Kerem Tunçeri

Kerem keşke internetim yavaş olsaydı da sayfanın açılması biraz daha uzun sürseydi. Bu sezonki transfer haberlerini veren kişinin bu başlığı açtığını görünce...

Şu anda benim hiçbir umudum yok erkek basket takımına dair, tahmin ediyorum ki birçok kişi de aynı fikirde. Kerem Tunçeri transferi takım üzerindeki ölü toprağını atabilir ama yönetim bunu düşünür mü, baskı yapmayı başarabilir miyiz bilmiyorum.

Kerem henüz 29 yaşında ve yönetimin ne olursa olsun onu kadroya katması lazım. Sene başı çok zordu ama yaşanan sıkıntılar bu kadar ortadayken, taraftarı gaza getirebilecek unsurlar gerekliyken, Kerem'in yuvaya dönmesi herkes tarafından istenirken ve Kerem Rusya'da mutsuz iken(bu sadece iddia herkes öyle söylüyor ama) bizler birşeye zorlamalıyız bence. gsbasket'in asıl görevlerinden biri bu olmalı. Nasıl ki biz partide Brian Tolbert hikayesini dinlediysek bu da öyle birşey olmalı.

Kerem bu takımı şampiyon yapabilecek az isimden biri.
Yapılması pek doğru değil.Ama artık burda insanların suçlamalarından sıkıldım.Kaybedilen her maçta yüzler bize dönüyor yavaş yavaş suçlu hissediyorum kendimi.

Çok sert bir mesajla bu önerilebilir.Artık son şansımız olduğu sabırların taşdığı belirtebilir.

M.S'nin menejerine kulüp bulmalarını söylemişler.Zizic işide pazartesi belli olacakmış.Transfer dönemi bitsin diye dua ettik millet yeniden ayaklanacak şimdi.

Kerem Tunçeri'yi İstiyoruz!

Bu başlığı açarken birçok arkadaşımızla fikir alışverişinde bulunduk ve düşündük ki;

Guardsız durumdaki takımımızın ihtiyacı olan oyuncu Kerem Tunçeri'dir.

Organizasyon ve savunma konusunda sorun yaşayan takımımıza Kerem ilaç gibi gelecektir.

Kerem'in parası ya Zizic satılarak karşılanmalıdır yada ek kaynak yaratılmalıdır.

7 milyon dolarımızın heba olmaması için 1 milyon gerekirse 1,5 milyon dolar daha bulun. 7 milyon yerine 1,5 milyon kaybedin.

Yönetimimiz, başkanımız gerekirse de camiamızın önde gelenleri Kerem'i ikna etmelidir.

Bu sene olmasa bile Galatasaray'ın şampiyonluğuna giden yolu açın ve hemen Kerem'i alın.

Teknik kadromuzdan ve yönetimimizden isteğimizdir.

Re: Kerem Tunçeri'yi İstiyoruz!

Faruk Abi,

Kerem Tunçeri'yi ikna edemiyorsak şampiyonluk hedefi çizmeyelim önümüzdeki senelerde de. Onu edemiyorsak kimi edeceğiz. Sevgili Ahmet Dedehayır'ın görevi nedir? Haldun Üstünel kimleri ikna ediyor yahu.

Bu seneyi unutalım diyorum. Kerem, hadi yanında Ermal de benden. Gelseler ne değişecek?

Gelecek sene için konuşuyorsak varım...

Coach konusu beni aşar.

Ben sadece geçen sene ULEB'de yarı final oynayan takımın beşi; Brown - Hite - Owens - Johnsen - Gains'di derim.

Yeni sezona hepsini kovup "daha yüksek" hedeflerle baştan başlıyoruz. Halimiz ortada...

İşin fenası geçen sezon Eurochallenge'da final oynayan Dexia'yı da beğenmiyoruz! Biz neymişiz be abi!

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Bu seneyi unutalım diyorum. Kerem, hadi yanında Ermal de benden. Gelseler ne değişecek?

Gelecek sene için konuşuyorsak varım...
Faruk abi Kerem gelirse takımın çehresi değişir Ermal benden demişsiniz ikisi gelirse şukadar söylüyorum şampiyonluğun en büyük adayıyız efesden bile, Ermal'in bize geleceğini zannetmiyorum ama Kerem için gerekli bütün girişimler yapılmalı.

Galatasaray gelecek 2-3 sene içinde basketboldaki hedefini acıkca belirtmelidir.

Eger 3 buyukle (telekom,fbulker,efes) yarısamayacaksa (ki anlasılır bir durum) ona gore bir hedef secilir ve kadro kurulur. Bu zayıf bir kadro ve hedefsizlik falan degildir. 300bin$ faydalı yabancılarla gelecek vaad eden yerli oyuncularla yola devam edilir.

Eger sınıf atlamayı dusunuyorlarsa bastan asagı organizasyon uzerine kafa patlatmaları gerekiyor. Once kendileri inanacak yapılanlarla taraftar inanacak, ondan sonra yaptıklarınla oyuncuyu ikna edebilirsin, yoksa aynı parayı verebilsen bile ne Kerem gelir ne de Kaya, Engin gibi bizi reddedip Efes'e gidenler...

Bizde Ettore Messina istiyoruz!

1228251475.jpg

Ben takımda Kerem Seçer'i görmek istiyorum . Sahada ruh gibi gezen oyunculardansa bu yazıyı yazan ve gerçek Galatasaraylı olan Kerem Seçer'i ... İstiyorlarsa takıma beni de alsınlar . 5-6 yıl oynamışlığım var , en azından mücadele eder , ortadaki topa atlar , o formayı taşımayı bilirim !

Umarım yöneticiler , teknik ekip ve oyuncular bu forumu , hayatları Galatasaray olan bunca insanın yazılarını okuyorlardır . Anlayan anladı .

Saygılarımla

Dediğiniz gibi Kerem Tunçeri ve ya bir başkası artık birşeyler yapılması gerekiyor.Hatta birçok şey yapılması gerekiyor.Kerem Tunçeri'yi ikna etmek zor demiş bir kaç arkadaşımız.Sen Galatasaray basketbol takımıysan ikna edeceksin , edemiyorsan dön geriye bak yine sorun sende her basketbolcunun oynamak isteyeceği başarılı bir takım kuramamışsın demektir.

Kerem Tunçeri yuvaya dönme zamanıdır.
İlk yarıyı boş verip kadro yapımızı tamamen 2. döneme göre ayarlarsak iyi olacak.