da arkadaşlık başkadır lafı havada kalmasın, oyuncular inşallah Hocamıza bir ailesinin de burası olduğunu bugün gösterirler.
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
Mercan ile çıkıyoruz.

o zaman galibiyet hayal..
bu takıma sarı-kırmızı giyinmeyi haram ettiler..
her sene yeni forma çıkarmak şartsa, her sene yeni sarı-kırmızı forma çıksın.
bu , gördüğüm en berbat forma ve uğursuzluk abidesi..
 

Üst