Re: Kimler alır?
Bende varım Eyüp senin çabanı gördükçe ilerisi için umutlanıyor insan bizi iki kişi olarak ekle.
Bende varım Eyüp senin çabanı gördükçe ilerisi için umutlanıyor insan bizi iki kişi olarak ekle.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:İnanmayan dostlar lütfen bizleride demoralize etmeyin!
Biz o kombineleri alacağız, aldıracağız!
Küçülmek isteyenleride küçülteceğiz!
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Hala ıddalıyım Mithat Duran'ın aldığı her kombine başına beş tane alıyorum. Şaka bir yana ben kombine almam takımı küçültsünler ben sonra fenerden 40 sayı fark yediğimizi görmek için mi kombine alayım şube saçma sapan yönetilsin biz hala onlara kombine ile ilgili salon ile ilgili isteklerimizi çabalarımızı bildirelim kusura bakmasınlarda o insanlar işini adam gibi yapmadıkları sürece onların kendini daha iyi daha rahat hissedeceği hiç bir şeyi yapmam Eyüp abicim senin rican için bile yapmam.
Ayrıca Bu sene kombine çıkaracaklarınıda zannetmiyorum.
Kerem e katılıyorum küçülüyoruz diyip Galatasarayı babasının malı gibi gören zihniyete bir tepki konmalıdır.Galatasaray HALKINDIR.Testi kırılmadan sezon başlamadan bir şeylerin tepkisi konulmalıdır küçülme kabul edilemezKerem SEÇER' Alıntı:Ben maça gitmeyelim demedim kombine almayalım dedim. Sizin aldığınız bu kombineler üzerinden kendilerini başarılı sayacaklar.
İkincisi her sene ortasında keşke almasaydık diyeceğinize almayın daha iyi değil mi?
Üçüncüsü bu sene bile 6-7 maç 200-300 kişiye oynadık abi yapma etme
Son olarak da demoralize etmek değil gerçekleri göstermek.