Kerem Tunçeri

Kerem Tunçeri Efes Pilsen'de

Bugün bir çok yerde Kerem Tunçeri ile ilgili haberler okudum, Efes ve Fener transfer etmeye çalışıyormuş kendisini.

Kerem'in en çok yakışacağı camia bizim olduğumuzu düşünüyorum, onu biz yetiştirdik, o bizim takımı tutuyor, bizlerde onu çok seviyoruz!

Mademki şampiyonluk istiyoruz, o zaman her türlü özveriyi gösterip Kerem'i alalım!

Değerli klüp yöneticilerimiz, ve idarecilerimiz, lütfen bizi ve Kerem'i mutlu edin, ona sarı kırmızı formayı giydirip, aslan armayı öptürün!!!!

Re: Kerem Tunçeri bize yakışır!

Burak Uzundere' Alıntı:
Kerem artık vaadini doldurmuş boşuna rashid ile cüneytin performansını düşürmeyelim bence..
Vadesini doldurmuş demek istedin sanırım.Kerem Tunçeri bu ligin tozunu atar oyun kurucu mevkiinde.Alınırsa tüm takımı tüm takımı yukarıya çeker.Böylelikle Cüneyt ve Atkins'in performanlaslarıda maksimum olur.Efes veye fenere giderse(özellikle fenere) çok üzülürüm..

Ülker'e giderse, Fb ve Efes finaline hazır olun kepenkleri indirin bekleyin seneyi şimdiden söylemesi.

Atkins ve Cüneyt varken gereksiz. Yerli rotasyonunu güçlendirmeliyiz ama forvet ve uzun takviyesiyle. Ayrıca yabancı uzunda şart.

Berk Tuna' Alıntı:
Atkins ve Cüneyt varken gereksiz. Yerli rotasyonunu güçlendirmeliyiz ama forvet ve uzun takviyesiyle. Ayrıca yabancı uzunda şart.
Sadece o yönden bakma olaya.Sana gelmeyip fenere gitse efese gitse daha mı iyi? eğer alamazsak burak'a yüzde yüz katılıyorum.Geçmiş olsun...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Berk Tuna":eek:her88ii]Atkins ve Cüneyt varken gereksiz. Yerli rotasyonunu güçlendirmeliyiz ama forvet ve uzun takviyesiyle. Ayrıca yabancı uzunda şart.
Sadece o yönden bakma olaya.Sana gelmeyip fenere gitse efese gitse daha mı iyi? eğer alamazsak burak'a yüzde yüz katılıyorum.Geçmiş olsun...[/quote:eek:her88ii]

Tamam o zaman Efes ve Fener'in istediği her oyuncuyu alalım.

Her oyuncu değl er oyuncuyu alalım.Bugün efesin kadrosundaki sinan güler, engin atsür sezon başında bize gelse durum böyle olurmuydu?
Yanlış mecralara çekme Berk olayı.Eğer türkiyeye geri dönecekse onu alan takım bir adım öne geçer.ÖZellikle bu takım oyun kurucu mevkisinde sorun yaşıyorsa ve alacağı türk oyuncu ile 3+2 kuralını daha rahat uygulayacak bir takımsa...

Bu sene play-off lara kadar zor gelir bence kerem....Ben zaten istemiyorum bizim iki sıkıntımız var zaten yoksa cok iyi takımız...Gurovic ve 5 numara başka yok

Eren Aydın' Alıntı:
Her oyuncu değl er oyuncuyu alalım.Bugün efesin kadrosundaki sinan güler, engin atsür sezon başında bize gelse durum böyle olurmuydu?
Yanlış mecralara çekme Berk olayı.Eğer türkiyeye geri dönecekse onu alan takım bir adım öne geçer.ÖZellikle bu takım oyun kurucu mevkisinde sorun yaşıyorsa ve alacağı türk oyuncu ile 3+2 kuralını daha rahat uygulayacak bir takımsa...

Aynen katılıyorum. fülker alırsa Keremi 1-2 basamak atlatlar. En büyük sorunlarını cok iyi bir transferle düzeltmiş olurlar.

Eren Aydın' Alıntı:
ÖZellikle bu takım oyun kurucu mevkisinde sorun yaşıyorsa

İşte altın cümle bu. Bende bizim böyle bir sorunumuz olmadığını, Kerem'e harcayacağımız parayla yabancı uzun almalı ve yerli rotasyonumuzu güçlendirmemiz gerektiğine inanıyorum Eren Abi.

Hem Kerem'i hem uzunu alalım Berk ;) Şampiyon olacaksak Kerem'in ekstra maliyetini kabullenmek lazım.Eğer benim alacağım adam fenere gidip, en güçlü rakibi daha güçlü yapacaksa ben sorgulamam alırım.Hele bu insan GS'li Kerem Tunçeri ise.Nasıl Efes rakiplerim güçlenir diye türk oyuncularını bırakmıyor bizimkiside aynı hesap.Tabiki bütcelerimiz denk değil ama dediğim gibi şampiyonluk hedefi varsa şubenin Kerem alınıp güçlü görünen oyun kurucu mevkisini en güçlü hale getirmek lazım.

en azından rakiplerimizin almasına engel olalım =)

ülkere yararlı olur ama efes'e bi katkısı olacağını sanmıyorum, ki efes bu saatten sonra daha fazla harcama yapmaz..

Berk Tuna' Alıntı:
İşte altın cümle bu. Bende bizim böyle bir sorunumuz olmadığını, Kerem'e harcayacağımız parayla yabancı uzun almalı ve yerli rotasyonumuzu güçlendirmemiz gerektiğine inanıyorum Eren Abi.

Kerem bize gelicem eyvallah desin 2-3 yıllıkta sözleşme yapsın ben yarın ya Atkins'i yada Cüneyt'i yollarım illa gerekiyorsa.
Takımın yararına olacak her olaya profesyonel yaklaşırım ben.

eger bu transfer gerçekleşirse ki bence çok zor hem kaptandan hemde atkinsten daha iii verim alırız...eger cüneyt 10 15 dk oynarsa exstra performans gösterir bu dk fazla oynadıgı zaman hem savunmada hemde hücumda takım yavaşlıyor...malum uzun maraton cezası var sakatlıgı var...

Bugünkü çektikleri kuradan sonra F.Ülker almak için herşeyi deneyecektir.
Keşke bize gelse.Bence 3. bir PG'e ihtiyacımız var...

Fenerbahçe Ülker'in sezon başından beri eksikliğini hissettiği "lider oyun kurucu" vasfına en uygun kişi şu şartlarda Kerem Tunçeri. O yüzden böylesine önemli bir yıldızı da en önemli rakibine kaptırmak istemez Galatasaray yetkilileri muhtemelen. Eğer ki yeteri kadar bütçe varsa alınsa iyi olur, Cüneyt yer yer iki numaraya çekilerek Kerem ve Atkins'ten daha çok verim alınabilir, kadroda şişkinlik yaratmaz bu transfer yani..