Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!
Alperen kardeşim!
Güzel sözlerin için teşekkür ederim öncelikle, Kerem veya başka biri kim olursa olsun inandığım şeylerin arkasında dururum, kaldıki kimseye kötü bir söz sarfetmedim etmemde!
Ama buraya kombine almayacağım, vede aldırmayacağım yazmak hoş değil???
Bize hiç bir şey kazandırmaz, aksine dahada dibe vururuz, eğer zihniyete karşı, Ahmed Salih, Kerem Seçer, Ahmed Önder, vs... arkadaşlar bir tavır örgütleyeceklerse ben onların yanındayım, ne yapmamı istiyorlarsa yapayım!
Ama bu şubeden bu sene bir şey olmaz, 100 kişi maçlara gelmez, kimse kombine almaz vs.... türden şeyler bence küçülmeyi kabul etmektir, bu anlamda yapılacak her şey küçülmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürer!
Bizim yapmamız gereken küçülmek isteyenlere salonları doldurarak, kombine alarak, veya demokratik bir şekilde protesto ederek şubeye sahip çıkmak olmalı!
Aksi taktirde, bu şubeden bir şey olmayacaksa açıkça söylüyorum Önder ve Arda siteyi kapatsın, Kerem yöneticiliği bıraksın, Ahmed Salih uzun araştırmalar yapmasın vs...
Çünkü bunlarda boş, hiç bir şey yapmayalım kısaca sessizce dağılalım!!!
Ama bence bunu biz kabul etmemeliyiz, kombineleri alarak ilk tavrımızı koymalıyız!
Ben burada bana destek olan kardeşlerime güveniyorum, eğer istediğimiz gibi bir kombine politikası izlenirse bizler o kombineleri bitireceğiz!
Bu projeye destek olan kardeşlerim, hazırlıklara başlasın, bir müddet sonra deli gibi kombine almak ve aldırmak için mücadele edeceğiz!
KOMBİNELERİ TÜKETECEĞİZ!
SONRA BAKALIM NELER OLACAK!