Kombine Rezaleti

• Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
A.Şahenk'te başımıza bunların geleceği belliydi, sezon başı sürekli söyledim, bizi o salonda istemiyorlar, artık sponsorlarıda var bize ihtiyaçları yok, bu sene bizim yönetimin ricaları ile izin verdiler, hal böy olunca para veriyoruz açın şu koltukları diye postada koyamıyorsun!

Hatır minnet rica gönül oynadığın salonda bu muameleyi görmek normal!

Aslantepe'ye salon tek kurtuluşumuz, o güne kadar orada burada çile çekmeye devam!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
A.Şahenk'te başımıza bunların geleceği belliydi, sezon başı sürekli söyledim, bizi o salonda istemiyorlar, artık sponsorlarıda var bize ihtiyaçları yok, bu sene bizim yönetimin ricaları ile izin verdiler, hal böy olunca para veriyoruz açın şu koltukları diye postada koyamıyorsun!

Aslantepe'ye salon tek kurtuluşumuz, o güne kadar orada burada çile çekmeye devam!

Yönetimin basiretsizliğinin çilesini neden biz çekiyoruz anlamadım ki . Hadi Çekiyoruz açıklama yapmak için tek tek telefon mu açmamızı bekliyorlar . Açıklama değil özür borçları var .

Karşılığı olmayan kombine kartı ederinin iki katına sattılar var mı ötesi.

Birde belki de herkes aynı koşulda değil ki kombine almak için harçlığını biriktiren yok mudur ? Yazık değil mi ?

Şubenin bağışa ihtiyacı varsa açıkca söylerler yapmak isteyen durumu el verdiğince yapar. O zaman insan klübüne katkı sağlamanın rahatlığını yaşar

Saygısızlığa maruz kalmanın ve kandırılmanın üzüntüsünü veya taraftarı olduğu klübünün ilkesizlik içinde yönetildiğini görmenin hayal kırıklığını değil!

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":wd6u32mh]A.Şahenk'te başımıza bunların geleceği belliydi, sezon başı sürekli söyledim, bizi o salonda istemiyorlar, artık sponsorlarıda var bize ihtiyaçları yok, bu sene bizim yönetimin ricaları ile izin verdiler, hal böy olunca para veriyoruz açın şu koltukları diye postada koyamıyorsun!

Yönetimin basiretsizliğinin çilesini neden biz çekiyoruz anlamadım ki . Hadi Çekiyoruz açıklama yapmak için tek tek telefon mu açmamızı bekliyorlar . Açıklama değil özür borçları var ?

Karşılığı olmayan kombine kartı ederinin iki katına sattılar var mı ötesi.

Birde belki de herkes aynı koşulda değil ki kombine almak için harçlığını biriktiren yok mudur ? Yazık değil mi ?

Şubenin bağışa ihtiyacı varsa açıkca söylerler yapmak isteyen durumu el verdiğince yapar. O zaman insan klübüne katkı sağlamanın rahatlığını yaşar

Saygısızlığa maruz kalmanın ve kandırılmanın üzüntüsünü veya taraftarı olduğu klübünün ilkesizlik içinde yönetildiğini görmenin hayal kırıklığını değil![/quote:wd6u32mh]Deveye sormuşlar boynun neden 'EĞRİ'?
Oda cevap vermiş! Sadece boynummu 'EĞRİ'?

Çok alakasız olacak özür dilerim ama bahsi geçmişken sorayım.
Ayhan Şahenk'in parkına ne kadar ödüyoruz arabalar için?

Kerem Polat' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3ewptzj2]Çok alakasız olacak özür dilerim ama bahsi geçmişken sorayım.

10:)[/quote:3ewptzj2]
Sami yendeki otoparkla aynı bunuda şükür :) Sağol Kerem Abi:)

Deveye sormuşlar boynun neden düzelmiyor.

Oda demiş heryerim eğri diye biryerden başlamadılar düzeltmeye .

Öğrenilmiş çaresizlik ile birşeyleri düzeltmek mümkün değil

Biryerlerden başlamak lazım .

Kerem Polat' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":1s4fsx1g]Çok alakasız olacak özür dilerim ama bahsi geçmişken sorayım.

10:)[/quote:1s4fsx1g]
Ben 5 veriyorum, bol çene yapmak lazım adamla:)

Sayın Adnan Polat'ın salon inşaatını stad bittikten sonraya bırakması kötü bence Galatasaray adına. Keşke gerekli finansal kaynak bulunup bir an önce halledilse. Tabiki yapılmışken en iyisi olsun diye düşünülüyordur mutlaka ama orta halli bir salon da yeterli olur kulübe şu an için. En azından böyle saçma sorunlar yaşanmaz. Bu arada geçen gözüme çarptıda Panküp Ted'in oynadığı salon baya hoş olmuş Kayseri adına..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Sayın Adnan Polat'ın salon inşaatını stad bittikten sonraya bırakması kötü bence Galatasaray adına. Keşke gerekli finansal kaynak bulunup bir an önce halledilse. Tabiki yapılmışken en iyisi olsun diye düşünülüyordur mutlaka ama orta halli bir salon da yeterli olur kulübe şu an için. En azından böyle saçma sorunlar yaşanmaz. Bu arada geçen gözüme çarptıda Panküp Ted'in oynadığı salon baya hoş olmuş Kayseri adına..
Ferhat kardeşim olay para değilmiş.Salon yapmak için ayrı izin almak gerekiyormuş bu izinde ancak mevcut inşaat bittikten sonra alınabilirmiş.Metin Abi böyle demişti sanırım.

Herhangi bir yere olabilirdi, demek istediğim keşke şimdiye kadar yapılsaydı anlamında zaten. Ama tüm Galatasaray taraftarı Aslantepe'yi istiyor galiba, beklemekten başka çare yok o zaman :)

Eğer pembe koltuklar açılmayacaksa . İSteyenlerin kombine kartları geri alınmalı . İsteyenlere de mevcut koltuklar için kombine kart verilmedilir.Şu an da kombine sahipleri salona alınmaktadırlar fakat aslında oturacak yerleri yoktur.Tüm diğer koltuklar da biletli olduğu için üstüne zaten biletsiz seyircide alındığı için insanlar biletleri veya kombine kartları ile dışarda kalmaktadırlar.

Gülşah Hato' Alıntı:
Pembe koltuklar biran önce yapılmalı salona sığmadık...

O kadar gereksiz yer kaplayan poliste cabası...
Pembe koltuklar artık hiç açılmayacak, geçmiş olsun!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Gülşah Hato":2wonmmuz]Pembe koltuklar biran önce yapılmalı salona sığmadık...

O kadar gereksiz yer kaplayan poliste cabası...
Pembe koltuklar artık hiç açılmayacak, geçmiş olsun![/quote:2wonmmuz]

Ben koltuklardan geçtim zaten

YA kombineleri geri alsınlar

YA değiştirsinler

YAda açıklama yapsınlar ve maçlara almasınlar karşılıksız çek gibi karşılıksız kombine.

Yönetim bu olaya bir el atmalı. Ben bu sene almadım geçen sene aldım ama bu seneki vaziyet daha kötü. Sonra da herkes çıkıp idarecilerimizin herşeyi güzel yaptığını söylüyor. Kombine alıp da haksızlığa uğrayanlara yazık.

10 ytl kombine ücretini geri versinler ben kombinemi geri iade ederim. Bağış kısmı bağış olarak kalsın . En azından klübüm bana kazık attı demem bağış yaptım derim. Maçlara da bilet alır girerim.

Yalnız harçlığından ayırıp da bilet alan öğrencilere yazık değil mi ?

Cidden utanç verici bir durum.