Kombine Rezaleti

• Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
Derbi Biletiyle Dexia ve Khimik Maçlarına Ücretsiz Giriş Hakkı

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker maçına bilet almış olmasına karşın ilginin yoğunluğundan dolayı yaşanan sıkıntılar nedeniyle salona giremeyen taraftarlarımız, ellerinde bulunan derbi biletleriyle Dexia ve Khimik maçlarını ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Basketbol takımımızı asla yalnız bırakmayan taraftarımızın mağduriyetini biraz olsun gidermeyi amaçlayan bu karar, Eurochallenge'da 6 Ocak 2009 Salı günü Dexia, 13 Ocak 2009 Salı günü Khimik ile yapacağımız birbirinden önemli iki maçı birden kapsamaktadır.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bu arada hem salı günkü maça hemde TT maçına Fener maçına giremeyenler Fener maçı bileti ile girebilecekmiş. Anladığım kadar ile Fener maçı biletini getir bu iki maça bilet al denilmiyor. Giremediğin maç bileti ile gel gir
deniyor.
Bu ne demek aynı tas aynı hamam ya biz hiçbir olaydan ters almıyoruz demek yada hem ters almıyoruz hem matematik bilmiyoruz demek.

Şimdi klüp ne yapacak bu iki maç için yine bilet çıkaracak mevcut koltuklar için o biletler satılacak ayrıca koltuğu olmayıp kombinesi olanlar içeri girecek,biletsiz girenler allahın emri zaten ha artık bir de Fener maçı bileti ile gelenler olacak.Salı günkü maç için teorik düzeyde olsa da (ki binde bir olasılık bile olsa çağdaş bir yapılanmada böyle birşey olmamalı ) TT maçı için hem teorik hem pratikte yeni bir skandala şimdiden zemin hazırlanmış tebrikler.

Zor tabi ey kombine sahibi senin koltuklar elden gitti kusura bakma al sana yeni kombine demek.Ey Fener maçında giremeyen biletli seyirci Biletix'e git TT maçı ve Dexia maçı için biletini al demek.Sen gel bir şekilde içeri girersin demek kolay !!! Kaç kişi bileti ile maça giremedi kaçı giremediği biletle TT maçına girmek isteyecek bilen yok. TT maçında Fener maçının da gazı ile zaten biletler tükenebilir tükenmese bile büyük ksımı satılabilir pekala eee kombineliler de açıktan giriyor zaten içeri.

TT maçında her koltuğa 4 kişi: Biri normal biletli,ikinci Fener maçından biletli,üçüncü kombineli,sonuncu kamber zaten biletsiz kontenjanı.

Fener'i yendik ne mutlu!!

Ekleme: Bu arada spor tarihinde olmayan koltuğa kombine kart satmış olan bir klüp var mıdır veya koltuklar fiilen ortadan kalktığında taraftarına yönelik herhangi bir telafi girişiminde bulunmayan klüp.

Spor tarihine geçer sanırım bizim hadise.

tt maçında aynı olay yaşanırsa geriye maçda kalmadı hadi sizde şuna girin bakiyim denicek ne yapılacak o zaman
Ahmet Dedehayır tt biletini gösterene full body massage mı yapacak klübün belirlediği gün!
neresinden bakarsen alem bi klübüz ya:=)

Shaker's Cafe'den Taraftarımıza Yüzde 10 İndirim

Ayhan Şahenk Spor Salonu içinde yer alan Shaker's Cafe, Galatasaray Cafe Crown'ın Eurochallenge'da yapacağı maçlar için taraftarımıza özel bir kampanya hazırladı. Buna göre erkek basketbol takımımızın Avrupa kupası maçlarında büfedeki tüm sandviç ve meyve suları, yüzde 10 indirimli satılacak.

çok şikayet gelmiş belli :)

Sosisli 4,5 TL´ye mi indi? Aman ne büyük bir indirim, bu fırsatı kaçırmamak gerek. Artık Dexia maçına gitmek farz oldu...

Şaka gibi ya, çocuğun gönlünü almak için şeker verir gibi...

Onur Yavuz' Alıntı:
Sosisli 4,5 TL´ye mi indi? Aman ne büyük bir indirim, bu fırsatı kaçırmamak gerek. Artık Dexia maçına gitmek farz oldu...

Ne o ısmarlıyorsun sanırım Onur :)

Sezon başından belliydi bu sıkıntıları yaşayacağımız, başka bir şey diyemiyorum:)

neden olmasın abi:))
murat kosova, kaa kural, eyüp yıldız. ligimizi değerlendirirsiniz. bizde canlı telefon bağlatısı ile yayınara katılırız. arada sırada bize kıyak yapıp konuk yorumcu olarakta çağırırsın artık.

aslında bu konu için girişmlere başlasak iyi olur :))

Popüler taraftardır sevgili Eyüp Yıldız. All-Star'a taraftar seçme oylaması yapılsa birinciliği kaptırmaz diye düşünüyorum :)

Bu arada kombineler ile ilgili kulübe ortak mail falan atılsa iyi olur, buradan direkt sonuç alınacağını sanmıyorum pek..

Selçuk Kahveci' Alıntı:
neden olmasın abi:))
murat kosova, kaa kural, eyüp yıldız. ligimizi değerlendirirsiniz. bizde canlı telefon bağlatısı ile yayınara katılırız. arada sırada bize kıyak yapıp konuk yorumcu olarakta çağırırsın artık.

aslında bu konu için girişmlere başlasak iyi olur :))
Spiker bana soruyor:GS-FB maçı hakkındaki görüşleriniz nedir.

E.Y:Ezdik be ezdik, o Mirsad varya ne yapacağını şaşırdı, ama her zamanki gibi hakeme yıktılar yenilgiyi, şu fener birkerede hakkımızla yenildik dese 2 deve keseceğim.

Bir parantezde GS taraftarına açmak istiyorum, tek kelimeyle muhteşemdiler, hele şu ruhsuz fb taraftarını gördükten sonra bir kez daha anladım GS taraftarından gerisi yalanmış.

Spiker:Teşekkürler Eyüp bey tarafsız yorumlarınız için, muhasebeden hesapınızı kapatabilirsiniz:)

E.Y:Ben teşekkür ederim, gelecek programda görüşmek üzere.

Spiker:Bu son programınızdı Eyüp bey :p :p :p :p

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":2s903uh6]Sosisli 4,5 TL´ye mi indi? Aman ne büyük bir indirim, bu fırsatı kaçırmamak gerek. Artık Dexia maçına gitmek farz oldu...

Ne o ısmarlıyorsun sanırım Onur :)[/quote:2s903uh6]
Öyle sosisli ısmarlanmaz mı Arda :) Hayatımda yediğim en güzel sosisliydi diyebilirim rahatlıkla. Belki başka salonlarda yapılan sosisliler daha lezzetlidir ama Ankara Atatürk S.S.´daki sosisliler berbat.

Mideme hüküm geçiremeyip başlığı yalan ettim.

Kombine konusunda yapılacak en iyi davranış sezon başında almamaktı. Birçok Galatasaraylı basketbolsever bugünün tepkisini sezon başından vererek almadı kombine. Yönetim dili yanan taraftarın ağzına bir parmak bal çalmaktan başka bir şey yapmayacağını belli etti.

Not: Ferhat Bey böyle bir konuda bile bizim adımıza düşünüp fikir beyan ettiğiniz için teşekkürler.

Tamam yönetim bir hata yapmış bir organizasyon bozukluğu olmuş ve dışarıda biletli insanlar kalmış. Tabiki yerini tutmaz ama bir adım atıp iki maçı ücretsiz yapıyorlar.
Kendi salonumuz yapılana kadar böyle sorunlar yaşayacağız maalesef.