Kombine alacaklar listesi!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Sadece kombine almak isteyenlere özel topic!

eyüp öncelikle sinirini kendine sakla dostum .seninle her daim yanyana olan insanlara ahmetler diye hitap etmen hiç yakışık olmamış.

demokrat bir ortamsa burası herkes küfür etmeden ,hakeret etmeden görüşlerini yazabilri yazacaktırda .yok biz bizeyiz derseniz kombine almayacakaları atarsın siteden bize kombineli üye lazım dersin ve şuan yaptığın da o.

ben kendi tribünümü insanımı çok iyibilirim .tribün konusunda da havayı iyi bilirim.senin kombine alacaklar dediğin insanlar aynı geçen sene ayhan şahank olsun biz bize oynarız deyip gelmeyen insanlara benzeyecek.bunlara sen başta olmak üzere arma sevdalılıarını ayrı tutuyorum ki arma sevdalılarıda sezonun ikinci maçından sonra desteği onlarda takıma bağlantı olarak azaltılar.

senin mücadeleni takdirle karşılıyorum ama şuan yanlış bana göre.
sen şuan bu takıma kötülük yapıyorsun verdiğin destekle yönetime.

öncelikle tarftardan özür dilemesi gereken insanlar,pempe koltuklarda polisin ensesinde maç izlettirenler,tek kapıyla sıradan bir lise salonu zihniyetinde salona karda kışta bizi getirenler,hoca konusunda ,oyuncu konusunda çuvallayanlar,derbi maçlarında seyirci getirmek için her yolu yapanlarlar benim işim olmaz.

bu şube profesyonel adamlara bırakılmadı sürece fülkerin efesin telekomun idman takımı oluruz.aziz yıldırama herkes küfür ediyor ama sabah spor haberlerine gazetelere bakınca voleybol olsun diğer amatör branşlar olsun adam en iyilerini almaya başlamış bizimkiler de gazetenin diğer başlıklarında magazin bölümlerinde.


kombine alanla almayının galatasaraylılığını kimse ölçmeye kalkmasın.



arma sadece ayhan şahankte basket maçında olmuyor.

24 haziranda kombinesi olan olmayan herkesi ARMAMIZI EN LAYIK ŞEKİLDE TEMSİL EDEN ENGELSİZ ASLANLARIN MAÇINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.
 
Re: Gölge etmeyin biz kombine alıyoruz!!!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kerem'ler Ahmet'ler, Can'lar hatta Eser'ler!

Gölge etmeyin bize, biz kombine alıyoruz, siz isterseniz almayın, siz isterseniz salonlara gelmeyin, siz isterseniz bırakın bu işleri!!!

Kendinize başka topic bulun, bizi bize yeteriz, biz bir avuç kardelen Yiğit Şardan'a inat, Ahmet Dedehayır'a inat hatta size inat bu kombineleri alacağız!!!

Sİzden ricamız bu topicten uzak olun, başka bir konuda bir örgütlülük kurun, bir şeyler yapın!!!

AMMMAAAA BİZİ DEMORALİZE ETMEYİN BİZ ALACAĞIZ O KOMBİNELERİ!!!

"Ahmetler" derken bana da yazmışsınız sanıyorum...

Bir olur, iki olur dedik ama, sizin bu tavrınız artık saygı sınırlarını aştı. Ne demek gölge etmeyin?! Size böyle konuşma hakkını kim veriyor? Beyefendi, kimse size maçlara gitmeyin demedi. Burada herkes fikrini belirtiyor ama, siz nahoş bir üslupla dikta eder gibi cevaplar veriyorsunuz.

Üç-beş senedir değil, uzun yıllardır Galatasaray basketbol şubesinin ne halde olduğunu biliyoruz. Şube ne yazık ki seçim malzemesi olarak görülüyor. Şubeyle alakalı kişilerin günümüz basketboluyla alakası yok. Şube içinde düzen yok, organizasyonun emaresi yok! Böyle giderse Galatasaray basketbolda sittin sene bir yere varamaz.

Siz kombine alarak takıma katkı vereceğinizi düşünebilirsiniz fakat, 50-100 kişinin kombine almasıyla sorunlar düzelmez. Siz ancak kendinizi tatmin edersiniz.

Galatasaray basketbol şubesi bu zihniyetten arınmadıkça bugünden daha iyi olmayacak. Bu zihniyete tepki gösteren, tavır alan kim varsa uzun vadede Galatasaray'a iyilik yapmaktadır, bunu bilesiniz!..

Lütfen meseleyi kişiselleştirmeyin. Başkalarının adına konu açıp "kombine almak istemeyenler buraya" diyerek insanları tahrik etmeyin, meselenin özünü saptırmayın.
 
Re: Sadece kombine almak isteyenlere özel topic!

Herkes kombine alıp almamakta özgür, ama burada kombine almak isteyenleri demoralize edecek yazılar yazmak doğru değil!

LÜTFEN EMEĞE SAYGI!

Ben kombine almayın diyen arkadaşlara soruyorum!

Ne yapalım?
Zihniyeti nasıl göndereceksiniz?
Şubeye nasıl sahip çıkacaksınız???

Benim önerim gayet açık ve net, makul fiyatla kombineler satılırsa, kombineleri alıp, salonda olalım, doğruya yanlışa tepkimizi orada gösterelim!

Küçülmek isteyenlerin karşısına çıkıp, küçülemezsiniz, biz tribündeyiz vede buna izin vermeyeceğiz diyelim!

Kombine almayanların GS liliğini tartışmayacak kadar aklı başında bir insanım, burada beni bununla suçlamak abzürd kaçıyor, ben sadece şunu diyorum, ortada bir proje var, bir plan var, doğru veya yanlış, bir mücadele etme çabası var, buna lütfen saygılı olun!

Kombine almak istemiyorsanız almayın, ama bize bir alternatif sunun!

Kimse ile bu konuda diyaloğa girmek istemiyorum, gerçekten çok üzüldüm bazı arkadaşların tavırlarına, almak ve aldırmak istemeyenlerle son polemiğim, eğerki saygısızlık ettiysemde özür diliyorum.

Bundan sonra sadece bu projeye inanlarla destek olanlarla bir sinerji yaratmak için uğraşacağım!

Herkese saygılar.
 
Re: Sadece kombine almak isteyenlere özel topic!

Arkadaşlar her iki görüşede saygı duyuyorum fakat,

kombine almayarak tepki verdiğimizde,salonları boş bırakırsak birkaç sene evvele kadar şubeyi kapatmaya çalışan zihniyet, bu şube sadece zarar edip ,kulüp ekonomik olarak sıkıntıdayken bütçemizi zorluyor deyip şubeyi kapatmaya kalkarlarsa diye korkuyorum!

Birde bu açıdan düşünmekte fayda var, hakeza kimse kümede düşse basketbolu Türkiyeye getiren kulübümüzü şubesini kapatmasını aklından bile geçirmek istemez..
 
Re: Sadece kombine almak isteyenlere özel topic!

Gelecek sene için potansiyelli oyunculardan oluşan genç bir kadro kurulabilir,yeni düşünce biçimimiz ışığında.Bu kadro taraftar desteğini arkasına alırsa hoş bir sürpriz yaşayabiliriz.Taraftar ve oyuncuların amatör olarak benimsediği bir kolej havası yakalarız.Zaten taraftar takımın mücadele gücünü görünce maçlar iple çekilecek,o salon yeteri kadar doldurulacaktır.
Geçtiğimiz sezondaki Galatasaray insanlara heyecan vermeyen,basketbol şevkini kıran bir Galatasaraydı.Böyle bir takım olmaktansa potansiyelli,istekli,heyecanla maçlara çıkan,geç oyunculardan kurulu bir Galatasarayı tercih ederim.Akıllıca transferler yapılıp,bu transferlerle oluşturulan takım ile taraftar arasındaki doku uyumu sağlanırsa yönetimde bu sinerjiden etkilenirse basketbolu üvey evlat muamelesinden kurtarabiliriz.
Tabii içi geçmiş,lütfen basketbol oynayan,bencil oyunculardan kurtulup;bunlar gibilerine kapıyı kapatmalıyız.Böyle bir takım kurulursa zamanla salonda dolacaktır.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Öncelikle her fırsatta demokrasi, saygı kelimelerini kusarken anlamını bilmemek böyle bir şey işte. Kimse kimseye bu bölüme yazma diyemez. Demek istiyorsa açar alikeser.galatasaraybasketbol.forum.com orada takılır.

Konuya gelirsek :

Adamlar şubeyi sirke çevirecek, bu kadar komik ve utanç dolu olaylar yaşanacak yıllardır, yetmeyecek kombine alanlar bilmem neyin bilmem neresine sokulacak sonrasında taraftarlık dersi vermek için kombine alınacak.
Neden ?
Sorgusuz sualsiz salona gidip kombine almak taraftarlıkmıdır yoksa taraflıkmıdır. Bizler bu şubenin bu armanın peşindeysek susmak için değil doğruları söylemek için uğraşıyoruz.
Ben 10 yıldır maç kaçırmadığım bu şubede bu yıl son 10 maçın hiç birine gitmedim. Hala belli birşeylerin kesinleşmesini bekliyorum kendi adıma tepki vermek için.

Anlamadığım bir şey var. Net cevap bekliyorum. Sen bugün 1000 kombine alsan adamların ne kadar umrunda olacak. Ya da tersten bakarsak adamlar demez mi "Ulan biz para harcıyoruz aynı sayıda insan kombine alıyor para harcamıyoruz kafamıza göre yönetiyoruz yine aynı sayıda insan. Ne gerek var. Takılalım oyun bahçemiz yapalım"

Şu düzende şu su yolunda testilik yapmak isteyenlere kolay gelsin. Ben kendi adıma bu düzende bir kaldırım taşı olmaktansa ayağa takılan çakıl olmayı seçiyorum.
O salon dolacaksa tepki için, adam gibi hedefleri belli ve şekli düzgün bir tepki için dolmalı. Gerisi ekmeğe yağ sürmektir.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Benim gözümde durum şudur,
Basketbol şubesinden vazgeçenler bu şubeyi üvey evlat olarak görenlere en büyük tokat,en büyük karşılık o salonu doldurmakdır...Bence 100lerce kişinin kombine alması,binlerce olmadıkça zihniyete hiç bir şey ifade etmeyecektir..
Toplu olarak karar verip toplu olarak hareket etmeliyiz,bizim kendi kendimize düşmemiz bence en büyük kaosdur,lütfen tribünü boş bırakmayalım...
Zihniyet öyle yada böyle şiddetle protesto edilmelidir..
SEN ŞAMPİYON OLMASANDA,KUPALARI ALMASANDA,FENEREDE KOYMASANDA,SEVİYORUZ İŞTE VAR MI DİYECEĞİN!!!
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Kombine almamak bize ne kazandırır?
Yönetim üzerinde ne etkisi olur??
Zaten kombine almıyordukki, burada ceza veya tavır nerede var???

Ben şunu çok iyi biliyorum, kombine almak, salonu doldurmak çok şeyi değiştirir, birileri şampiyonluk maçlarında salonu dolduruyor, birileri iyi yönetilen bir basketbol şubesine taraftarlık yapıyor, biz ise bir çok olumsuzluğa rağmen şubenin peşinden gidiyoruz!

Kombine alalım, aldıralım, salonu dolduralım, o zaman her şey yoluna girecek göreceksiniz!
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kombine almamak bize ne kazandırır?
Yönetim üzerinde ne etkisi olur??
Zaten kombine almıyordukki, burada ceza veya tavır nerede var???

Ben şunu çok iyi biliyorum, kombine almak, salonu doldurmak çok şeyi değiştirir, birileri şampiyonluk maçlarında salonu dolduruyor, birileri iyi yönetilen bir basketbol şubesine taraftarlık yapıyor, biz ise bir çok olumsuzluğa rağmen şubenin peşinden gidiyoruz!

Kombine alalım, aldıralım, salonu dolduralım, o zaman her şey yoluna girecek göreceksiniz!
Abi sonuna kadar haklısın taraftarlık budur fakat,zihniyet değişmezse basketbola yatırım yapılmazsa kandırılmak ağır gelmez mi ?
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kombine almak isteyen,istemeyen,takımı desteklemeye gidecek olan,olmayan herkes kendince haklıdır saygı duyarım.

Olaya 2 açıdan bakalım!

Taraftarımız bütün olup kombine alırsa; iyi bir düzeyde kombine satıldı,maçlar başladı Arma´yı desteklemeye gittik. Yine bekleneni alamazsak bu defa ne olacak? Zihniyet aynı zihniyet,yönetimin yaptığı açıklamalar bir Galatasaray camiasına yakışı olmayan konuşmalar... Kurulacak takıma ne kadar destek verirsek verelim,istersek her maç a.ipekçi´de 10 bin kişiyle maça çıksınlar yapabilecekleri en büyük başarı yine yarı final bilemedik final olur. Şu gerçek ki şampiyonluk dışında başarı,başarı kabul edilemez Galatasaray için. Bu taraftar şampiyonluk istiyor final oynamak,yarı final oynamak değil.Fakat şampiyon olabilmek için de burada söylenildiği gibi köklü değişiklik yapılması gerekir; ne gibi...
Yönetim olsun,alt yapı olsun,uzun süreli kadro,taraftara ve arma´ya yakışır ilgili insanlar vs.vs ama görülen o ki bunların hiçbiri camiamızda yok bunu 3 senedir görüyoruz! Harcanan paranın haddi hesabı yok ama başarı sınırlı! Faktör; Zihniyet... O yüzden kombine alanmalıysa eğer oraya gidilecekse sadece tepki için orada olunmalıdır yoksa yönetim kendini birşey zannedecek, o koltuğu bırakacaklarını pek zannetmiyorum ama belki gösterilen tepkiyle utanç duyarlarda o hakmedikleri mevkiden ayrılırlar!

Taraftarımız bütün olup kombine almazsa; o zaman basketbol şubemizin amatör kluplerimizden hiçbir farkı kalmayacak yine aynı şeyler yaşanacak,playout mücadeleleri... Ya da bunun tam aksine! Yönetim, taraftarın sessiz kalışına,takımını yalnız bırakışına göz yummayıp istifalarını verecekler bizlerde istediğimiz gerçekleşene kadar gereken tepkiyi durmaksızın göstereceğiz.

Sonuç olarak; Burda kimimiz kombine alsın,kimimiz kombine almasın olayı olmasın. Bütün Galatasaray taraftarı aynı fikirde düşünüp birlikte hareket etsin ki o zaman gereken tepkiyi fazlasıyla gösterebiliriz. Kimimiz maça gider kimimiz gitmezse, yönetimin bu işine gelecektir. Bence yapmamız gereken ister kombine alalım,ister almayalım takımımıza sahip çıkalım,Galatasarayımızı bu hâle getiren insanlara ağır ve sert bir şekilde tavrımızı koyalım ama takımımız bundan etkilenmemeli. Öyle ya da bu koltuktan inecekler!! Üzüldüğüm nokta herkesin yapmak istediği şey aynı ama kimimiz pencereden kimimiz kapıdan girmek istiyor! Lütfen aynı fikirde olalım!!
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Murat İNAL' Alıntı:
Öncelikle her fırsatta demokrasi, saygı kelimelerini kusarken anlamını bilmemek böyle bir şey işte. Kimse kimseye bu bölüme yazma diyemez. Demek istiyorsa açar alikeser.galatasaraybasketbol.forum.com orada takılır.

Konuya gelirsek :

Adamlar şubeyi sirke çevirecek, bu kadar komik ve utanç dolu olaylar yaşanacak yıllardır, yetmeyecek kombine alanlar bilmem neyin bilmem neresine sokulacak sonrasında taraftarlık dersi vermek için kombine alınacak.
Neden ?
Sorgusuz sualsiz salona gidip kombine almak taraftarlıkmıdır yoksa taraflıkmıdır. Bizler bu şubenin bu armanın peşindeysek susmak için değil doğruları söylemek için uğraşıyoruz.
Ben 10 yıldır maç kaçırmadığım bu şubede bu yıl son 10 maçın hiç birine gitmedim. Hala belli birşeylerin kesinleşmesini bekliyorum kendi adıma tepki vermek için.

Anlamadığım bir şey var. Net cevap bekliyorum. Sen bugün 1000 kombine alsan adamların ne kadar umrunda olacak. Ya da tersten bakarsak adamlar demez mi "Ulan biz para harcıyoruz aynı sayıda insan kombine alıyor para harcamıyoruz kafamıza göre yönetiyoruz yine aynı sayıda insan. Ne gerek var. Takılalım oyun bahçemiz yapalım"

Şu düzende şu su yolunda testilik yapmak isteyenlere kolay gelsin. Ben kendi adıma bu düzende bir kaldırım taşı olmaktansa ayağa takılan çakıl olmayı seçiyorum.
O salon dolacaksa tepki için, adam gibi hedefleri belli ve şekli düzgün bir tepki için dolmalı. Gerisi ekmeğe yağ sürmektir.
İşte daha öncede yazdıklarım ve söylemek istediklerim tam bunlar sen tepki koymadıkça bu onların işine gelecek.gelecek sene daha çok küçülecekler.Biz Böyle yaptıkça tavır koymadıkça adam şubeyi babasının çiftliği sanıyor istediğim gibi yönetirim kulübü istediğim kadar küçülürüm taraftar nasıl olsa her koşulda destekliyor diyor.Korktukları bir taraftar baskısı yok taraftar nasıl olsa ölümüne destekliyor biz istediğimizi yapalım diyorlar.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Eyüp abi; topiği yeni ilk defa okudum. İnceden ayıp etmişsin insanlara karşı; farkındasın değil mi?
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

arkadaşlar, isteyen alır veya almaz herkesin görüşü kendine, Eyüp, kombine alarak maçlarda tepkimizi ve desteğimi gösteririm , karşı arkadaşlar da ben kombine almasam da bilet alıp maça gider tepkimi ve desteğimi gösteririm diyor. herkesin amacı belli hem armaya destek hem yönetime tepki. Ben de diyorum ki sezon başladıktan sonra oyuncular alınıp satıldıktan sonra biz salon da tepki versek ne olur vermesek ne olur. Asıl ne yapıp edip bir organizasyon düzenleyip şimdiden yönetime tepki göstermeliyiz, dikkatlerini çekmeliyiz, Galatasarayın Galatasaray Futbol Kulübü değil Galatasaray spor kulübü olduğunu hatırlatmalıyız.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Kemal Çetin' Alıntı:
arkadaşlar, isteyen alır veya almaz herkesin görüşü kendine, Eyüp, kombine alarak maçlarda tepkimizi ve desteğimi gösteririm , karşı arkadaşlar da ben kombine almasam da bilet alıp maça gider tepkimi ve desteğimi gösteririm diyor. herkesin amacı belli hem armaya destek hem yönetime tepki. Ben de diyorum ki sezon başladıktan sonra oyuncular alınıp satıldıktan sonra biz salon da tepki versek ne olur vermesek ne olur. Asıl ne yapıp edip bir organizasyon düzenleyip şimdiden yönetime tepki göstermeliyiz, dikkatlerini çekmeliyiz, Galatasarayın Galatasaray Futbol Kulübü değil Galatasaray spor kulübü olduğunu hatırlatmalıyız.
Kemal Abiye yüzde yüz katılıyorum sene başladıktan sonra testi kırıldıktan sonra tepki göstermek ne işe yarar sezon başlamadan geç olmadan tepkimizi göstermeliyiz
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Yine üzülerek izliyorumki bazı arkadaşlarımız ortamı germeye çalışmış. Lütfen yazdıklarımıza biraz dikkat edelim arkadaşlar. Birbirimizi kırmaya gerek yok. Ortak paydamız olan Galatasaray için görüşlerimizi yazmak ve takımın geleceği için görüş bildirmek yada planlar yapmak yadırganacak bir olay değildir. Kombine alımı hakkında görüşlerimi yazmıştım. Kombine kart sahiplerinin bütün hakları sağlanarak ve polislerle yüz yüze gelmeden maç seyredebilmelerini ( takımı desteklemeleri ) bu yöneticiler sağlarsa kombine alacağız. Galatasaray basketbol için çok önemli bir armadır ve basketbolun içinde olmak zorundadır. Şimdiki yönetim bunun idrakında değilse bizler bunu göstereceğiz. Tabi doğru kombine kart sistemi getirmeleri şartıylada kombinelerimizi alacağız. Bu konuların dışına çıkmadan ve şube için neler yapabiliriz diye konuşmamız gerekiyor. Aslında kombineden önce sezon başlamadan yönetime nasıl tepkiler verebiliriz bunuda konuşmamız lazım. İlk önceliğimiz bu olmalı. Zaten sonrası kolaylıkla gelecektir.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

cevdet eyüpten başka kıran kimse yok farkındaysan ;) illaki cafe klanına gideceğiz başka yolu yok.

aslında kimse almam gitmem gitmeyiz demiyor ki insanlar burada ortak sevgi galatasaray baskette paylaşımlarda bulunuyorlar.

aslında bzaı gerçekleri eyüpte çok iyi biliyor.

seneyede aynı olacak kombine alanın faydası ne olacak allah aşkına.

şahsen geçen sene bilet fiyatlarını 3 milyon yapsalardı yine dünya para kazanırlardı.kapıları açmakla bedava yapmakla yöneticilik olmuyor.allah katında çoğumuz hak yedik geçen sene .geçen sene %70açık kapılardan giriş yaptık.ne gerek vardı .maddiyettan beklentin yoksa kombine satıp 500-1000 kişiyi küstürmeye gerek yok.geçen sene kombine alsaydım o kapıları öyle görseydim o kombinemi iade ederdim.

aslında bu başlık ve konu farklı olmalıydı.
yeni yönetimden beklentiler ve geçen seneki hatalar olmalıydı ve bunları paylaşmalıydık TEK BAŞLIKTAN ayrıca ;)

aslında 5 gün önceki başlık seni yiğit sanmıştıkı bir pankarrtı bir mesaj olabilirdi.

galatasaray türkiyenin en büyük 2 kulubunden biridir ve bazı değerler herşeyden önce gelmelidir.

eğer küçülme kelimesini bir futbolcu bir antrenör söyleseydi o adamı ogün kulupten yollarlardı.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Eyüp Abi,

Salonda masa hakemiyle tartıştık, yanımıza tek gelen Galatasaray'a bağlı salon güvenlik şefi oldu, yapmayın etmeyin diye o da, ne oldu çocuklar diye değil. Taraftar polis şiddetine maruz kaldı, savunan çıkmadı. İlk koltuklar boş bırakıldı, R-S-T Bloklar kapatıldı. İki yıl önce biletler 10 YTL'nin altına satılmayacak diye iddialı açıklamalar yapılıyordu, sağdan soldan kıstık aldık; maçlara bedava girildi.

Şimdi, bir öğrenci olarak maçlara bedava girildiğini bilerek, üstteki durumları yaşamışken, idari ve teknik hataların farkında bir insan olarak(bilet bile satılmayan bayan maçları hariç her zaman biletimi satın alarak girdim) benden kombine alınmasını beklemek bana mantıklı gelmiyor.

Bilemem, yazın belki alırım; ama kombine almak bu şubeye sahip çıkmanın şartlarından biri değil.
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Kimseyi kıracak bir söz söylemedim, ama kora kor tartışma yaparım, yaparız, bunda sorun yok bence!

Mücadele eden çaba gösteren herkese saygı duyarım, lütfen bir şeyler yapalım, ama yapalım!

Bunun dışında kombine almam diyerek bir yere varamayız!

Kombine almak isteyen bu projeyi sahiplenen arkadaşlarımla bizler sonuna kadar uğraşacağız!

Kombineleri satılmış, tribünleri kalabalık bir şubeyi kimse küçültemez!

5 Yıl geriye gitmemek için, bunu yapmalıyız, hatta bunu başarmalıyız!
 
Re: Kombine alıyoruz, şubeye sahip çıkıyoruz!

Şu an kombine ile ilgili yürütülen bir çalışma var mı ?
 

Üst