Katie Douglas

Re: Katie Douglas Galatasaray'da

Mustafa Kaya' Alıntı:
İnş olayları görmemiştir ..

görmemişmi!
bırak görmeyi olayın bizzat ortasında kaldı!
hangi akla hizmet oyuncuların giriş çıkış yaptığı yere yakın bi bölüme bu oyuncuyu oturturlar anlamıyorum...
fbliler soyunma odasına kaçarken atılan maddeler karşısında kafasını kapatıp önüne eğilirken gördüm....allahtan kocası yunanda bu tarz ortamı bilir...

Alışsın şimdiden..haftaya Saha içinden yaşıyacak bunları..ikinci yarı busefer o maruz kalıcak..ve tabiki daha Play offlar..

Arkadaşlar Katie olaylardan sonra bizim yan tarafa yani takım arkadaşlarının olduğu yere geldiler Sophia ile birlikte, Sophia çok eğleniyordu durumdan. Taklidimizi yapıyordu hatta :D Katie de kamerasını çıkarıp Nevizade Gecelerini kaydetti. Bende korkup, rahatsız olmasından korkuyordum ama o etkilenmiş gibiydi tribünlerden.

Neyse artık derbinin önemini filan anlatmaya gerek yok...Olayı net olarak anladığından eminim...Bakışlarında bunu gördüm...:)

kendi kamerasını çıkarıp Nevizade Geceleri'ni çektiğini gördüm(alıntıdır sarayın sultanları.blogspot)

neyseki katie fazla etkilenmemiş olaylardan ama taraftar olarak fena etkilemişiz herhalde...

Tamam geçen sezon sergilediği başarım ile gönüllerde taht kurdu Seimone ama...

Kulübümüzde bir sene oynayan oyuncunun hatırasından söz ederek formasını rafa kaldıracaksak, yakın gelecekte forma numaralarının 3 haneli olması için ilgili kuruluşlara başvurmamız gerekir.

bi arkadaş seimone nın hatırasına ayıp olur demiş sanki augustus ölmüş gibi konuşmuş hatırasına saygısızlık :) ne alaka ya augustus geri dönünce onlar anlaşır merak etmeyin büyük oyuncuların böyle basit olaylar pek umrunda olmaz,onlar oynadıkları oyuna bakar...

Sercan Bey;
Seimone ölmüş gibi bahsetmedim... Konuyu çarpıtmasak... Sonuçta Seimone 7'den 77'ye herkesin gönlünde taht kurmuş bir oyuncu... Her ikisi de büyük oyuncu buna sözüm yok ama ne bileyim 23'ün içinde başkasını görmek?!? Yok bu bana bir beden büyük geldi...

Onur Bey;
Seimone sadece bir sene oynayıp gidenlerden farklıdır... Hem rafa kaldırmak söz konusu değil... Gelecek sene yine burada...

Ya hem forma numarası mı bitti? 4'ten 99'a bir tanesi de olabilir...
Acaba adidas yabancılar için belli numaralarda mı forma üretiyor ki? Ya da forma satış stratejisi mi bu?

Ya o degılde Katie de bızım gonlumuzde taht kurarsa ve guzel bır sınerjı yakalarsa takımla sımone katıe sophıa 3 lusu seneye takımda olursa WNBA sampıyonluguna oynarız walla :)

Galatasaray a hos geldin Katie.:)

GS taraftari ile ilk bulusmasi kaciranlar icin:

[youtube:1mbzojgy]http://www.youtube.com/watch?v=R3v6Nxn4mOI[/youtube:1mbzojgy]

1:18 de Isil cok tatli ya.:D

Youtube'a Katie Douglas yazin bir kac video cikiyor, 2009 all-star macindan video var Jia Perkins ile gülüsüyorlar felan. :D
Cok merak ediyorum, ama icimden bir his cok saglam bir oyuncu aldik diyor.