G
Guest
Misafir
Re: Kombine alıyoruz(Cuma 16.30 A.Samiyen)
Şamil planladığımız gibi hareket edelim, cuma günü görüşmek dileğiyle.
Şamil planladığımız gibi hareket edelim, cuma günü görüşmek dileğiyle.
İşte Burak tam olarak dedeğim bunu yaparak kimi cezalandıracağız bunu iyi düşünmek gerek tepkisiz olmaz muhakkak tepki vermek gerekir ama şekli gerçekten önemli bence.Burak Barut' Alıntı:Almayın, gitmeyin protesto böyle olmaz. Ligin ilk maçında 50 kişiyi görünce yüksekfiyatlardan akılları başlarına gelir.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Yönetim ne düşünüyor bilmiyorum, ama bu politika ile 100 tane kombine ancak satılır, belkide istenen budur.
500 Kombine numaralı tribüne gitti.
250 adet VİP Kombinelerde biter, onları alacak kesim belli.
Sanırım 500 civarıda lise ve üniversiteye ayırmışlar.
Toplam 1250 ettimi, o zaman biz almasakta olur heralde, çok yazık.
Oysaki 200 ytl 3 taksitten heryeri satacaklardı, herkes alabilecekti!
haklısın Ünsal çok doğru söylemişsin ama kayıtsız şartsız destek diye bişey yok elbette tepki verilecek ama işte tepkinin şekli ve içeriği de biraz önem kazandı mevcut durumda bence.Ünsal Y.' Alıntı:Yanlış bir karara kayıtsız şartsız destek vermek ; her zaman iyilik değildir....
feritugur' Alıntı:sevgili arkadaşlar 300 ytl lik kombineyi pahalı demek mantıksızlıktır. Burada transferleri beğenmedik daha iyi transferler istedik ancak transferlere bir ücret ödendi. şimdi biz yıllık 100 ytl ödeyip bu yıldızları seyretmek istiyoruz. 300 ytl pahalı diyoruz. sadece insaf diyorum. ben istanbulda olsam kesinlikle alırdım. bizim taraftar olarak görevimiz şimdi kombineleri alarak salonu doldurmamız. ben çok koyu bir galatasary taraftarayım. galatasaray iel yatıyor galatasary ile kalkıyorum. ama malesef bu başlıkta yazılanları okuyunca ezik dediğimiz fb taraftarının yarısı kadar takımımızı desteklemiyoruz. futbolda aynı basketbolda. futbolda o kadar güzel transferler yapıldı sezon başı bomboş stad. basketbolda öyle olacakk. boşuboşuna stad, transfer istemeyelim ilk önce takımızı dest6eklemeyi öğrenelimm.
Çok haklısın.Paramızla rezil olduğumuz günler unutulmadı.Oynadığımız salonda salon olsa.Ayrıca yeride çok kötü.Bencede tepki konması lazım.Aykun Alan' Alıntı:yok ya ben 300 lira verip kombine alıcam sonra polislerin çirkin muamelelerine maruz kalıcam.Geçen sene kombineler zaten ucuzdu yanındada promosyon var diye kombinesi olanlar bile maça gelmedi.Bu sene hem pahalı yapmışlar hemde promosyon yok.Buna tepkimizi göstermemiz lazım.
feritugur' Alıntı:sevgili arkadaşlar 300 ytl lik kombineyi pahalı demek mantıksızlıktır. Burada transferleri beğenmedik daha iyi transferler istedik ancak transferlere bir ücret ödendi. şimdi biz yıllık 100 ytl ödeyip bu yıldızları seyretmek istiyoruz. 300 ytl pahalı diyoruz. sadece insaf diyorum. ben istanbulda olsam kesinlikle alırdım. bizim taraftar olarak görevimiz şimdi kombineleri alarak salonu doldurmamız. ben çok koyu bir galatasary taraftarayım. galatasaray iel yatıyor galatasary ile kalkıyorum. ama malesef bu başlıkta yazılanları okuyunca ezik dediğimiz fb taraftarının yarısı kadar takımımızı desteklemiyoruz. futbolda aynı basketbolda. futbolda o kadar güzel transferler yapıldı sezon başı bomboş stad. basketbolda öyle olacakk. boşuboşuna stad, transfer istemeyelim ilk önce takımızı dest6eklemeyi öğrenelimm.