Re: Kombineler satışta!!!
Yiğit bey neden pota arkasına atıldığımızı ve diğer tribünlerin ne olacağını açıklayacaktır herhalde...
Yiğit bey neden pota arkasına atıldığımızı ve diğer tribünlerin ne olacağını açıklayacaktır herhalde...
Eyüp bey dediklerimiz anlaşılmıyor galiba , gsbasket org un bir korkusumu var ? yazı yollanırsa yönetimle tersmi düşeceksiniz ?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Kombine merkezi numarasını arayıp, herkes şikayetini belirtsin o zaman!
TEL:0212 216 27 50
Murat İNAL' Alıntı:Yazmasam daha mı iyi bilemedim ama başlıktan sonra aklımda tek yanıp sönen olay...
Galatasaray Taraftarı Satışta....
Kerem Polat' Alıntı:Elmayla armudu karıştırmayalım beyler... Yani birbirimize girip amaçtan sapmayalım. Şu anda herkes gergin sebebi de bu forumu takip edenler başta olmak üzere Galatasaray'a gönül verip maçlara gelmek isteyenlere yapılan haksız uygulama... Ben Eyüp Yıldız'ın dediklerinin altına imza atarken sessiz kalalım kısmıyla ilgili yorum yapmadım. Ben hayal kırıklığını güzel anlattı dedim. Geçen seneki sorunları çözeceğimizi umarken, önce fiyatla vurdular sonra gene de farketmez derken bize salonun en ücra köşeleri verildi kısmına katıldım...
Hak verilmez, alınır... Bu mantıkla protestonun her türlüsünü yapalım, ben hazırım. Çağrı merkezi arandığında ne söyleneceği bellidir. Bu yüzden bu eylemlerimizi toplanıp yapmak gerekiyor. Galatasaray taraftarı ikinci sınıf insan muamelesi görüyor... Kartlar liselilere ne şartlarda verildi ve neden onlara pembe koltuk ayrıcalığı tanındı? Bizler barbar insanlarız da onlar efendi taraftarlar mı? Bu ayrım yapıldığı sürece taraftar kulupten uzaklaşır...
Bizler de sessiz kaldığımız kaderimize boyun eğdiğimiz sürece pembe koltuklar başta olmak üzere bir çok şeyi rüyamızda görürüz.